Kedves Vendégeink/Érdeklődők!

Nagyon-nagyon sok megkeresést kapunk máshol készült, ám hatástalannak bizonyuló „ShenMen” és „Migrén” piercingekkel kapcsolatban, ezért szükségét éreztük, hogy állást foglaljunk ebben a témában, ezt pedig szeretnénk egy kicsit bővebben kifejteni!

A mi véleményünk erről röviden az, hogy ami jó, azt másolják, de
"Az eredeti festmény értekés, a másolata soha nem az.” 


Először is fontos tisztázni, hogy általánosságban olyan, hogy ShenMen piercing és Migrén piercing nem létezik, ezeket Natália hozta el Magyarországra, a neveket (amelyek csupán fantázianevek) is ő találta ki számukra és az ő saját egyedi, képessége, érzéke által, a saját maga módszerével készíti a ShenMen és a Migrén piercingeket. Ő előtte ilyen Magyarországon nem létezett, nem is volt ismert. Ezeket a piercingeket Natália is nevezte el „ShenMen” és „Migrén” piercingnek - amelyek csupán fantázianevek - és éppen ezért most már a hatásfokozó piercing a DéNa nevet kapta. Mivel ez egy mozaik szó Natália teljes nevéből, így már talán remélhetjük, hogy ezt már nem lopják el! A DéNa piercingről bővebben ITT olvashatsz.

 

Amikor Natália elkezdett ShenMen és Migrén piercingek készítésével foglalkozni, eleinte 500- 600 db-ot teljesen ingyen készített el vendégei számára. Tette ezt azért, hogy megfelelő rálátásra, tapasztalatra tegyen szert a tevékenységgel kapcsolatban, hiszen felelős szakember ezek megléte nélkül nem is kér pénzt a szolgáltatásáért. Natália is csupán a vendégek visszajelzését kérte, de már akkor is garanciát vállalt, ahogyan teszi ezt mindmáig!

A garanciáról bővebben ITT olvashatsz.


Kezdetben, amíg nem terjedt el a Dévényi Natália által készített ShenMen és a Migrén piercing, addig attól tartottunk, hogy az emberek majd nem fogadják el ezt a tevékenységet, éppen ezért Natália 2 teljes évig garanciát vállalt a más által készített, ám később hatástalannak bizonyult piercingekre is, azaz ingyen javította őket, azért hogy a hatástalan rossz munkákkal ne járassák le az ő tevékenységét is.

 

Mára már mindenki, aki kicsit is utánanéz a ShenMen és a Migrén piercingeknek, az ismeri Dévényi Natália nevét, az eddigi teljesítményét, így amennyiben mégis más szolgáltatót választ azt tudatosan teszi, a pénzre, vagy esetlegesen a távolságra való tekintettel.

 

„Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”

 

Ha valami nem csupán a profitról szól, annak mindig van látszata, ezt az elvet követve pedig Natália szintén egyedülálló módon már több mint 1300 piercinget készített el TELJESEN INGYEN szociálisan rászorulóknak, gyermekeknek és súlyosan beteg embereknek. Ez a mennyiség pedig óriási mérföldkő egy cég életében, hiszen így több mint 30.000.000 forint értékű piercinget ajándékozott már el.  


Sajnos mi is azt látjuk, hogy egyre több kozmetikus, műkörmös, manikűrös, pedikűrös, masszőr, fodrász, stb… foglalkozik “ShenMen és Migrén “piercingek behelyezésével a kellő tudás és tapasztalat vagy felelősség vallása nélkül.

Sőt! Külön oktatásokat szerveznek kifejezetten a részükre a 20.000 Ft-ostól, egészen a 300.000 Ft-os tanfolyamokig!

 

Mi nem tudjuk, hogy ezeket a tanfolyamokat kik tarthatják, hiszen sem Magyarországon, sem a környező országokban nem ismerünk olyan szakembert, aki megfelelő tudással és tapasztalattal de leginkább eredményekkel  rendelkezne. Releváns eredményeket kizárólag Dévényi Natália tud felmutatni! Ami nem is lehet másképp hisz ez az ő saját módszere, hogyan is végezhetne azt valaki más sikeresen? Figyelem Natália nem akupunktúrát végez! Hisz az már égés régen ő előtte is létezett Magyarországon, de ennek ellenére hagyományt ezen a területen mégsem teremtett. 

Soha nem gondoltuk volna, hogy ekkora „divatot” teremtünk ezzel a tevékenységgel és ennyien kezdenek bele ebbe a szolgáltatásba úgy, hogy még az oktatójuknak sem néznek utána, hiszen ez nem oktatható, ez egy képesség, érzék, adottság, ami vagy van, vagy nincs!


A fentieket figyelembe véve a legnagyobb kételyünk mégsem a hatás, hanem a higiénia területén van, hiszen nem elegendő egy hiperol tabletta és egy vesetál, mert bizonyos eszközök többször használatosak, ezek sterilizálásához pedig autokláv készülék szükséges.

Mivel ezek a készülékek (autokláv) milliós nagyságrendű, mi úgy gondoljuk, hogy ha egy szolgáltatónak ennyi lehetősége lenne befektetni, akkor azt a saját szakterületén tenné és nem egy idegen szakmában.

 

Elítélendőnek tartjuk, hogy a fent felsorolt szakemberek produktum, tapasztalat stb. nélkül elfogadnak pénzt olyan beteg, vagy problémával élő emberektől, akiknek ez a módszer lehet az utolsó reménye.

Éppen ezért mindig arra buzdítunk mindenkit, aki máshol készíttette el a piercingét és az hatástalannak bizonyult, hogy mindenképpen keresse fel a szolgáltatót, akinél igénybe vette a szolgáltatást és nála legyen kedves reklamálni!


Mivel - ahogyan azt már említettük – nagyon sok megkeresést kapunk a máshol készült, ám hatástalannak bizonyuló piercingeket illetően, azt már látjuk, hogy az első kérdés általában az szokott lenni felénk, hogy:

 

„A piercing jó helyen van-e?”

 

Nos, mi azt gondoljuk, hogy ha az a piercing a megfelelő helyen lenne, akkor nem kérdeznél meg minket, hiszen éreznéd a pozitív hatását. A további kérdések pedig – ugyan szép számban előfordulnak – véleményünk szerint feleslegesek hiszen, ha a piercing nem hat, akkor nincs is miről beszélni.

Valamint hogyan is tudna egy idegen szakember pont olyan piercingeket készíteni, mint Dévényi Natália? Hiszen ez az Ő saját módszere, adottsága, képessége, érzéke és nem tanítható vagy tanulható. Ez nem egy egzakt dolog, ezek a pontok nem mérhetőek, tapinthatóak vagy láthatóak!

 

A fentiekre tekintettel szeretnénk megkérni mindenkit, hogy legyen körültekintő, hiszen egyedülálló módon, kizárólag Natália vállal garanciát a tevékenységére.

 

Amennyiben más szakembert választasz, mindenképpen az Ő saját eredményei alapján tájékozódj és mindenképpen olyat válassz, akit ugyanúgy le tudsz ellenőrizni, mint ahogyan Natáliát!

A Natália által készített ShenMen és Migrén piercingekkel kapcsolatos, eddigi vendégeink által írt visszajelzéseket ABC sorrendben probléma-betegség-panasz szerint katalogizálva ITT találhatod meg.


Félreértés ne essék, hiszen mi nem vonjuk kétségbe, hogy másnak is lehet ilyen istenadta képessége, saját módszere, mint Natáliának, de ezt mindig az eredményeivel kell tudja alátámasztani!

 

Természetesen mi is tudjuk, hogy több kép is kering az interneten, amelyen ezek a pontok fel vannak tüntetve, de ezzel kapcsolatban mi azt gondoljuk, hogy ha ez a pont valóban ott lenne, ahova az interneten rajzolva van, akkor bárki képes lenne ilyen piercingeket készíteni.

Ide kapcsolódóan szeretnénk megemlíteni azokat a bizonyos készülékeket, amelyek állítólagosan képesek kimérni pontosan ezeket a pontokat a fülön. Nos ezek a kb. 16.000 Ft-os kis készülékek véleményünk szerint nem valósak, hiszen a fülön több mint 100 akupunktúrás pont található és kizártnak tartjuk, hogy ezek a gépek pontosan akkor jeleznek és ki is írják, amelyik pontra éppen szükségünk van.

 

A korábban már említett oktatók - akikről valóban nem tudjuk, hogy kik is Ők – a „tudásukat” és az általuk átadott tananyagot más területekről hozzák, mint például az akupunktúra.

 

Amennyiben lett volna korábban olyan módszer, amelyet Natália is alkalmaz, akkor már lenne korábbról tapasztalat ezzel kapcsolatban és nem lett volna ekkora újdonság Magyarországon!


Itt pedig újra szeretnénk kihangsúlyozni, hogy olyan, mint „ShenMen piercing” és „Migrén piercing” önmagában nem létezik, ezek csupán hatástalan ékszerek, amelyek Dévényi Natália által, az Ő képességén és adottságán keresztül - amellyel megtalálja a megfelelő pontot - fejtik ki pozitív hatásukat, a nevük pedig csupán fantázianév, amit Natália adott nekik.

 

Köszönjük, hogy elolvastad! :)

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing


"Mert bízni csak abban lehet, aki már bizonyított!"

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod