Viseld a testeden, érezd a lelkedben.*

 

*Közérzet javító divatékszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és tapasztalatain alapul. Figyelem ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód!

   

JELENTKEZZ A HOZZÁD LEGKÖZELEBBI HELYSZÍNRE MOST

FIGYELEM! BUDAPESTI SZALON NYITÁS!

Bizonyám! Már nem csak Győrben, hanem Budapesten is megtalálhatsz minket nemsokára!

Hamarosan Budapesten is elérhetőek leszünk, hiszen megnyitjuk 7. kerületi szalonunkat, amely gyalogszerrel is alig 5 percre található a Keleti pályaudvartól.

Válaszd a Magyarországon első és eredeti ShenMen és Migrén piercinget és készíttesd el velünk közérzetjavító divatékszereidet, melyek hatására egyedülálló módon mi garanciát is vállalunk!

Fontos tudni, hogy a szalon megnyitása után időpontok terén előnyt élveznek majd az elhalasztott Budapesti kitelepülésre korábban egyeztetett vendégeink.

 


Sajnálattal tudatjuk, hogy a már meghirdetett kitelepüléseink bizonytalan ideig, a járványügyi helyzetre és a korlátozásokra való tekintettel elmaradnak.

 

Ne aggódjatok, a befizetett foglalók természetesen nem vesznek el, 2021. december 31-ig szabadon felhasználhatók, bármelyik meghirdetett vagy állandó helyszínünkön.

Ezen időszak alatt igyekszünk mind a három eddig meghirdetett helyszínt pótolni. Reményeink szerint erre már jövő év elején sor kerülhet. Illetve lehetőséget adunk minden kedves vendégünknek, aki időközben úgy dönt, hogy Győri székhelyünkön szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, hogy ezt megtegye Győri árszabásunkkal ami azt jelenti, hogy a kitelepüléseken felszámított összeghez képest 5000 Ft-tal olcsóbban.

(Mindettől függetlenül az időpontok továbbra is foglalhatóak, hiszen a Nyíregyházi és a Budapesti kitelepülésekre már csak pár szabad időpontunk van.)

 

Amint a korlátozások feloldásra kerülnek, a kitelepüléseket meg fogjuk tartani.

 

 

 

 

Nyíregyházi kitelepülés

Időpont: -

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Prága utca 3. / Lugas Szálloda

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

Budapesti kitelepülés

Időpont: -

Helyszín: 1068 Budapest, Benczúr u. 35. / Hotel Benczúr

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

Szegedi kitelepülés

Időpont: -

Helyszín: 6771 Szeged, Magyar utca 97. / Virágterem Rendezvényház

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

AZ ÁLTALUNK KÉSZÍTETT PIERCINGEKRŐL VÉLEMÉNYEKET ITT OLVASHATSZ

YouTube csatornánkat ITT találod

Kövess minket Facebook-on!