+36 30 371 4700

Szükséges előre időpontot egyeztetni?
Igen, az időpont előzetes egyeztetése elengedhetetlen, ezt Facebook oldalunkon teheted meg, privát üzenetben.

Mikor tudok ékszert választani? Vihetek saját ékszert?
A piercing elkészültét követően lesz lehetőséged kiválasztani az ékszert. Nem, kizárólag a saját ékszereinket helyezzük be, mert ezek implant minőségű titániumból készültek, és ezeknek a megfelelőek a paraméterei a piercing elkészítéséhez.

Elkészíttethetem egyszerre is a ShenMen és a Migrén piercinget?
Igen, de egyszerre csak egyazon füledbe készítik el kolléganőink a két különböző piercinget.

Milyen utóápolási folymatokat kell betartanom?
A piercing elkészülte után amíg levedzik, addig az ékszer körül tisztítanod kell a rászáradt váladékot, hiszen az baktériumokat tartalmaz, amitől begyulladhat a füled. Ügyelj rá, hogy ne fertőződjön el más módokon sem. Víz érheti, de ne áztasd. Kenned nem kell semmivel. Kerüld az olyan helyeket, ahol könnyen a sebbe juthatnak mások kórokozói, mint pl. uszoda, szauna. Kisállat ne érintkezzen a friss piercinggel. Amennyiben mégis begyullad, kérünk mindenképpen értesíts róla minket azonnal!

Ha mégis elfertőzöm és begyullad mi a teendőm?
Amennyiben mégis begyullad, fertőtlenítsd Betadine oldattal, vagy Octenisept spray-vel. Ha nem tudod rövid időn belül elmulasztani a gyulladást, mindenképp fordulj orvoshoz, annak érdekében, hogy a füled ne dagadjon rá a piercingre. Amennyiben ez mégis bekövetkezik, ki kell venni az ékszert, a hatása pedig végleg elmúlik. Mindenképpen értesíts minket mindenről, ami a piercinggel történik.

Kicserélhetem az ékszert otthon?
Nem, az ékszert csak nálunk cseréltetheted ki, hiszen a luk nem maradhat üresen még egy pillanatra sem, kolléganőink pedig speciális eszközök segítségével
cserélik ki neked. Csereékszer vásárlása esetén a piercing cseréjét kolléganőnk INGYEN végzi. 

Meddig tart a piercing hatása?
A jótékony hatás addig tart, amíg a piercing a füleden van. Nem kell újraszúrni, áthelyezni, vagy az ékszert kicserélni. Nem szabad kivenni még egy pillanatra sem, mert a hatása teljesen elmúlik.

MRI, CT, vagy röntgen esetén mi a teendő?
MRI és röntgen vizsgálatoknál nem lehet gond az ékszerrel, hiszen titániumból készült, akárcsak a fém implantátumok. CT-nél okozhat némi szórást, de mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy az ilyen típusú képalkotó vizsgálatok előtt konzultáljon orvosával. Amennyiben szeretnéd, lehetőséged van kicseréltetni nálunk a fém ékszert akrilra.

Kiesett a piercingem. Mit tegyek?
Azonnal vedd fl velünk a kapcsolatot, 24 órán belül vissza tudja tenni úgy kolléganőnk az ékszert, hogy a hatás megmaradjon.

Betegen (akár csak egy megfázás esetén) mehetek piercinget készíttetni?
Kérünk titeket, hogy a saját érdeketekben kizárólag egészségesen gyertek el a piercingek készítésére, mivel ez egy friss seb lesz és csak akkor tud megfelelően gyógyulni, ha az immunrendszeretek tökéletes állapotban van és azt nem gyengíti le semmilyen más betegség.

Hogyan készüljek, mire ügyeljek amikor piercinget készíttetni megyek?
Ahogyan azt már említettük, mindenképpen egészségesen gyere hozzánk, egyél valamint a piercing készítése előtt (ne éhgyomorral gyere), a hajadat pedig kérünk, hogy tűzd fel, ezzel is gyorsítva a folyamatot. Kísérőt csak abban az esetben hozz magaddal, ha feltétlenül szükséges.

Kiskorúnak is elkészíttethető a ShenMne és/vagy a Migrén piercing?
Igen, de kizárólag szülői beleegyezéssel, melyről itt a helyszínen nyilatkozatot kell kitölteni.

Meddig tart a ShenMen és/vagy a Migrén piercing hatása? Kell időnként cseréltetni, vagy mozgatni?
A ShenMen és/vagy a Migrén piercing nem évül el, nincs szavatossági idejük. Egészen addig fejtik ki esetleges jótékony hatásukat, amíg a füledben vannak.