KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

A ShenMen és a Migrén piercing ára az általad választott ékszerrel (implant minőségű titánium, vagy ultra biztonságos orvosi fém) és az INGYENES garanciával

  • Budapesten 24.900.- Ft / piercing / fő
  • Győrben 24.900.- Ft / piercing / fő
  • Kitelepüléseinken 24.900.- Ft / piercing / fő

Figyelem! Június 1-től a ShenMen és/vag a Migrén piercingek ára a magas fokú inflációra való tekintettel 29.900.- Ft / fő / piercing lesz.

A DéNa piercing (amiről bővebben ITT olvashatsz) ára az általad választott kis méretű, maximum 1 köves ékszerrel, és a garanciával: 19.900.- Ft / fő / piercing.

Állandó szalonunk Budapest belvárosában és Győrben található, de rendszeresen szervezünk kitelepüléseket az ország különböző nagyvárosaiba. 

Kitelepüléseink időpontjairól, helyszíneiről pontos információkat ITT találhatsz!

 ShenMen piercing Facebook oldal
 ShenMen piercing Instagram oldal
 Migrén piercing csoport
 ShenMen piercing Youtube catorna oldal

 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod