Csapatunk egyedülálló módon INGYENES* garanciát vállal a nálunk választható ékszerekre és az általunk készített ShenMen és a Migrén piercingek hatására is!

Minden nálunk készült ShenMen és/vagy Migrén piercing tulajdonos kap tőlünk egy a képen is szereplő Garanciakártyát, amely:

 • Egyrészt neked segíthet eligazodni és érvényesíteni a garanciádat
 • Másrészt pedig nekünk segít az adminisztrációban

(Természetesen azok a vendégeink, akik még nem kaptak ilyen kártyát, ők is érvényesíthetik az esetlegesen felmerülő garancia igényüket.)

Shenmen piercing, migrén piercing garancia

 

Az ékszer garanciáról:

A nálunk választható ShenMen és Migrén piercing ékszerekre 1 év INGYENES garanciát vállalunk.

Miért?

Azért, mert a nálunk választható ékszereket:

 • Mi magunk gyártatjuk le,
 • Kiváló és kifogásolhatatlan minőség jellemzi őket
 • Mikor az ékszerek megérkeznek hozzánk, egyesével ellenőrizzük, átnézzük őket
 • Autoklávban sterilizáljuk és elcsomagoljuk őket

…hogy minden higiéniai előírást betartsunk és kiszűrjük az esetlegesen hibás, vagy sérült ékszereket.

Amennyiben a Te ékszered esetleg eltörik, vagy kiesik belőle a kristály, (stb.) jelezd nekünk és mi teljesen INGYEN küldünk neked belőle egy másikat! (még a postázási költséget sem kell kifizetned)

(Az ékszer garancia természetesen csak akkor érvényes, amennyiben a sérülés a rendeltetésszerű használat betartása ellenére történik, illetve nem vonatkozik olyan esetekre, mint például a Betadine-nal való kezelés következtében elszíneződött ékszer.)

 

Garancia a ShenMen és a Migrén piercingek hatására:

Mi, egyedülálló módon INGYENES* garanciát vállalunk nem csak a ShenMen és a Migrén piercing ékszerekre, hanem azok hatására is, hiszen teljesen biztosak vagyunk a tudásunkban és a módszer hatásosságában.

A ShenMen és a Migrén piercingek azonnali hatást fejtenek ki.

Ez a ShenMen piercing esetében:

 • A videóinkon is látható sírás, vagy esetleg nevetés
 • Megkönnyebbülés érzés
 • Szédülés, émelygés
 • Szaporább pulzus
 • Stb…

Migrén piercing esetében:

 • Amennyiben a vendégünk fejfájással érkezik hozzánk, a szúrást követően a fájdalom drasztikusan csökken, vagy teljesen elmúlik.

(A piercing elkészítése utáni 2 hétben vendégünk lemérheti, megtapasztalhatja, hogy a ShenMen és/vagy a Migrén piercing hatása milyen mértékű, ez a 2 hét nem a hatás „megérkezésére” szolgál, hiszen az azonnali!)

Amennyiben a piercing azonnali reakciót nem váltott ki és az azt követő 14 nap során nem jelentkezik minden előírás betartása mellett sem, úgy a szakember 2 hét elteltével ingyen vállalja a másik fülben történő piercing(ek) elkészítését.

*Az INGYENES garancia az ékszert nem tartalmazza (már 3.000.- Ft-tól elérhetők ékszereink), illetve az előírt és ismertetett feltételek betartása mellett érvényesíthető! 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod