ÜDVÖZÖLLEK BENNETEKET,

Dévényi Natália - Shenmen Piercing, Migrén Piercing

Dévényi Natália vagyok, a ShenMen piercing® alapítója.

Kizárólag én készítem vendégeim részére az eredeti ShenMen, Migrén és DéNa piercingeket, ezért szeretnék röviden bemutatkozni nektek.

Már közel 10 éve dolgoztam a szépségiparban, egy a piacon meghatározó szerepet betöltő, nagyon sikeres kozmetikai cég tulajdonosaként, amikor is váltottam a mostani tevékenységemre. Akkor főképp sminktetoválás oktatásával foglalkoztam. A 10 év alatt több mint 500 kozmetikust tanítottam meg a sminktetováló szakmára, vagy annak egyes ágazatára. Ezen felül több új kozmetikai eljárás és gép bevezetése, elterjedése is az én nevemhez fűződik Magyarországon. Nagyon szerettem a munkámat, hisz alapvetően az embereket szerettem leginkább. Úgy éreztem, hogy az oktatás terén már kiteljesedtem, de valamiért folyamatosan kerestem tovább az utamat.

Egészen addig, ameddig nem találkoztam ezzel az alternatív módszerrel, amelyet miután magamra formáltam, egyből úgy éreztem, hogy "Megérkeztem, ez az amivel a hátralévő életemben foglalkozni szeretnék!". Hisz ebben a tevékenységben minden benne van, ami nekem fontos: az emberi problémák, amelyekre sikeres megoldást nyújthat az én eljárásom.

A módszerem, ami helyenként túlmutat a racionalitáson, amely hatékonysága páratlan, hisz jelen tapasztalatom szerint 10.000 emberből mindösszesen 4-5 eset amikor hatástalannak bizonyult. Nem szükséges hozzá gyógyszer, vagy hormon, vagy műtéti eljárás, ezért teljesen biztonságos és nem káros. Hosszú távú megoldás, hiszen az általam készített ékszerek addig fejtik ki a hatásukat, ameddig viseled azokat és ezzel szemben csak egyszer szükséges megvásárolnod őket. Tehát nem egy ismétlődő beruházásról van szó, mint ahogyan az esetleg más terápiáknál szükséges. Ennek tükrében bátran nevezhető ez a módszer olcsónak, vagy akár költséghatékonynak is.

Kérlek amikor engem választasz vedd figyelmbe, hogy amit végzek az az én saját egyedi módszerem, amely a képességemen, adottságomon, érzékemen alapul. A piercingek nevei fantázianevek, nem akupunktúrás eljárásról van szó.

Amennyiben az én módszerem egyenlő lenne a fülakupunktúrával, akkor nem számítana újdonságnak, nem teremtett volna ekkora divatot és nem keltene ekkora érdeklődést, hisz az akupunktúra, vagy a természetgyógyászat már előttem is jelen volt hosszú-hosszú évekig. Valamint nem lennének ilyen egyedülálló eredményeim, mivel akkor már előttem is létezniük kellett volna hasonlóaknak.

Az általam készített ShenMen és DéNa piercing módszerek lényege, hogy képes vagyok egy általános hatást kiváltani, amelyet mindenkinek a szervezete aztán máshol hasznosít. Így lehetséges az, hogy tulajdonképpen mindig “ugyanazt csinálom” és mégis ezidáig már több mint 160 különböző problémában vagy betegségben tudtam hathatós segítséget vagy megoldást nyújtani.

Az általam készített Migrén piercing módszer lényege, hogy olyan hatást vagyok képes kiváltani amely képes csillapítani vagy teljesen megszüntetni bármilyen jellegű rendszeresen visszatérő fejfájást, lásd migrénes fejfájás, cluster fejfájás, tenziós fejfájás, frontérzékeny fejfájás, stb...

Fontos: a hatás minden esetben azonnal keletekezik abban a pillanatban, amikor a vendéget megszúrom! Tehát ha fejfájással, vagy ízületi fájdalmakkal vagy hasonlókkal érkezik vendégünk, akkor az a szúrás pillanatában azonnal enyhül, vagy elmúlik. A két hetet nem a hatás "kialakulására" adjuk hanem arra, hogy megfigyeld milyen mértékű számodra ez az azonnali hatás.

Az általam elért eredményeket itt tudod megtekinteni: LINK

Az én tudásom a képességemen, érzékemen, adottságomon és a vendégek visszajelzéseiből szerzett tapasztalatomon alapul. Az általam megszúrt pontokat nem lehet szemmel látni, bármilyen eszközzel mérni, vagy kitapintani. Fontosnak tartom elmondani, hogy a módszerem egy tudományosan nem bizonyított, alternatív eljárás! A ShenMen, a Migrén és a DéNa piercing készítése nem egy egzakt tudomány, ezért nem helyettesít semmilyen már elrendelt, vagy javallt orvosi, vagy gyógyszeres kezelést, kizárólag kiegészítése lehet annak, amennyiben segít visszanyerni az általános jó közérzetet. Azonban bármilyen változtatás a terápián, vagy a gyógyszerezésen kizárólag a kezelőorvos beleegyezésével történhet, miután tájékoztatta őt az esetleges pozitív változásokról.

 Fontos elmondani, hogy én olyannyira biztos vagyok a képességemben és a módszerem hatásosságában, hogy egyedülálló INGYENES garanciát is vállalok nem csupán az ékszerre, de annak hatására is! (A garancia az ékszert nem tartalmazza!)

Erre vonatkozóan nézd meg egyedüli nyilvános statisztikámat, amelyet minden hétfőn frissítünk ITT.

Amennyiben bármilyen kérdésed van a módszeremmel kapcsolatosan, érdeklődj akár üzenetben a kapcsolati űrlapon keresztül, vagy e-mailben, vagy Facebook oldalunkon keresztül privát üzenetben.


Nézd meg eredményeimet ITT.

Csatlakozz privát csoportomhoz ITT.

Kövesd munkásságunkat Facebookon ITT,
vagy Instagramon ITT.

Nézd meg videóinkat Youtube csatornánkon itt: ShenMen piercing®

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing


"Mert bízni csak abban lehet, aki már bizonyított!"

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod