KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

A ShenMen és a Migrén piercing ára az általad választott ékszerrel (implant minőségű titánium, vagy ultra biztonságos orvosi fém) és az INGYENES garanciával

  • Budapesten 24.900.- Ft / piercing / fő
  • Győrben 19.900.- Ft / piercing / fő
  • Kitelepüléseinken 24.900.- Ft / piercing / fő

Figyelem! Június 1-től árainkat egységesítjük Budapesti és Győri állandó szalonunkban. Az ár Június 1-től 24.900.- Ft / piercing / fő lesz.

Állandó szalonunk Budapest belvárosában és Győrben található, de rendszeresen szervezünk kitelepüléseket az ország különböző nagyvárosaiba. A kitelepüléseken, a külső helyszínre való tekintettel 5.000.- Ft / piercing / fő felárat számolunk fel.

Kitelepüléseink időpontjairól, helyszíneiről pontos információkat ezeken a felületeken találhatsz:

 ShenMen piercing Facebook oldal
 ShenMen piercing Instagram oldal
 Migrén piercing csoport
 ShenMen piercing Youtube catorna oldal


A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

Tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek felhasználása kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. előzetes írásbeli engedélyével és a forrás egyidejű feltüntetésével lehetséges.

 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


+36 30 / 371 - 4700
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing