Csapatunk egyedülálló módon INGYENES* garanciát vállal a nálunk választható ékszerekre, az általunk készített ShenMen és a Migrén piercingek hatására, sőt még a máshol készült, ám később hatástalannak bizonyuló piercingekre is!

Minden nálunk készült ShenMen és/vagy Migrén piercing tulajdonos kap tőlünk egy a képen is szereplő Garanciakártyát, amely:

 • Egyrészt neked segíthet eligazodni és érvényesíteni a garanciádat
 • Másrészt pedig nekünk segít az adminisztrációban

(Természetesen azok a vendégeink, akik még nem kaptak ilyen kártyát, ők is érvényesíthetik az esetlegesen felmerülő garancia igényüket.)

 

Az ékszer garanciáról:

A nálunk választható ShenMen és Migrén piercing ékszerekre 1 év INGYENES garanciát vállalunk.

Miért?

Azért, mert a nálunk választható ékszereket:

 • Mi magunk gyártatjuk le,
 • Kiváló és kifogásolhatatlan minőség jellemzi őket
 • Mikor az ékszerek megérkeznek hozzánk, egyesével ellenőrizzük, átnézzük őket
 • Autoklávban sterilizáljuk és elcsomagoljuk őket

…hogy minden higiéniai előírást betartsunk és kiszűrjük az esetlegesen hibás, vagy sérült ékszereket.

Amennyiben a Te ékszered esetleg eltörik, vagy kiesik belőle a kristály, (stb.) jelezd nekünk és mi teljesen INGYEN küldünk neked belőle egy másikat! (még a postázási költséget sem kell kifizetned)

(Az ékszer garancia természetesen csak akkor érvényes, amennyiben a sérülés a rendeltetésszerű használat betartása ellenére történik, illetve nem vonatkozik olyan esetekre, mint például a Betadine-nal való kezelés következtében elszíneződött ékszer.)

 

Garancia a ShenMen  és a Migrén piercingek hatására:

Mi, egyedülálló módon INGYENES* garanciát vállalunk nem csak a ShenMen és a Migrén piercing ékszerekre, hanem azok hatására is, hiszen teljesen biztosak vagyunk a tudásunkban és a módszer hatásosságában.

A ShenMen és a Migrén piercingek azonnali hatást fejtenek ki.

Ez a ShenMen piercing esetében:

 • A videóinkon is látható sírás, vagy esetleg nevetés
 • Megkönnyebbülés érzés
 • Szédülés, émelygés
 • Szaporább pulzus
 • Stb…

Migrén piercing esetében:

 • Amennyiben a vendégünk fejfájással érkezik hozzánk, a szúrást követően a fájdalom drasztikusan csökken, vagy teljesen elmúlik.

(A piercing elkészítése utáni 2 hétben vendégünk lemérheti, megtapasztalhatja, hogy a ShenMen és/vagy a Migrén piercing hatása milyen mértékű, ez a 2 hét nem a hatás „megérkezésére” szolgál, hiszen az azonnali!)

*Az INGYENES garancia az ékszert nem tartalmazza (már 3.000.- Ft-tól elérhetők ékszereink), illetve az előírt és ismertetett feltételek betartása mellett érvényesíthető!

 

IDEGEN garancia INGYENESEN*

Mi, egyedülálló módon nem csak a saját munkánkra, hanem a mások által készített, ám később hatástalannak bizonyuló ShenMen és Migrén piercingekre is INGYENES* garanciát vállalunk!

Tesszük ezt azért, hogy ne kelthessék rossz hírét ennek az egyébként hatásos és jó módszernek hozzá nem értő „szakemberek”.

Amennyiben Te is máshol készíttetted el ShenMen és/vagy Migrén piercingedet, ám a várva várt hatás elmaradt, jelentkezz hozzánk és mi elkészítjük neked INGYEN, csupán az általad választott ékszert kell kifizetned. (már 3.000.- Ft-tól elérhetők ékszereink)

 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


+36 30 / 371 - 4700
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing