Több mint 25.000 db összesen elkészített ShenMen és Migrén piercing és az ezzel járó egyedülálló tudás és tapsztalat áll már mögöttünk.

A ShenMen és a Migrén piercingek készítésének alapja valaha az akupunktúra volt, mára már azonban az imént említett tapasztalatainkra és tudásra hagyatkozunk.

Egy ideje dolgozunk valamin, amit most szeretnénk megmutatni Nektek:

Az alábbi videóban a bizonyos DéNa piercing készítését láthatjátok, amit Natália egy kedves barátnőjének szúr: DéNa piercing videó LINK

Vendégünk rendelkezik már két db általunk készített ShenMen piercinggel, amelyek elmondása szerint is nagyon sokat segítettek neki, ám sajnos az utóbbi időben nagyon-nagyon nehéz időszakon ment/megy keresztül és a lelki problémái már fizikai tünetekkel jelentkeztek, így szükséges volt egyfajta hatásfokozásra és itt érkeztünk el a lényeghez, a DéNa piercinghez.

Mit kell tudnotok róla?

  • A DéNa piercinget kizárólag azok számára készítjük el, akiknek már van 2 db általunk készített ShenMen piercingje.
  • A DéNa piercing ára 19.900.- Ft / fő / piercing lesz, az ár pedig magában foglalja az általad választott ékszert is.
  • A DéNa piercing ékszerének kizárólag az apróbb, legfeljebb 1 swarovski kristályos ékszereket van lehetőségetek választani, a hely szűke végett.
  • A DéNa piercing egyfajta hatásfokozó piercing, amire ugyanúgy vonatkozik mindenfajta garanciális feltétel.
  • A DéNa piercingről érdeklődni e-mailben, vagy üzenetben van lehetőségetek!

*A vendégeink és a saját tapasztalataink alapján azonban vannak olyan problémák, melyek fennállása esetén a ShenMen/DéNa piercing önmagában nem tud pozitív változást hozni. Ilyen probléma például a fülzúgás / fülcsengés, szédülés és az émelygés. Amennyiben a fent említett problémával küzdesz, mi mindenképpen a ShenMen/DéNa és a Migrén piercingek együttes elkészítését javasoljuk, hiszen ezekben az esetekben a két piercing együtt tud igazán pozitív hatást kifejteni.


TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

A DéNa piercing - a ShenMen piercinghez hasonlóan - egyaránt segítség lehet az ITT felsorolt panaszok bármelyikében szenvedő felnőttnek és gyermeknek is.

A piercing elkészítése nem vesz igénybe hosszabb időt.

Vendégeink több féle-fajta kinézetű piercingből választhatnak (melyek mindegyike implant minőségű titániumból, vagy 14 karátos aranyból készült), így az eredmény nem csak a lelki és testi egyensúlyhoz segít hozzá, de mutatós is lehet.

Amennyiben a fennálló problémád miatt már orvosi kezelés alatt állsz- gyógyszert szedsz és a piercing elkészítését követően pozitív hatást tapasztalsz, a terápiádat önállóan nem változtathatod meg! Kizárólag a kezelőorvosod utasítására változtathatsz a gyógyszeradagodon, vagy a terápiádon, kérünk, ezt vedd figyelembe!


A ShenMen piercing, a Migrén piercing és a DéNa piercing közérzet javító divatékszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és a piercinget(eket) készítő szakember tapasztalatain alapul. Figyelem, ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód, a piercingek kizárólag Natália egyedi módszere szerint készülnek, elnevezésük csak fantázianév.

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod