Kedves Vendégünk!

Kérünk, hogy amennyiben Te is készíttettél nálunk ShenMen piercinget, az alábbi kérdőív kitöltésével segítsd munkánkat. Fontos, hogy a kérdőív kitöltésekor a valóságnak megfelelő adatokat adj meg, hiszen valós adatokat szeretnénk nyerni az így elkészült statisztikához.

Szeretnénk meghálálni azoknak, akik a kérdőívet adataik megadásával teszik teljessé, ezért létrehoztunk egy nyereményjátékot! A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki az alábbi kérdőív kitöltésekor megadja személyes adatait (név, cím, telefonszám, e-mail cím)

A nyereményjáték lezárultát követően közöttük sorsolunk majd ki 10 db ShenMen, vagy Migrén piercinget, amelyet elkészíttethetnek Győri és Budapesti szalonunkban egyaránt!

A nyereményjáték időtartama: 2021. április 16. – tól – május 16. - ig.

A nyereményjáték szabályait itt találod meg: www.shenmen-piercing.hu/nyeremenyjatek

Természetesen amennyiben szeretnél anonim maradni, erre is lehetőséged van a megfelelő rubrika bepipálásával. (a nyereményjátékban való részvétel nem lehetséges)


Életkor:*
Nem:*
Mikor készült a ShenMen piercinged?:
Volt pozitív Covid teszted? (hivatalos):*
Mikor voltál koronavírus fertőzött?
Milyen lefolyású volt a betegség?*
Amennyiben már átestél a Covid betegségen, emlékszel olyanra, hogy közvetlenül a betegség előtt vagy a kezdetekor begyulladt a ShenMen piercinged?
Nyereményjáték részvétel:*
Név:*
Cím:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


+36 30 / 371 - 4700
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing