Hol és hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a ShenMen piercing csapattal?
A kapcsolatfelvétel kizárólag írásban lehetséges akár itt az oldalon a Kapcsolat menüpont alatt, vagy e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy Facebook oldalunkon keresztül privát üzenetben.

Szükséges előre időpontot egyeztetni?
Igen, az előzetes időpontegyeztetés elengedhetetlen mind állandó budapesti és győri szalonjainkba, mind kitelepüléseinkre.

Elkészíttethető egyszerre a ShenMen és a Migrén piercing?
Igen, a ShenMen és a Migrén piercing elkészíttethetők egyszerre, de kizárólag egyazon füledbe.

Mikor lesz lehetőségem ékszert választani? Vihetek saját ékszert?
Az ékszeredet a helyszínen a piercing készítésekor lesz lehetőséged kiválasztani kínálatunkból. Magaddal hozott ékszert nem áll módunkban felhasználni a piercing szúrásához.

Az ékszert a helyszínen külön kell megvásárolnom?
Nem, ez egy komplex szolgáltatás, az ár pedig magában foglalja a helyszínen általad választott steril ékszert is!

Ki fogja elkészíteni a piercingemet?
A ShenMen és a Migrén piercinget minden esetben Natália készíti el a számodra. Kolléganőink a piercing(ek) készítéséhez szükséges előkészületekben és az adminisztrációs feladatokban segítenek neki.

Hogyan készüljek, mire ügyeljek amikor ShenMen és/vagy Migrén piercinget készíttetni megyek?
Amikor piercinget készíttetni jössz hozzánk, kérünk:

  • egyél előtte és ne éhgyomorral érkezz,
  • amennyiben hosszú a hajad tűzd fel,
  • kísérő nélkül érkezz, pontosan a megbeszélt időpontban (se nem később, se nem korábban),
  • alaposan tisztítsd meg a füledet.

Betegen (akár csak megfázás esetén) elmehetek az előre egyeztetett időpontomra?
Kérünk titeket, hogy a saját érdeketekben kizárólag egészségesen gyertek el az előre egyeztetett időpontotokra ShenMen és/vagy Migrén piercinget készíttetni. Mivel ez egy friss seb lesz, ami csak akkor tud megfelelően gyógyulni, amennyiben az immunrendszeretek tökéletes állapotban van és azt nem gyengíti le semmilyen más betegség.

Honnan fogom tudni, hogy hogyan ápoljam az elkészült ShenMen és/vagy Migrén piercingemet?
Az utóápolással kapcsolatos összes szükséges információt a rendelkezésedre bocsátjuk a ShenMen és/vagy a Migrén piercinged készítésekor egy ún. "Utóápoló lap" (A4-es, kétoldalas) formájában. Az utóápoló lapot éppen ezért fontos, hogy megőrizd és az azon leírtak szerint ápold a piercingedet, sőt az esetlegesen felmerülő kérdéseidre is választ kaphatsz a lapon.

Kicserélhetem az ékszert otthon?
Igen, amennyiben már teljesen meggyógyult a piercinged, akkor a mi útmutatásunkkal kicserélheted ékszered, ügyelve arra, hogy a lyuk minél rövidebb ideig maradjon üresen mert ellenkező esetben elveszítheti a ShenMen piercing az esetleges pozitív hatását. Tekintsd meg megvásárolható ékszereinket itt: LINK

Meddig tart a ShenMen és/vagy a Migrén piercing hatása?
Az esetleges pozitív hatás addig tart, amíg a piercing a füledben van. Nem szükséges a későbbiekben újraszúrni, áthelyezni, vagy az ékszert cserélni.

Kiskorúaknak is elkészíttethető a ShenMen és/vagy a Migrén piercing?
Igen, de kizárólag szülői beleegyezéssel, melyről a helyszínen nyilatkozatot kell kitölteni.

MRI, CT, vagy röntgen esetén mi a teendő?
MRI és röntgen vizsgálatoknál nem lehet gond az ékszerrel, amennyiben te titániumot választottál, hiszen az ugyanolyan anyagú, mint a fém implantátumok. CT-nél okozhat némi szórást, de mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy az ilyen típusú képalkotó vizsgálatok előtt konzultáljon orvosával. Amennyiben kiveszed az ékszert egy-egy ilyen vizsgálat előtt, mindenképpen a lehető leghamarabb tedd is vissza azt, mert ellenkező esetben a hatása elmúlik.

Kiesett a piercingem. Mit tegyek?
Azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy a lehető leggyorsabban vissza tudd tenni a füledbe az ékszert, hogy az ne veszítse el az esetleges jótékony hatását.

Várandósság alatt elkészíttethetem a ShenMen és/vagy a Migrén piercinget?
Nem,  egyik piercinget sem készítjük el részedre a várandósság ideje alatt, leghamarabb a szülés után 6 héttel készítjük el Neked, amennyiben szeretnéd.

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod