A piercingeket autoklávban sterilizáljuk és aranyból, implant minőségű titániumból, vagy orvosi fémből készülnek - ezek mind megfelelnek a biztonsági előírásoknak.

Az aktuálisan elérhető ékszerekről bővebb információt a helyszínen tudunk adni, illetve webshopunk kínálatából tájékozódhatsz.

Webshopunkat itt találod: LINK

 

A 14 karátos aranyból készült ShenMen és Migrén piercing ékszereinket, a saját elképzeléseink és tapasztalataink alapján gyártatjuk partnerünkkel, aki egy nagy múltú ékszer gyártó cég. Az alább található sárga- és fehérarany piercingek kivétel nélkül 14 karátos aranyból készültek és a legjobb minőségű kristályokkal – féldrágakövekkel vannak díszítve. Ezeket az arany ékszereket a Magyar Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet bevizsgálta és az arany tartalmát megfelelő finomságúnak találta, ezáltal pedig forgalomba hozatalukat, mint 14 karátos arany ékszereket engedélyezte.

 

14 karátos aranyból készült ShenMen piercing ékszereink:


14 karátos aranyból készült Migrén piercing ékszereink:


 

ShenMen piercing ékszereink titániumból:


Migrén piercing ékszereink titániumból:

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod