31732
Összesen elkészített ShenMen, Migrén és DéNa piercing
15150
Ebből ShenMen piercing
14539
Ebből Migrén piercing
8
Ebből DéNa piercing
1524
Ebből ajándékba készített piercing összesen
511
Ebből garanciálisan készített piercing összesen

 


Kedves Vendégünk / Érdeklődő!

„Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”

Aki már találkozott Dévényi Natália munkásságával, az tudja róla, hogy szociálisan nagyon érzékeny és kifejezetten szeret segíteni az arra rászoruló embertársain amikor csak lehetősége van rá és hálás érte, hogy van is olyan helyzetben, hogy ezt meg is teheti.


Mára már több mint

1400 db ShenMen és/vagy Migrén piercinget

készített el teljesen INGYEN! Mi úgy gondoljuk, hogy ezek a felajánlások mind jó helyre, a megfelelő emberekhez kerültek, akik jórészt gyermekek, vagy súlyosan beteg emberek voltak.

 

Végtelenül büszkék vagyunk rá, hogy profit orientált vállakozásként ekkora összegben - közel 35.000.000.- Ft az 1400 db piercing tekintetében - tudtunk segíteni a saját szolgáltatási területünkön az arra rászorulóknak!

 

Több különböző felajánlást is indítottunk már, ilyen volt például a

  • Amikor Natália Magyarországon elsőként elkezdett ShenMen és Migrén piercingeket készíteni, az első pár száz vendégének INGYENESEN, hogy az Ő visszajelzéseik által megfelelő tudásra és tapasztalatra tehessen szert! Az akkori győri szalonunkban nyílt napot is tartott, amelyen mindenki INGYEN készíttethette el vele a ShenMen és/vagy a Migrén piercingét a problémájának - betegségének - panaszának megfelelően.
  • "100 INGYEN piercing" felajánlás is, amelyben azokat az embereket céloztunk meg, akik valamilyen olyan problémával - betegséggel - panasszal éltek, amellyel kapcsolatosan még nem volt tapasztalatunk a ShenMen és/vagy a Migrén piercingek hatását illetően.
  • BUDAPESTI szalonunk megnyitásának apropójából 10 olyan személynek, aki valamilyen okból kerekesszékbe kényszerült INGYENESEN készítettük el a ShenMen, vagy a Migrén piercinget az akadálymentesített szalonunkban!

Természetesen Dévényi Natália ugyanezzel a hozzáállással folytatja a továbbiakban is, ahogyan teszi ezt már a kezdetek óta!

 

Jelenleg is érvényben van egy felajánlásunk, amelyet vendégeinkkel közösen indítottuk, ennek a részleteit alább találhatjátok meg:

Szeretnénk elindítani egy felajánlást, amelyben akár Ti is részt vehettek!

Azoknak, akik 14 karátos arany ékszerrel készíttetik el Natáliával a ShenMen és/vagy a Migrén piercingüket, lehetőségük van rá,

hogy felajánlják az eredetileg az árban benne foglalt titánium ékszerüket (amely egyfajta csere ékszerként funkcionálhatna a későbbiekben), olyanok részére, akik ezt nem engedhetik meg maguknak,

de lelkileg és/vagy fizikailag szükségük lehet azok esetleges jótékony hatására!

Natália pedig, hogy teljessé tegye ezeket a felajánlásokat, a felajánlott ékszereket INGYENESEN készíti el azoknak, akik rászorulnak!

Amennyiben szeretnél Te is ilyen felajánlást tenni és már megvan a 14 karátos arany ShenMen és/vagy Migrén piercinged, akkor ezt jelezd nekünk írásban azon a felületen, amelyen felvetted velünk a kapcsolatot már azelőtt, hogy eljönnél hozzánk!

Fontos, hogy kizárólag az újonnan piercinget készíttetni érkezők tehetnek felajánlást, értelemszerűen akinek már a fülében van az általa a helyszínen választott titánium ékszer, azt nem tudja felajánlani!

Köszönjük előre is a felajánlást mindenkinek azok nevében is, akik majd ezeket a csoda felajánlásokat megkapják!

 

Valamint szeretnénk kiegészíteni is a felajánlást, mégpedig akképpen, hogy:

aki nem szeretne 14 karátos aranyból készült ékszert vásárolni, de mégis szeretne felajánlást tenni, az is megteheti, méghozzá úgy, hogy a helyszínen a piercing készítésekor vásárol kínálatunkból 1 db ShenMen és/vagy Migrén piercing ékszert titániumból, amit Natália az eredeti felajánláshoz hasonlóan itt is magával a szúrással egészít ki, így lesz a felajánlás teljes.

 

Aki pedig szeretne jelentkezni a felajánlásokra, hogy INGYEN elkészítsük a részére a ShenMen és/vagy a Migrén piercinget, az ITT találja az ehhez szükséges teendőket!

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod