Kedves Vendégeink / Érdeklődők!

Szeretnénk részletesebben beszélni nektek a garanciáról, amelyet Natália egyedüliként vállal és nem csupán az ékszerekre, hanem az általa kifejtett hatásra is!

Fontos leszögezni, hogy a garanciát Natália nem azért kínálja mert erre bármilyen törvény vagy jogszabály kötelezi őt, ezt kizárólag önszántából teszi, mivel biztos a tudásában és a munkája által kiváltott hatásban.

A pontosan vezetett, nyilvános statisztikánkból az is kiderül, hogy mindmáig a garanciális igény a több mint 33.000 összesen elkészített piercingből 2% alatt van.

Azonban azt is fontos elmondani, hogy a garanciának - ugyanúgy ahogy a piercingek elkészítésének - szigorú szerződéses feltételei vannak.

A garancia érvényesítésének módja és körülményei egyaránt pontosan szabályozva vannak abban a megbízási szerződésben, amelyen keresztül Natália a piercingek elkészítését is vállalja.

A ShenMen és/vagy Migrén és/vagy DéNa piercinged elkészítése előtt lehetőséged van erről pontosan tájékozódni ITT

Egyértelműen le van fektetve hogy a garancia terén Natália mit kínál és neked mi szükséges ahhoz hogy igénybe tudd venni.

A garanciát teljeskörűen kínáljuk minden vendégünk részére, olyan eseteknél is, amikor már jóformán előre lehet látni, hogy 1 piercing nem lesz elegendő.

Példaképpen lásd: sűrű, akár napi szintű nagyon erős fejfájás.

Tehát az mindenképpen elmondható, hogy nem válogatunk és ezen a téren valóban mindenkinek kínálunk garanciát.

Azonban mint üzleti vállalkozás, arról is meg kell tudnunk győződni, hogy a garancia igénybevétele jogos a vendég részéről, hiszen sajnos találkoztunk már olyannal is, aki megpróbált visszaélni ezzel a lehetőséggel, ezért szükséges minden egyes esetet megfelelően kivizsgálnunk és körül járnunk.


Az ékszer garanciáról:

A nálunk választható ShenMen, Migrén és DéNa piercing ékszerekre 1 év INGYENES garanciát vállalunk*.

Miért?

Azért, mert a nálunk választható ékszereket:

  • Mi magunk gyártatjuk le,
  • Kiváló és kifogásolhatatlan minőség jellemzi őket
  • Mikor az ékszerek megérkeznek hozzánk, egyesével ellenőrizzük, átnézzük őket
  • Autoklávban sterilizáljuk és elcsomagoljuk őket

…hogy minden higiéniai előírást betartsunk és kiszűrjük az esetlegesen hibás, vagy sérült ékszereket.

Amennyiben a Te ékszered rendeltetésszerű használat mellett esetleg eltörik, vagy kiesik belőle a kristály, (stb.) jelezd nekünk és mi teljesen INGYEN küldünk neked belőle egy másikat! (még a postázási költséget sem kell kifizetned)

(Az ékszer garancia természetesen csak akkor érvényes, amennyiben a sérülés a rendeltetésszerű használat betartása ellenére történik, illetve nem vonatkozik olyan esetekre, mint például a Betadine-nal való kezelés következtében elszíneződött ékszer.)

*Az ékszer garancia kizárólag a titániumból készült ékszereinkre vonatkozik, a 14 karátos aranyból készültre nem.

 

Garancia a ShenMen és a Migrén piercingek hatására:

Natália, egyedülálló módon INGYENES* garanciát vállalunk nem csak a ShenMen és a Migrén piercing ékszerekre, hanem azok hatására is, hiszen teljesen biztosak vagyunk a tudásunkban és a módszer hatásosságában.

A ShenMen és a Migrén piercingek azonnali hatást fejtenek ki.

Ez a ShenMen piercing® esetében:

  • A videóinkon is látható sírás, vagy esetleg nevetés
  • Megkönnyebbülés érzés
  • Szédülés, émelygés
  • Szaporább pulzus
  • Stb…

Migrén piercing esetében:

  • Amennyiben a vendégünk fejfájással érkezik hozzánk, a szúrást követően a fájdalom drasztikusan csökken, vagy teljesen elmúlik.

(A piercing elkészítése utáni 2 hétben vendégünk lemérheti, megtapasztalhatja, hogy a ShenMen és/vagy a Migrén piercing hatása milyen mértékű, ez a 2 hét nem a hatás „megérkezésére” szolgál, hiszen az azonnali!)

Amennyiben a piercing azonnali reakciót nem váltott ki és az azt követő 14 nap során nem jelentkezik minden előírás betartása mellett sem, úgy a szakember 2 hét elteltével ingyen vállalja a másik fülben történő piercing(ek) elkészítését.

*Az INGYENES garancia az ékszert nem tartalmazza (már 3.000.- Ft-tól elérhetők ékszereink), illetve az előírt és ismertetett feltételek betartása mellett érvényesíthető! 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing


"Mert bízni csak abban lehet, aki már bizonyított!"

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod