Egyedülálló gyűjteményünkben csoportba szedtük vendégeink pozitív visszajelzéseit, méghozzá ABC és azon belül pedig probléma - betegség szerint csoportosítva. Így már könnyedén megtalálhatod és elolvashatod azokat a számodra lényeges tapasztalatokat amelyeket Vendégeink osztottak meg velünk, hogy lásd másnak is segített-e már a ShenMen és/vagy a Migrén piercing abban, ami miatt Te is gondolkodsz az elkészíttetésükön. Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel.

 

Itt azonban feltétlenül szükséges elmondanunk, hogy bár az a rengeteg pozitív visszajelzés amellyel már rendelkezünk egy jó megerősítés lehet Neked ahhoz, hogy belevágj, de nem fog arról semmit elmondani, hogy számodra ez a módszer milyen hatással fog bírni, ez csak akkor derül ki számodra, hogyha kipróbálod. Hisz minden ember, szervezet, probléma egyedi és ezáltal változik a hatásmechanizmusa is.

 

Ráadásul Natália egyedülálló módon garanciát is vállal nem csupán az ékszerekre, hanem a ShenMen és a Migrén piercingek hatására is. A garanciáról bővebben itt olvashatsz: LINK

 

A ShenMen piercing és a Migrén piercing tudományosan nem alátámasztott, vagy bizonyított alternatív módszerek, közérzet javító divatékszerek, amelyek javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és a piercinget(eket) készítő szakember tapasztalatain alapul. Figyelem ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód!


Fontos tudni, hogy az általunk megosztott, vendégeink által írt pozitív visszajelzések - eredmények, nem általános érvényű tapasztalatok a ShenMen és a Migrén piercingek hatásáról!

A megtévesztések elkerülése végett: ezek kizárólag a Natália módszerével és a Dévényi Natália által készített piercingek hatásáról adnak tanúbizonyságot hiszen Natália tudása, érzéke és tapasztalata nélkül önmagukban az ékszerek nem tudnak pozitív hatást kiváltani.

Éppen ezért: a más által hirdetett és más által készített „ShenMen” és/vagy „Migrén” piercingekre (azok esetleges hatására), ezekből a visszajelzésekből és tapasztalatokból következtetni nem lehetséges, ott kizárólag a készítő saját eredményeit szükséges alapul venni.

Olyan mértékű tapasztalattal rendelkezünk már a ShenMen és a Migrén piercingek terén, amely egyedülálló nem csupán magyarországon, de még a környező országokban is, hiszen Natália már több mint 30000 db ShenMen, Migrén és DéNa piercinget készített el.

 

ADHD

Az ADHD, másnéven figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség, melynek vezető tünete a figyelemzavar, kísérő tünetei pedig a hiperaktivitás, a feledékenység és a gyenge impulzuskontroll. Súlyosságától függően betegségnek, vagy fogyatékos állapotnak is tekinthető. Bár a figyelemzavar tünetei időnként bármely egészséges embernél jelentkezhetnek, csak akkor beszélünk róla betegségként, ha ezek a tünetek meghaladnak egy bizonyos mértéket. Vannak, akik úgy vélik, a figyelemzavar nem betegség, hanem tünet, amit különféle egészségi gondok okozhatnak, így szerintük először ezeket az alapbajokat kellene gyógykezelni.

 

Több esetben is sikeresek voltunk az ADHD esetén gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. ADHD témakörben ez a személy:

 

Padosné Kasza Beatrix visszajelzése - 2021.11.16.

Beatrix kisfiának, Martinnak készítettünk ShenMen piercinget figyelemzavar miatt és Beatrix elmondása szerint a piercing elkészítését követően Martin láthatóan nyugodtabb, összeszedettebb, ráadásul remélhetőleg elhagyhatja az erős gyógyszerét is.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket ADHD témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Agorafóbia

Az agorafóbia a pánikbetegség egyik fajtája. Akkor beszélhetünk agorafóbiáról, ha a pánikrohamok rendszerré válnak és az alany ezektől tartva, hogy hirtelen bekövetkeznek, szorongani kezd. Az agorafóbiában szenvedők minden olyan helyzetet elkerülnek, ahol pánikroham törhet rájuk, ennek következtében pedig teljesen leszűkül a mozgásterük, csupán néhány biztonságos hely marad a számukra, ez időnként csupán az otthonukra korlátozódik.

 

Több esetben is sikeresek voltunk az agorafóbia esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Agorafóbia témakörben ez a személy:

 

Dancza M. Niki visszajelzése - 2020.03.04.

Nikinek ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá agorafóbiája miatt. Niki elmondása szerint a piercing elkészítése előtt semmilyen nagyobb bevásárlóközpontba nem tudott elmenni, viszont a ShenMen piercing elkészülte után (ugyan kísérővel) több olyan nagyobb üzletben is járt, ahol előtte nem tudott volna.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket agorafóbia témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Agresszió, dühkitörés

A düh és az agresszivitás bizony természetes emberi ösztönök, amelyek mindannyiunk életében jelen vannak. Bizonyos emberek azonban nem tudják kontrollálni indulataikat és agresszív viselkedésükkel veszélybe sodorják magukat és/vagy akár másokat is. Az agresszív viselkedés okait mind a mai napig kutatják, azonban bizonyos fennálló betegségek kísérő tüneteként is előfordulhat, ilyen például az ADHD és a hiperaktivitás is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől agresszió esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Agresszió témakörben ez a személy:

 

Supákné Tarjányi Tímea visszajelzése - 2021.11.14.

Tímea lányának többek között ADHD tüneteként jelentkező agresszió miatt készítettünk ShenMen piercinget. Tímea elmondása szerint a lányának a ShenMen piercing elkészítése óta egyszer volt dühkitörése, amely azelőtt naponta is jelentkezett.

 

 

Alacsony vérnyomás

Krónikusan alacsony vérnyomásról beszélhetünk, ha a vérnyomás első értéke tartósan nem haladja meg a 100 Hgmm-t. A tartósan alacsony vérnyomás elsősorban fiatalok betegsége. Az alacsony vérnyomásúak körében a leggyakoribb forma, az úgynevezett esszenciális forma. Az alacsony vérnyomás legtöbbször családi halmozódást mutat, leginkább vékony alkatú, magas fiatal hölgyeket érint, a fizikai aktivitás hiánya és a stressz növeli az előfordulás gyakoriságát.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől alacsony vérnyomás terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Alacsony vérnyomás témakörben ez a személy:

 

Szecsődi Éva visszajelzése - 2020.08.31.

Évának többek között az alacsony vérnyomása miatt készítettünk ShenMen piercinget, ami a piercing elkészülte után a vérnyomás problémája stabilizálódni látszott.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket alacsony vérnyomás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Alagút szindróma

Az alagút szindróma lényege, hogy az idegek nyomás alá kerülnek a területet körülvevő kötőszövetes alagút duzzanata miatt. Az alagút szindróma kifejezetten gyakori kórkép, mivel körülbelül az átlagnépesség 5 százalékát érinti. Gyakrabban fordul elő túlsúlyos, vagy cukorbeteg, de akár pajzsmirigy alulműködéses emberek esetében.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől alagút szindróma terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Alagút szindróma témakörben ez a személy:

 

Gubacsi Teréz visszajelzése - 2020.10.06.

Teréznek ShenMen piercinget készítettünk alagút szindróma miatt is. A piercing bekerülte óta eltelt időben Teréznek nem volt szüksége fájdalomcsillapítóra, és a kezeit is jobban tudja használni.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket alagút szindróma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Alkoholizmus

Az alkoholizmus az egyik leggyakoribb (ha nem a leggyakoribb) szenvedélybetegség. Tünetei az alkoholizmus súlyosságával egyenesen arányosak. Az alkohol függőség (alkoholizmus) mind testi, mind lelki tünetekben jelentkezik. A lelki tünetek: kontrollvesztés, ingerlékenység, hangulatváltozás, agresszivitás. Testi tünetek: kellemetlen szájszag, kézremegés, hajszálér-tágulatok az arcon, cukorbetegség, gyomorfekély, stb... Az alkoholizmust a betegség korai szakaszában szinte lehetetlen felismerni, mivel a betegek igyekeznek tagadni a rendszeres alkoholfogyasztást.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől alkoholizmus terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Alkoholizmus témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2022.02.06.

Vendégünknek a fia részére készítettünk ShenMen piercinget kiejezetten az alkohol függősége (alkoholizmus) miatt. Vendégünk elmondása alapján a fia azóta nem kívánja az alkoholt.

 

 

Allergia

Az allergia egyfajta túlzott immunreakció olyan anyagokra, amelyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből. Az ilyen anyagokat nevezzük allergéneknek, ilyen például a pollen, különféle állati szőrök, élelmiszerek, gyógyszerek, nehézfémek, stb... Az allergiás reakció nagyban függ az allergén anyag szervezetbe jutási területétől. Így például egy ételallergia esetén előfordulhat bőrkiütés, emésztési probléma, míg pollen allergia esetében jellemzően különféle légúti tünetek jelentkeznek.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a különféle allergiák terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Allergia témakörben ez a személy:

 

Lakatos Rebeka visszajelzése - 2021.11.16.

Rebekának ShenMen piercinget készítettünk többek között allergia miatt, a piercing bekerülte után pedig Rebeka az allergia gyógyszerét amelyet rendszeresen szedett elhagyhatta.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket allergia témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Alvajárás

Az alvajárás oka a szakértők szerint egy genetikai adottság és az ehhez kapcsolódó stressz. Bizonyos tanulmányok szerint a mélyalvást szabályozó gének zavaráról beszélhetünk amikor az alvajárás okát keressük. Az alvajárás nem egy veszélytelen állapot, hiszen egy alvajárók ébernek tűnnek, de a tudatuk alszik. Egyes esetben az alvajárók sétálnak, főznek, de nagyon ritkán még autót is vezetnek (általában rutin tevékenységeket végeznek)! A tévhittel ellentétben az alvajárókat a lehető leghamarabb fel kell ébreszteni. Az alvajárás állapota elsősorban gyermekeknél fordul elő, ami később nagy valószínűséggel elmúlik.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől alvajárás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Alvajárás témakörben ez a személy:

 

Mahál-Domsits Eszter visszajelzése - 2021.11.19.

Eszter kislányának, Larisszának készítettünk ShenMen piercinget, más probléma mellett a rendszeres alvajárás miatt. Eszter elmondása szerint a kislányánál azóta, hogy a piercing a fülében van egyáltalán nem jelentkezett alvajárás.

 

 

Alvászavar, inszomnia, álmatlanság

Alvás során a szervezetünk pihen. Alvással töltjük életünk legalább 1/4-1/3 részét. A felnőttek többségének napi 6-8 órányi alvásra van szüksége, a túl kevés, de a túl sok alvás is okozhat nappali fáradtságot. Az emberek több mint 30 százalékánál fordul elő valamilyen formában alvászavar (inszomnia, álmatlanság). A kialvatlanság nappali fáradtságot/álmosságot okoz, negatívan befolyásolja a hangulatot, a memóriát, a koncentrálást, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, növeli az esetleges balesetek kockázatát.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a különféle alvászavarok terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Alvászavar, inszomnia témakörben ez a személy:

 

Gulyás Erika visszajelzése - 2020.10.12.

Erikának ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá többek között alvászavar miatt, ami elmondása szerint azóta rengeteget javult, hiszen nyugtató nélkül is jól alszik, ha fel is ébred éjszaka, azonnal vissza tud aludni.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket alvászavar, inszomnia, álmatlanság témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Aranyér

Az aranyér bizony egy kellemetlen beszédtéma, ám nagyon gyakori betegség. Az aranyér legjellemzőbb tünete a székelés közbeni fájdalom, esetleg vérzés. Székletürítés során az erőlködés miatt a vénák falára nehezedő nyomás nő, idővel pedig ezek a vénák túltágulhatnak. A kitágult erek sérülékenyebbek, hajlamosabbak a gyulladásra. Az aranyér kialakulása függhet az egyéni adottságoktól és a genetikától is, de befolyásolhatja az életmódunk és a munkánk is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől aranyér terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Aranyér témakörben ez a személy:

 

Szécsi Beáta visszajelzése - 2021.10.08.

Beátának ShenMen piercinget készítettünk debreceni kitelepülésünk alkalmával, amely Beáta elmondása szerint többek között az aranyerére is jótékony hatással van.

 

 

Arcidegbénulás

Az arcidegbénulás egy bizonyos agyideg valamilyen károsodása miatt létrejött kisebb-nagyobb mértékű működés-képtelensége, vagy akár teljes bénulása. Leggyakoribb típusa az ismeretlen eredetű bénulás, ami legtöbbször egészséges embernél, mindenféle előjel, vagy fájdalom nélkül hirtelen jelentkezik. Az arcidegbénulás gyakran idegsérüléssel járó baleset után jön létre, de kialakulhat egy az idegekre ható vírusfertőzés után is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől arcidegbénulás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Arcidegbénulás témakörben ez a személy:

 

Hendrikné Henrietta visszajelzése - 2021.11.02.

Henriettának ShenMen piercinget is készítettünk, ami az elmondása szerint a háromszori arcbénulása miatt folyton könnyező szemére is jótékony hatással van.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket arcidegbénulás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Asztma

Az asztma a légutak egyik gyakori gyulladásos betegsége, amit változékony és ismétlődő tünetek jellemeznek, mint például a légutak elzáródása, a hörgőgörcs, a zihálás, köhögés és a légszomj. Az asztma kialakulását genetikai és környezeti tényezők eyüttes hatása okozza. Az asztma kialakulására leginkább hajlamosító tényező az, ha valakinek volt már korábban atópiás betegsége.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől asztma esetén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Asztma témakörben ez a személy:

 

Orbán Enikő Rozália visszajelzése - 2020.12.16.

Enikőnek ShenMen piercinget is készítettünk, többek között az asztmája miatt. Enikő visszajelzésében leírta nekünk, hogy az időjárási viszonyok ellenére akkor már egy hete nem kellett használja az inhalátorát.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket asztma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Aurás migrén

A migrén a leggyakoribb önálló fejfájás kórkép. A migrénes személyeknél egyszerre fennállhat az aurás migrén és az aura nélküli migrén. Az aurával járó migrén tünetei lehetnek például a látászavar, érzészavar, beszédzavar, izomgyengeség és az agytörzsi tünetek (egyensúlyzavar, szédülés). A fejfájást megelőzően jellemzően fokozatosan, nagyjából 5 perc alatt féloldali tünetek alakulnak ki, melyek pár perctől legfeljebb 60 percen belül maradványtünet nélkül elmúlnak.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk aurás migrén esetén, amelyen segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Aurás migrén témakörben ez a személy:

 

Langer Viktória visszajelzése - 2020.11.14.

Viktóriának Migrén piercinget készítettünk a migrénes, időnként pedig aurás migrénes fejfájása miatt. Viktória visszajelzésében megírta nekünk, hogy azóta csak enyhe fejfájásai voltak, aurás migrén pedig nem is jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket aurás migrén témakörben, amelyeken a Migrén piercing segített

 

 

Autoimmun betegség

Autoimmun betegségről beszélhetünk, ha az immunrendszer támadó jellegű immunválaszt indít a szervezetben egyébként normálisan is megtalálható valamilyen struktúra ellen. Az autoimmun betegségek a lakosság körülbelül 7-8%-át érintik, az összes beteg körülbelül 75% nő. Az autoimmun betegségek kialakulásában a genetiaki és a környezeti tényezőknek egyaránt nagy szerepe van.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől autoimmun betegség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Autoimmun betegség témakörben ez a személy:

 

Vereczkei-Mócza Krisztina visszajelzése - 2021.02.20.

Krisztinának ShenMen piercinget is készítettünk felajánlásunk keretein belül, méghozzá többek között autoimmun betegsége miatt. Az autoimmun betegsége tünetei elmondása szerint enyhültek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket autoimmun betegség témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Állkapocs ízületi probléma

Az állkapocs ízület az emberi test egyik legbonyolultabb ízülete, hiszen nem csupán forgó mozgást biztosít a többi ízülethez hasonlóan, hanem csúszó mozgást is. Az állkapocs ízületi problémák több más problémát is okozhatnak, ilyen például a gyakori fejfájás, a vállfájás, a nyaki fájdalom, stb. Az állkapocs ízületi problémák hátterében állhat többek között az ízületek traumája, az ízületi porc kopása, de akár az arc sérülése (baleset során).

 

Van már pozitív visszajelzésünk állakpocs ízületi probléma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Állkapocs ízületi probléma témakörben ez a személy:

 

Steininger Lipták Zsófia visszajelzése - 2021.11.10.

Zsófiának állkapocs ízületi probléma miatt készítettünk ShenMen piercinget. A piercing elkészülte után azonnal lazult Zsófia állkapcsa, amely addig feszült és fájt. Ezen felül a problémával járó nyak és vállfájdalom is enyhült.

 

 

Bechterew szindróma

A Bechterew szindróma a gerincet alkotó ízületeknek és a keresztcsonti ízületnek gyulladásos megbetegedése, mely hónapok-évek alatt egyre súlyosabb tünetekhez, majd mozgáskorlátozottsághoz vezet. Lefolyása során a tünetek egyre nagyobb gerincszakaszt érintenek. Előrehaladott esetben a teljes gerincoszlop összecsontosodik. A bechterew szindróma magas fokú ízületi fájdalommal jár.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk bechterew szindróma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Bechterew szindróma témakörben ez a személy:

 

Bereczki Márta Szilvia visszajelzése - 2021.09.26.

Mártának ShenMen piercinget készítettünk Bechterew szindróma miatt. A ShenMen piercing elkészítése óta elmondása szerint az ízületei könnyebben mozognak és jelentősen kevésbé fájnak.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket bechterew szindróma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Bepisilés

Az éjszakai bepisilés elsősorban gyermekek esetében fordul elő, ami aztán a későbbiekben elmúlik, a gyermek kinövi, szobatisztává válik. Akkor beszélhetünk bepisilős gyermekről, amennyiben az érintett gyermek soha nem volt még egyben 6 hónapnál hosszabb ideig. A legtöbbször a gyermek fel sem ébred rá, hogy csurom vizes, olyan mélyen alszik. Az éjszakai ágybavizelés többnyire fiú gyermekeket érint. Fontos tudni, hogy azokkal a gyerekekkel, akik éjszaka bepisilnek, napközben többnyire nincsen semmi probléma a szobatisztaságot illetően.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől bepisilés esetén (gyermeknél), amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Bepisilés témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2021.10.21.

Vendégünk kisfiának készítettünk ShenMen piercinget, aki sajnos gyakori éjszakai balesetekkel él (bepisil éjszaka). Azóta - vendégünk elmondása szerint - az éjszakai balesetek megszűntek, amióta a ShenMen piercing a kisfia fülében van.

 

 

Beszédzavar

A beszédzavar a beszédszervi központ fejlődési akadályozottsága következtében jöhet létre és akár a kommunkációs teljesítmények több területét egyszerre is érintheti. A beszédzavarnak több formája van: lehet akár csak enyhe, amikor a beteg nehezen találja a szavakat, de súlyos esetben teljes beszédképtelenség is jelentkezhet. Beszédzavar bármely életkorban jelentezhet és általában hosszan fennmarad.

 

Nagyon sikeresek vagyunk beszédzavar esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Beszédzavar témakörben ez a személy:

 

Fleon visszajelzése - 2021.10.04.

Vendégünknek beszédzavarra, azon belül pedig dadogás miatt készítettünk ShenMen piercinget, és elmondása szerint a piercing elkészülte után könnyebbé vált számára a beszéd és a dadogása is csökkent.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket beszédzavar témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Bipoláris zavar

A bipoláris zavarban (mániás depresszió) szenvedő beteg rendkívül szélsőséges hangulatingadozásokon megy keresztül, amelyek akár hónapokig is eltarthatnak. A tünetek már tizenéves kortól mutatkozhatnak a páciensnél. A bipoláris zavar a teljes népesség körülbelül 1%-át érinti.

 

Van már pozitív visszajelzésünk bipoláris zavar terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Bipoláris zavar témakörben ez a személy:

 

Roller Tina visszajelzése - 2021.08.19.

Tinának sok más probléma mellett bipoláris zavar miatt készítettünk ShenMen piercinget. A piercing készítése után még egy méylpont volt, ami után azonban Tina már sokkal jobban van és az utolsó nagy méylpontról is könnyebben tudott kizökkenni.

 

 

Bőrbetegség - bőrprobléma

Az igazság az, hogy bármi, ami irritálja a bőrt, eltömíti a pórusokat kellemetlen tüneteket okozhat. Néhány bőrbetegség könnyen kezelhető, míg más problémáktól nehezebb megszabadulni. A bőrbetegségeket három csoportba sorolhatjuk: bakteriális, gombás és vírusos bőrfertőzés.

 

Többször is sikeresek voltunk már különféle bőrbetegségek és bőrproblémák esetén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Bőrbetegség - bőrprobléma témakörben ez a személy:

 

Varró Krisztina visszajelzése - 2021.10.29.

Krisztinának többek között bőrbetegség miatt készítettünk ShenMen piercinget. Krisztina elmondása alapján az ekcémája a piercing elkészítése után javuló félben van.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket bőrbetegség - bőrprobléma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Bőrkiütés

A bőrkiütés az egyik leggyakoribb bőrgyógyászati tünet, ami számos betegség okozhat kortól és nemtől függetlenül. A bőrkiütés a kiváltó alap problémából függően jelentkezhet kisebb bőrterületen, vagy akár az egész testre kiterjedően is. A bőrkiütés kísérhet többek között autoimmun betegségeket is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől bőrkiütés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Bőrbkiütés témakörben ez a személy:

 

Filemon Enikő visszajelzése - 2020.11.13.

Enikőnek ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá többek között rejtélyes allergia okozta bőrkiütések miatt. A bőrkiütései azóta ha jelentkeznek is, akkor sem olyan viszketősen és nem olyan intenzíven.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket bőrkiütés témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

BPPV

A BPPV (benignus paroxysmalis positionalis vertigo) egy rohamokban jelentkező, fejhelyzet változással összefüggő forgó szédülés. A betegség oka a belső fülben található egyensúlyozásért felelős szerv hosszabb-rövidebb ideig fennálló működési zavara. BPPV esetén a szédülést jellemzően hányinger, hányás, verejtékezés, vérnyomás ingadozás és rossz közérzet kíséri. Egyes becslések szerint, minden ötödik betegnél aki szédülésre panaszkodik BPPV-vel diagnosztizálható. A betegség bármely életkorban előfordulhat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől BPPV esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. BPPV témakörben ez a személy:

 

Hardi Mariann visszajelzése - 2022.02.11.

Mariannak kifejezetten BPPV miatt készítettük el a ShenMen piercinget. Mariannak a BPPV tipikus tünetei jelentkeztek, tehát egyirányú forgó szédülés. A piercing elkészülte óta Mariannak ugyan jelentkezett a BPPV, de pár pillanat után el is múlt a roham.

 

 

Cluster fejfájás

A cluster fejfájás többnyire férfiakat érint, továbbá jellemzően magas testalkatúakat, vagy dohányzó személyeket. Viszonylag ritkán előforduló fejfájástípus. Rohamszerű fejfájás, ezek a rohamok 10 perctől akár 90 percig is elhúzódhatnak. Az orvostudományban leírt fájdalmak közül a legerősebb. Jellemző rá a szakaszosság, általában az őszi, tavaszi időszakban jelentkezik, de akkor több hétig, vagy hónapig is elhúzódhat, napi több rohammal.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől cluster típusú fejfájás esetén, amelyen segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Cluster fejfájás témakörben ez a személy:

 

Vendégünk, aki szeretne névtelen maradni visszajelzése - 2021.08.17.

Vendégünk (aki szeretne névtelen maradni) cluster típusú fejfájás miatt készíttette el velünk a Migrén piercinget. A piercing elkészülte óta a fejfájása szinte teljesen megszűnt.

 

 

Colitis ulcerosa - fekélyes vastagbélgyulladás

A colitis ulcerosa, azaz fekélyes vastagbélgyulladás a gyulladásos bélbetegségek egyik fajtája. Az emésztőrendszer krónikus gyulladásával jár, hasi fájdalom és hasmenés kíséri. A betegség nagyban befolyásolhatja a mindennapi életet és esetenként életveszélyes szövődményekhez vezethet.

 

Van már pozitív visszajelzésünk colitis ulcerosa, azaz fekélyes vastagbél gyulladás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Colitis ulcerosa - fekélyes vastagbélgyulladás témakörben ez a személy:

 

Bedecs Viktória visszajelzése - 2021.05.08.

Viktóriának kifejezetten colitis ulcerosa - fekélyes vastagbélgyulladás miatt készítettünk ShenMen piercinget. Visszajelzésében megírta nekünk, hogy a piercing elkészítése után a szervezetében lévő gyulladás és a hasi fájdalmai csökkentek.

 

 

Crohn betegség

A Crohn-betegség a bélrendszer nyálkahártyájának gyulladásos betegsége, amely súlyos hasmenéssel és fájdalommal jár és akár az életet is veszélyeztetheti. A betegség kialakulhat hirtelen minden előjel nélkül, vagy fokozatosan is. A betegség egyik figyelmeztető tünete lehet a hasmenés, illetve az egyre fokozódó alhasi fájdalom. A súlyosabb Crohn-betegségben szenvedők esetében láz, fáradtság is jellemző lehet. Kialakulhatnak olyan tünetek is, amelyek nem érintik a gyomor és a bélrendszert, mint például a szemgyulladás, az artritisz, különféle bőrbetegségek, vagy akár májgyulladás.

 

Van már pozitív visszajelzésünk Crohn betegség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Crohn betegség témakörben ez a személy:

 

Eszes Melinda visszajelzése - 2022.02.06.

Melindának ShenMen piercinget készítettünk, többek között Crohn betegség miatt. Melinda visszajelzéséből kiderül, hogy a betegséggel járó hasi fájdalmai jól észrevehetően csökkentek amióta a piercing a fülében van.

 

 

Cukorbetegség

A cukorbetegség (diabétesz) a szervezet glükóz feldolgozási zavara. Oka a hasnyálmirigy által termelt inzulin hormon hiánya, vagy a szervezet inzulinnal szembeni érzéketlensége (inzulinrezisztencia), esetleg mindkettő. A cukorbetegségnek több típusa létezik: 1-es típusú és 2-es típusú. Mai ismereteink szerint még egyik típusú cukorbetegség sem gyógyítható.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink cukorbetegség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Cukorbetegség témakörben ez a személy:

 

Nagy Brigi visszajelzése - 2021.01.25.

Briginek ShenMen piercinget is készítettünk, többek között cukorbetegség miatt. Brigi elmondása szerint a ShenMen piercing fantasztikus hatással van a cukrára.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket cukorbetegség témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Csalánkiütés

A csalánkiütés az emberek körülbelül 20 %-át érintő allergiás bőrbetegség. A tünet a bőr duzzanatával jár, melynek oka a hisztamin nevű anyag felszabadulása a bőrben. Gyakran arc- szemhéj- ajak-duzzanat, súlyosabb esetekben pedig akár nyelvduzzanat, légzési nehezítettség is társulhat a csalánkiütéshez.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktőlcsalánkiütés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Csalánkiütés témakörben ez a személy:

 

Imre Judit visszajelzése - 2021.10.28.

Judit kislányának a kis Juditnak készítettünk ShenMen piercinget a folyamatosan visszatérő viszketéssel járó csalánkiütése miatt. A piercing elkészítése után Juditnak a csalánkiütéssel járó viszketés sokat enyhült és maga a kiütés is kisebb mértékben jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket csalánkiütés témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Dadogás

A dadogás a beszéd folyamatosságának problémája. (Leegyszerűsítve a dadogás a beszéd közbeni megakadásokat jelent.) Maga a jelenség többféleképpen is megjelenhet. A tünetek még ugyanannál az embernél is változatosak lehetnek, befolyásolhatja azok erősségét és gyakoriságát a stressz, vagy például a fáradtság is.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink dadogás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Dadogás témakörben ez a személy:

 

Magyari Eszter visszajelzése - 2021.11.13.

Eszternek felajánlás keretein belül készítettünk ShenMen piercinget kifejezetten a dadogás miatt. Eszter visszajelzése szerint a piercing elkészítése óta a nagyobb beszéd közbeni beakadások jelentősen csökkentek, míg a kisebb dadogások szinte teljesen megszűntek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket dadogás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Depresszió

A depresszió egyáltalán nem azonos a rossz hangulattal. A depresszió bizonyos tünetek együttes (nem feltétlenül az összes tünet egyszerre, de minimum 2-3) jelenléte valaki életében, amelyek minimum két héten keresztül fennállnak egy személy életében. Ezek a tünetek a teljesség igénye nélkül: rossz hangulat, az örömre való képesség elvesztése, napi tevékenységek iránti érdeklődés elvesztése, alacsony önértékelés, alvászavar, koncentrációs készség csökkenése, stb...

 

Nagyon sikeresek vagyunk depresszió esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Depresszió témakörben ez a személy:

 

Rakonczai Zsuzsanna visszajelzése - 2020.10.15.

Zsuzsannának nyereményként készítettünk ShenMen piercinget, amelyet elsősorban a szorongásos depressziója miatt szeretett volna. Elmondása szerint a piercing elkészülte után sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi magát.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket depresszió témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Derékfájás

A derékfájás a gerinc eredetű panaszok leggyakoribb formája. A derékfájás a a gerinc felépítésének összetettségéből adódóan több különböző okra vezethető vissza. A derékfájdalom legáltalánosabb okai lehetnek a túlnyújtott hátizmok, a túlságosan összenyomott porckorongok és a gerinckörnyéki izmok görcsös állapota.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől derékfájás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Derékfájás témakörben ez a személy:

 

Burján Beatrix visszajelzése - 2021.11.11.

Beatrixnak a hónapok óta tartó erőteljes derékfájása miatt készítettünk ShenMen piercinget, ami miatt állandóan fájdalomcsillapítókat kellett szedjen, sőt egy ideig a munkáját sem tudta ellátni. A piercing elkészítése után Beatrix a fájdalomcsillapítókat elhagyhatta.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket derékfájás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Disztóniás betegség

A disztónia egy neurológiai rendellenesség. Az olyan állapotot értjük alatta, ami a kóros izom-összehúzódások által kiváltott kóros testtartással, végtagtartással és akaratlan mozgással jár. A disztóniás betegségeket többféleképpen csoportosíthatjuk: kiváltó ok szerint (primer és szekunder), a betegség megjelenési formája szerint (fix disztónia, mobilis disztónia), valamint az érintett testrészek szerint (fokális disztónia, generalizált disztónia, szegmentális disztónia, hemidisztónia).

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől disztóniás betegség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Disztóniás betegség témakörben ez a személy:

 

Novák Viktória visszajelzése - 2021.10.09.

Viktóriának a 25 éve fennálló disztóniás betegsége miatt készítettünk ShenMen piercinget, amelynek a tüneteiben Viktória a piercing elkészíülte után már érzett pozitív változást.

 

 

Dohányzás (leszokás)

A dohányzás az alkohol után a második legtöbb halálos áldozatot követelő legális élvezeti szer. A cigarettában körülbelül 4000 különböző vegyület található, amelyek közül csak az egyik a függőség kialakulásáért felelős drog, a nikotin.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől dohányzás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Dohányzás témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2021.10.09.

Névtelen vendégünknek nem konkrétan a dohányzásról való leszokás miatt készítettünk ShenMen piercinget, de Ő meglepve írta meg nekünk visszajelzését, mivel a piercing elkészülte után nem kívánta a cigarettát, illetve ha kívánta is, akkor is rossz ízűnek érezte.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket dohányzás (leszokás) témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Ekcéma

Az ekcéma, vagy más néven dermatitis általában egy elhúzódó és vissza-visszatérő megbetegedés. A betegség a bőr gyulladásával jár és elég gyakori. Ekcéma esetén a bőr kipirosodik, viszket és apró hólyagok alakulnak ki rajta, majd a vakarás következtében pici sebek és hámlás jelenik meg. Az ekcéma kiváltó oka lehet külső környezeti hatás, vagy egyedi hajlam - fogékonyság.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől ekcéma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Ekcéma témakörben ez a személy:

 

Lui de Galambos visszajelzése - 2020.12.08.

Vendégünknek ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá többek között ekcéma miatt is. Luinak a piercing elkészítése után a nyakán és a mellkasán lévő ekcémás foltok pár nap alatt eltűntek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket dekcéma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Emésztési zavar

Az emésztési zavar gyakran egy a háttérben álló betegség (mint például a reflux) tünete. Az emésztési zavar nemtől és kortól függően jelentkezhet szinte bárki esetében, azonban az előfordulásának kockázatát növeli az alkoholfogyasztás, a gyomrot irritáló gyógyszerek használata, a fekély, szorongás, vagy akár a depresszió.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől emésztési zavar esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Emésztési zavar témakörben ez a személy:

 

Koószné Farkas Ramóna visszajelzése - 2021.04.26.

Ramónának ShenMen piercinget készítettünk többek között emésztési zavar, azon belül pedig gyomorsav túltengés miatt. Ramóna visszajelzésében megírta nekünk, hogy a gyomorsav túltengése a piercing elkészülte óta sokat javult, kevesebb gyógyszert kell bevegyen miatta.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket emésztési zavar témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Endometriózis

Az endometriózis az az állapot a szervezetben, amikor a méh nyálkahártyája a méhen kívül máshol is megtalálható a szervezetben. A méhen kívül leggyakrabban a petefészkekben, vagy a hashártyában, ritkábban pedig a méhfalban fordul elő, de olyan eset is előfordult már, hogy agyban, tüdőben, vagy csontban találtak endometriózist. A szervezetben endometriózis következtében felgyülemlő szövet ciszták kialakulásához vezethet. Az endometriózis a számos kellemetlen panasz mellett a meddőség egyik gyakori oka is lehet.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől endometriózis esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Endometriózis témakörben ez a személy:

 

Bezzegilus visszajelzése - 2021.06.12.

Ilonának ShenMen piercinget is készítettünk, méghozzá több betegség és probléma miatt, ezek közül az egyik az endometriózisa. Ilona a visszajelzésében megírta nekünk, hogy az endometriózisa tüneteként jelentkező hasi görcs és puffadás sokat javult/csökkent.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket endometriózis témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Epegörcs

Az epegörcs az epekövességgel összefüggő nagyon fájdalmas tünetegyüttes. Az epegörcs állapota akkor alakul ki, amikor az epekő ideiglenesen elzárja az epevezetéket. A görcs mellet tünet lehet még a hányinger, hányás és a láz is. Az epehólyag a hasüreg jobb oldalán a máj közelében helyezkedik el, feladata pedig az epe-folyadék tárolása, ami az elfogyasztott zsírok feldolgozásáért felelős.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől epegörcs esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Epegörcs témakörben ez a személy:

 

Pál-Szabóné Andrea visszajelzése - 2020.11.13.

Andrea a piercing elkészítése előtt esett át epeműtéten, ami után sajnos gyakran görcsölt. A piercing elkészítése után a görcsei és a mellette tünetként jelentkező puffadás is elmúlt.

 

 

Epilepszia

Az epilepszia az olyan neurológiai betegségek gyűjtőneve,, amelyek során az agykéregben, vagy annak egy részében az idegsejtek egyszerre történő kisülése nagyon változatos tünet együtteseket hoz létre. Akkor beszélhetünk epilepsziáról, ha legalább 2, minimum 24 órás különbséggel jelentkező provokálatlan epilepsziás roham jelentkezik.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől epilepszia esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Epilepszia témakörben ez a személy:

 

Eszlári Beáta visszajelzése - 2021.11.11.

Beáta lányának, Jázminnak készítettünk ShenMen (és Migrén) piercinget, méghozzá epilepszia miatt, ami 1 éves korában kezdődött. Jázmin a piercing(ek) beszúrását követően jelezte nekünk, hogy az érkezésekor fennálló szédülés elmúlt, azóta pedig több pozitív változást tapasztaltak nála. Az étvágya is jobb, a rosszullétét is könnyeben viselte és a közérzete is jobb!

Itt olvashatsz további visszajelzéseket epilepszia témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Evészavar

Az evészavarok az utóbbi két évtizedben a pszichiátriai zavarok megkülönböztetett figyelmet érdemlő formáivá váltak. Az evészavar elsősorban a fiatal nők betegsége, mivel férfiak esetében körülbelül 10-szer ritkábban fordul elő. Az evészavar mint betegség gyakran rejtve marad a pácienseknél, mivel nem rendelkeznek betegségtudattal. Az evészavarok fő megjelenési formája az anorexia és a bulémia.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől evészavar esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Evészavar témakörben ez a személy:

 

Hegedüs Gerda visszajelzése - 2020.02.03.

Gerdának ShenMen piercinget készítettünk többek között evészavar miatt, ami az Ő esetében falásroham formájában jelentkezett. Gerda elmondása szerint a piercing elkészülte után a szokásos esti evésroham már csökkent formában jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket evészavar témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Extrasystole

Az extrasystole, azaz soron kívüli szívverés a szokványos ritmustól eltérő szívösszehúzódás. Ezeket a szívritmus hibákat gyakran egy-egy rövid szívmegállás követi, amit a betegek mellkasi fájdalomként élnek meg. Az extrasystole lehetséges okai lehetnek (a teljesség igénye nélkül): a magas koffeinfogyasztás, a dohányzás, a túlzott stressz, szorongás, a droghasználat, de még bizonyos vényköteles szerek is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől extrasystole esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Extrasystole témakörben ez a személy:

 

Dorogi-Kovács Barbara visszajelzése - 2021.11.11.

Barbara azért jött el hozzánk ShenMen piercinget készíttetni, mert hónapokkal korábban jelentkezett nála nagyon magas számú szívmelléütés, azaz extrasystole. Barbara elmondása szerint a ShenMen piercing elkészülte óta a nagyobb melléütések száma jelentősen csökkent.

 

 

Étel allergia

Az ételallergia az immunrendszer kóros válasza, akkor fordul elő, ha az immunrendszer téves módon veszélyesnek ítél valamilyen étel összetevőt, ami beindítja a szervezet védekezési reakcióját. Az ételallergia tünetei nem mindig kapcsolódnak a tápcsatornához.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől különféle étel allergiák terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Étel allergia témakörben ez a személy:

 

Harangozó Ildikó visszajelzése - 2021.10.27.

Ildikónak többek között tejérzékenysége miatt készítettünk ShenMen piercinget. Visszajelzésében megírta nekünk, hogy a piercing elkészülte után a tejérzékenysége csillapodott, már meg tud inni egy lattét következmények nélkül.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket étel allergia témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Étvágytalanság

Étvágytalanságról akkor beszélünk, ha valaki természeteses étvágya csökken. Ennek több oka is lehet és előfordul, hogy betegség tüneteként jelentkezik, de nem kell feltétlenül egyből rosszra gondolni. Az étvágytalanságot okozhatja például a nyári meleg is, de számos esetben pszichés oka van. Stressz, depresszió, súlyos érzelmi traumás, ezek mind vezethetnek étvágy csökkenéshez.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől étvágytalanság terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Étvágytalanság témakörben ez a személy:

 

Kissné Zsuzsa Krisztina visszajelzése - 2022.01.29.

Zsuzsa férjének, Ferencnek készítettünk ShenMen piercinget, többek között étvágytalanság miatt. Zsuzsa visszajelzéséből kiderül, hogy a féjének azóta, hogy a fülében van a piercing, javult az étvágya.

 

 

Falási rohamok

Falási rohama bárkinek lehet. Amennyiben valaki nem bírja abbahagyni az evést, sokkal többet eszik mint amennyit valójában kíván, vagy amennyitől jóllakna, ez az állapot pedig több mint 3 hónapon keresztül heti rendszerességgel jelentkezik, akkor már falási rohamról, evészavarról beszélhetünk. Ez a probléma körülbelül minden 25. embert érint európaszerte. A zsírban és cukorban gazdag ételek hatására nagy mennyiségű dopamin szabadul fel a szervezetben, amelyet másnéven boldogsághormonként ismerünk. A falási rohamok során a szervezet hozzászokik a megnövekedett hormonmennyiséghez, amelyből lassan függőség alakul ki.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől falási rohamok terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Falási rohamok témakörben ez a személy:

 

Sebestényné Katalin visszajelzése - 2021.11.10.

Katalinnak ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá többek között más problémából adódó falási rohamok miatt. A falási rohamok a ShenMen piercing elkészülte óta teljesen megszűntek Katalin elmondása szerint.

 

 

Fáradékonyság

A fáradékonyság egy olyan tünet, ami hátterében állhat a nem megfelelő életmód (alváshiány, rendszertelen alvás, fizikai aktivitás hiánya, stb), de akár egy betegség is. A pszichés betegségek közül a fáradékonyság főként a depresszió egyik tünete.

 

Nagyon sikeresek vagyunk fáradékonyság esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Fáradékonyság témakörben ez a személy:

 

Valyuch Krisztina visszajelzése - 2021.10.09.

Krisztinának ShenMen piercinget készítettünk több probléma fennállása miatt, ezek közül az egyik a változókor miatt jelentkező fáradékonyság volt. Krisztina elmondása szerint a piercing elkészülte óta a fáradékonyság nem jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket fáradékonyság témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Fejfájás

Nem kérdés, hogy a fejfájás népbetegség: Magyarországon körülbelül egymillió ember küzd vele, azaz többen, mint asztmával és cukorbetegséggel együttvéve. Azzal mindenképpen érdemes tisztában lenni, hogy rengeteg féle fejfájástípus létezik, ezeket két nagyobb kategóriába sorolhatjuk: elsődleges fejfájás, ilyen például a migrénes, tenziós, cluster típusú fejfájás és másodlagos fejfájás. Az elsődleges fejfájás típusok esetén a fejfájás maga betegség, míg a másodlagos fejfájás típusok esetében a fejfájás csupán tünete egy a hátterében álló valamilyen más betegségnek.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a különféle fejfájás típusok esetén, amelyen segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Fejfájás témakörben ez a személy:

 

Burlovits István visszajelzése - 2020.11.11.

Istvánnak a Migrén piercinget naponta jelentkező erős fejfájása miatt készítettük, amelyre elmondása szerint napi 3-4 szem fájdalomcsillapítót szedett. István fejfájással érkezett hozzánk, amely a Migrén piercing elkészülte óta nem jelentkezett, így elhagyhatta a fájdalomcsillapítókat.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket fejfájás témakörben, amelyeken a Migrén piercing segített

 

 

Fényérzékenység

A szem fényérzékenysége mögött több kiváltó ok is előfordulhat. Ez az ok egyszerűen kideríthető egy szemvizsgálat során, ám amennyiben ez a vizsgálat nem vezet eredményre, akkor az okot máshol kell keresni. A probléma forrása lehet a szemideg ingerlése, az arcideg érzékenysége, de akár bizonyos agyi régiókban lévő elváltozás is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől fényérzékenység esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Fényérzékenység témakörben ez a személy:

 

Kirschlechner Pintér Nóra visszajelzése - 2021.10.02.

Nórának ShenMen piercinget is készítettünk különféle problémák miatt és volt számára egy nem várt, ám annál pozitívabb hatás is, méghozzá az, hogy a korábbi erős fényérzékenység, ami miatt folyton hunyorognia kellett, teljesen megszűnt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket fényérzékenység témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Figyelemzavar

A gyermekek 30-45%-ánál derül ki már óvodás korukban, hogy a figyelemzavar tünetei mutatkoznak nála. A figyelemzavar egyik legmarkánsabb tünete az, ha gyermekünk a neki nem tetsző feladatokból gyorsan kiszáll, mindig valami mást akar csinálni az adott feladat helyett. A figyelemzavar egyéb tünetei lehetnek még: külső ingerek könnyen elterelik a figyelmet, feledékenység a napi tevékenységek során, különféle dolgok gyakori elvesztése, részletek megfigyelésének hiánya, feladatok/munkák félbehagyása, szervezési készség hiánya, stb.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől figyelemzavar esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Figyelemzavar témakörben ez a személy:

 

Padosné Kasza Beatrix visszajelzése - 2021.11.16.

Beatrix kisfiának, Martinnak készítettünk ShenMen piercinget figyelemzavar miatt, amely az édesanyja elmondása szerint a piercing elkészítését követően Martin állapota jelentősen javult, valószínűleg a z erős gyógyszerét is elhagyhatta.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket figyelemzavar témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Fogcsikorgatás

Akkor beszélhetünk fogcsikorgatásról (bruxizmus) amikor a rágóizmok által az alsó és a felső állkapcsot (ezáltal az alsó és a felső fogsort) összeszorítjuk, de ez nem tudatosan, vagy rágás céljából történik. Maga a fogcsikorgatás többnyire éjszaka jelentkezik, a páciens pedig sok esetben nem is tud róla. A fogcsikorgatás oka lehet a stressz, lelki megterhelés, belső feszültség, a fogak és az állkapocs hibás állása.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől fogcsikorgatás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Fogcsikorgatás témakörben ez a személy:

 

Csizofszki Anett visszajelzése - 2021.10.23.

Anettnek ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá többek között fogcsikorgatás miatt, amitől reggelente mindig állkapocs fájdalma volt. A piercing elkészülte óta Anettnak nem fáj az állkapcsa és a párja szerint is kevésbé, vagy alig csikorgatja a fogait.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket fogcsikorgatás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Frontérzékenység

Sajgó ízületek, szétszórtság, idegesség, indokolatlan álmosság, vagy éppen éberség, de akár fejfájás kísérhetik az úgynevezett frontérzékenységet, ami akkor alakulhat ki, amikor a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszer között megbomlik az egyensúly. A légkörben lezajló meteorológiai folyamatok emberre is ható következményei jól megfigyelhetők már az ősidők óta.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk frontérzékenység terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Frontérzékenység témakörben ez a személy:

 

Lajtos Viola visszajelzése - 2021.12.06.

Violának a frontérzékenysége miatt is készítettük a ShenMen piercinget. Az Ő esetében a frontérzékenység hangulatingadozás és fejfájás formájában jelentkezett, ám ez a ShenMen (és a Migrén) piercing elkészítését követően jelentősen csökkent, azóta nem szükséges fájdalomcsillapítót bevennie.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket frontérzékenység témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Függőség

A függőségek (szenvedélybetegségek) tényének diagnosztizálása nem egyszerű, hiszen a konkrét helyzet megítélését sok tényező befolyásolja. Függőségről beszélhetünk, ha valaki szenvedélye a napi tevékenységének, családi-, társas-, munkahelyi tevékenységének rovására megy. A folyamat előrehaladtának további mérföldkövei a rendszeresség, a szenvedéllyel töltött időtartam növekedése, de akár a törvénnyel történő összeütközés is.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől különféle függőségek esetén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Függőség témakörben ez a személy:

 

Kelemen Orsolya visszajelzése - 2021.04.19.

Orsolyának ShenMen piercinget készítettünk elsősorban belső feszültség miatt, másodsorban pedig reménykedett benne, hogy a feszültség enyhülésével a dohányzás utáni sóvárgása is enyhülni fog. Nos, ez így is lett, a piercing elkészülte utáni harmadik héttől orsolya kevésbé kívánja a cigarettát.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket függőség témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Fültőmirigy duzzanat

A fültőmirigy duzzanata leggyakrabban különféle fertőző megbetegedések következtében kialakuló gyulladásos folyamat okozza. A duzzanat oka lehet vírus okozta gyulladás, vagy bakteriális fertőzés hatására kialakult gyulladás, de előfordulhat sialadenosis, vagy más súlyosabb betegségek előjele, vagy következményeképpen. Bizonyos történések irritálhatják a duzzanatot, ilyen például egy léggömb felfújása, valamilyen fúvós hangszer megszólaltatása, vagy a fogcsikorgatás is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől fültőmirigy duzzanat esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy Migrén piercinggel. Fültőmirigy duzzanat témakörben ez a személy:

 

Mona Viktória visszajelzése - 2021.10.27.

Monának kifejezetten a fültőmirigy duzzanata miatt készítettük el a ShenMen piercinget, ami korábban gyakran begyulladt. A ShenMen piercing elkészülte óta a duzzanatnak nyoma sincs.

 

 

Fülzúgás, fülcsengés

A fülzúgás, más néven fülcsengés vagy latin nevén tinnitus, hanginger hiányában fellépő hangérzet. Azaz a fülzúgás egy olyan hangérzet, amelyet az illető annak ellenére észlel, hogy közben külső hanginger nem hat rá. Az érintett időnként vagy tartósan különféle hangokat hall a fülében, ill. a fejében. Ez a hanghatás lehet például morajlás, kattogás, sistergés, sípolás, dübörgés, suhogás. Egyesek olyan zajhoz hasonlítják, mint a magasfeszültségű vezeték zúgása, vízcsobogás, repülőgépzaj, motorhang. Egyidejűleg többféle hang is felléphet. A fülzúgás jelentkezhet csak az egyik fülben is és mindkettőben. Lehet állandó vagy vissza-visszatérő jelenség. A hallott zaj erőssége is nagyon egyéni. Legtöbbször csendes környezetben a legkellemetlenebb. Tartós fennállása esetén gátolhatja az elalvást, a koncentrálóképességet, egyre jobban zavarhatja a mindennapi életet.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a fülzúgás és fülcsengés terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen és a Migrén piercingek együttes elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Fülzúgás, fülcsengés témakörben ez a személy:

 

Balázs Boglárka visszajelzése - 2020.07.31.

Boglárka édesanyjának, Terikének készítettünk ShenMen és Migrén piercingeket fülzúgás miatt, ami a piercing bekerülte után jelentősen csökkent.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket fülzúgás, fülcsengés témakörben, amelyeken a ShenMen és a Migrén piercing segített

 

 

Ganglion

A ganglion az ízület, vagy ínhüvely környékén kialakuló tömlő, amely nem érintkezik az ínhüvely üregével. A ganglionok elsősorban a csuklóízületben, az ujjak tövénél, vagy végpercein, a lábtőízületek körül, illetve a térd- és bokatájékon fordulnak elő. A ganglionok kialakulásának oka pontosan nem ismert, de valószínűsíthető, hogy a külső behatások, mechanikai sérülések, irritáció is elősegíthetik. A ganglionok jóindulatúak, nem daganatos elváltozások és nem terjednek át más területekre. Lehetnek fájdalmasak és fájdalom nélküliek.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől ganglion terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Ganglion témakörben ez a személy:

 

Kendik Éva visszajelzése - 2022.03.31.

Éva ShenMen piercinget készíttetett velünk, méghozzá többek között ganglionok miatt, amelyek a bal lábfejénél és a csuklóiban jelentkeztek és állandó fájdalommal jártak. Évának már a szúrás pillanatában megszűnt a fájdalma a lábában lébő ganglionnál, azóta pedig egy rövid időszaktól eltekintve szinte alig érez fájdalmat a ganglionok környékén, még egy megerőltetőbb nap után sem.

 

 

Gerincfájdalom

A hátfájások leggyakoribb formája a gerincfájdalom, amelyet az "évszázad betegségének" is nevezünk, hiszen a tanulmányokat tekintve a lakosság legalább 80%-a fog szenvedni tőle élete során. Többféleképpen is kialakulhat, akár a rossz tartás, egy baleset, de akár a stressz is kiválthat hátfájást, akár gerincfájdalmat.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk gerincfájdalom terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Gerincfájdalom témakörben ez a személy:

 

Csoboz Szabolcs visszajelzése - 2021.10.23.

Szabolcsnak az állandó erős gerincfájdalma miatt készítettünk ShenMen piercinget, amelyre a piercing elkészítése előtt akár napi 2-6 szem fájdalomcsillapítót is kénytelen volt bevenni. A piercing elkészítése után Szabolcs gerincfájdalma olyannyira javult, hogy szinte teljesen elhagyhatta a fájdalomcsillapítók szedését.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket gerincfájdalom témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Gluténérzékenység

A gluténérzékenység (cöliákia) sokáig lappanghat, ám amennyibenkésőn ismerik fel, súlyosabb egészségügyi problémákhoz is vezethet, mint például a felszívódási zavar, vagy a tápanyaghiány. A gluténérzékenység a búza, rozs, zab és árpa egyik összetevőjével szembeni túlérzékenység. A gluténérzékenység első jelei a felszívódási zavarok, amely legnagyobb mértékben a zsírok felszívódását érinti. A felszívódási zavarok előbb-utóbb különféle hiányállapotokat idéznek elő a szervezetben, így például akár vérszegénység is kialakulhat.

 

Van már visszajelzésünk korábbi vendégünktől gluténérzékenység terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Gluténérzékenység témakörben ez a személy:

 

Simó Szabina visszajelzése - 2022.01.17.

Szabinának ShenMen piercinget is készítettünk, többek között gluténérzékenység miatt. Szabina elmondása alapján a piercing elkészülte óta már fogyasztott glutén tartalmú ételt, azonban az ezután korábban jelentkező bőrtünetei nem jelentkeztek.

 

 

Gyomorgörcs - gyomorfájdalom

Szinte mindenki átélt már élete során legalább egyszer valamilyen fajta gyomorfájdalmat, vagy gyomorgörcsöt. Az ilyen típusú panaszok oka változatos lehet, a nem megfelelő étrend, de akár a stressz is kiválthatja. A gyomorfájdalom és görcs sokféle lehet a kiváltó októl függően.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől gyomorfájdalom, gyomorgörcs terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Gyomorfájdalom - gyomorgörcs témakörben ez a személy:

 

Péterné Szőnyi Tímea visszajelzése - 2021.10.23.

Tímeának ShenMen piercinget készítettünk különféle problémák miatt, amelyek közül az egyik a gyomorfájdalom volt. A piercing elkészülte után Tímea gyomorfájdalma elmúlt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket gyomofájdalom, gyomorgörcs témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Gyomorideg

A gyomorideg lényegében gyomornyálkahártya állandó ingerlése, amit a gyomor túlterhelése, depressziós hangulat és stressz idézhet elő. A gyomorideg tünete lehet még a felhasban érzett görcsös/égető fájdalom mellett a feszítő érzés, puffadás, hányinger, kiszáradt száj, étvágytalanság, gyomorégés.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől gyomorideg terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Gyomorideg témakörben ez a személy:

 

Tóth Tünde Katalin visszajelzése - 2020.11.13.

Katalinnak többek között a szorongásával együttjáró gyomoridege miatt készítettünk ShenMen piercinget, ami a piercing beszúrása után megszűnt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket gyomorideg témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Gyulladás

A szervezetben előforduló különféle gyulladások testünk védekezőmechanizmusának fontos alapelemei. A gyulladás egy nagyon összetett folyamat, ami egyszerre jelenti több kisebb alrendszer beindulását (pl. véralvadási rendszer), melynek eredményeképpen az adott területen felszaporodnak az adott gyulladásra jellemző sejtek. A gyulladást az immunrendszer aktiválódása váltja ki, aminek oka pedig sokrétű lehet, ám leggyakrabban valamilyen kórokozó.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől gyulladás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Gyulladás témakörben ez a személy:

 

Bedecs Viktória visszajelzése - 2021.05.08.

Viktóriának ShenMen piercinget készítettünk, többek között gyulladás miatt (fekélyes vastagbélgyulladás). A szervezetében lévő gyulladás a piercing elkészítését követően csökkent.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket gyulladás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Hajhullás

A hajhullás általában nem önnálló betegség, hanem egy tünet, ami többféle rendellenességre, betegségre, hiányállapotra utalhat a szervezetben. A hajhullás bizonyos mértékben természetesen, ám ha már meghaladja a napi 50-60 szálat, akkor az már aggodalomra adhat okot. A hajvesztés akkor számít maradandónak, ha a hajhagymák is elhalnak.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől hajhullás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hajhullás témakörben ez a személy:

 

Tóth Zoltánné Renáta visszajelzése - 2020.03.12.

Renátának több probléma miatt készítettünk ShenMen piercinget. Renáta a visszajelzésében megírta nekünk, hogy a piercing elkészülte után az aggasztó hajhullása is megszűnt.

 

 

Hallásprobléma

A hallásproblémáknak, azaz halláskárosodásnak három fő típusát különböztetjük meg: a vezetéses hallásvesztés, az idegi hallásvesztés és a kettő kombinációja. A vezetéses hallásvesztés oka az, hogy a közép-, vagy külső fülben található akadály miatt a hangok nem tudnak a belső fülbe jutni. Ilyen akadály lehet többek között a felgyülemlett fülzsír, vagy folyadék, a középfül fertőzése, a dobhártya károsodása. Az idegi hallásvesztés a hallásproblémák leggyakoribb formája. Ennek oka a belső fülben lévő úgynevezett szőrsejtek károsodása, illetve elhalása. Ennek kialakulásáért többek között az öregedés, a zajártalom, de akár egy fejsérülés is felelős lehet.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk hallásprobléma terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hallásprobléma témakörben ez a személy:

 

Fekete Magdolna visszajelzése - 2020.11.15.

Magdolnának ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá kifejezetten hallásprobléma miatt. Visszajelzésében megírta nekünk, hogy amióta a piercing a fülében van, azóta nem viseli a hallókészülékeit, mert nem tudja elég halkra állítani őket, hogy megfelelőek legyenek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket hallásprobléma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Hangulatingadozás

A hangulatingadozás egészen addig nem jelent gondot, ameddig nem szélsőséges mértékben nyomja rá a bélyegét az ember életére. Tehát amennyiben valakinek túl gyakran, vagy extrém módon ingadozva egyik végletből a másikba mozog a kedélyállapota, akkor már hangulatingadozásról beszélhetünk. A hangulatingadozás lehetséges oka lehet többek között a helytelen táplálkozás, a kevés alvás, az egészségtelen/mozgásszegény életmód, különféle hormonális problémák, vagy akár mentális betegségek is.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk hangulatingadozás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hangulatingadozás témakörben ez a személy:

 

Roller Tina visszajelzése - 2021.08.19.

Tinának több lelki probléma miatt készítettünk ShenMen piercinget, ezek közül az egyik a hangulatingadozás. Tina lelki állapota a piercing elkészülte után jelentősen javult, így a hangulatingadozása is.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket hangulatingadozás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Hányinger

A hányinger egy nagyon gyakori tünet ami sok különböző problémát is jelezhet. A hányinger maga a hányást megelőző, meglehetősen kellemetlen érzés, amely gyakran jelentkezhet akkor is, ha végül nem követi hányás. A legtöbb esetben a hányinger okát a beteg ismeri. Okozhatja valamilyen étel elfogyasztása, ételmérgezés, de akár stressz, péánikbetegség és szorongás is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől hányinger esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hányinger témakörben ez a személy:

 

Horváth Szilvia visszajelzése - 2022.01.30.

Szilviának ShenMen piercinget is készítettünk, méghozzá többek között azért, mert Ő is átesett a Covidon, ami nála egyfajta visszamaradt hányingert váltott ki. Szilvia elmondása szerint ez a hányinger, amire korábban már több módszert is kipróbált ám az mégsem szűnt meg, a ShenMen piercing elkészülte után rögtön elmúlt és azóta sem jelentkezett.

 

 

Hashimoto szindróma

A Hashimoto szindróma egyfajta autoimmun pajmirigy betegség, ami a pajzsmirigy gyulladásával és károsodásával jár. A Hashimoto szindróma egy viszonylag gyakori betegség, mivel egyes felmérések szerint majdnem minden tizedik embert érint. A betegség tünetei attól függnek, hogy mennyire károsodott a pajzsmirigy. Az enyhébb esetekben a páciens teljesen tünetmentes, semmi nem jelzi a gyulladást. A Hashimoto szindróma fáradékonyságot, elhízást, levertséget és izzadást is okozhat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk hashimoto szindróma terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hashimoto szindróma témakörben ez a személy:

 

Hunyadi Ágnes visszajelzése - 2021.04.23.

Ágnesnek szerteágazó problémái miatt készítettünk ShenMen piercinget. Ágnes a visszajelzésében megírta nekünk, hogy a hashimoto szindróma tünetei a piercing elkészítése óta enyhültek.

 

 

Hiperaktivitás

A hiperaktivitást a köznyelv gyakran a rossz gyermek szinonímájának tartja, pedig bizony korántsem erről van szó. A betegség teljes neve: figyelemhiányos hiperaktivitás. A hisztéria a szomatoform zavarok közé tartozik: az ilyen típusú megbetegedések hátterében szervi probléma nincs, csak pszichés. Az első tünetek jellemzően kisgyermekkorban jelentkeznek, megnehezítve ezzel az óvodai/iskolai beilleszkedést. A betegség fő tünete a figyelemzavar, tehát a figyelmi funkciók zavara, de fontos tünet a memória probléma, szétszórtság, teljesítménybeli változékonyság, fejletlenebb mozgáskordináció, folyamatos nyüzsgés/izgés-mozgás.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink hiperaktivitás terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hiperaktivitás témakörben ez a személy:

 

Supákné Tarjányi Tímea visszajelzése - 2020.11.14.

Tímea kislányának készítettünk ShenMen piercinget ADHD és hiperaktivitás miatt. Tímea elmondása alapján a lányának a piercing elkészítése után a hiperaktivitás tünetei enyhültek, szemmel láthatóan nyugodtabb lett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket hiperaktivitás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Hisztamin érzékenység (intolerancia)

A hisztamin felszabadulását a szervezetben nem csak a kórokozók és az általuk elindíttt gyulladásos reakció idézheti elő, hanem különféle a ingerek is, amelyek a test által potenciálisan veszélyesnek, vagy károsnak érzékelt ingerek, mint például az allergének, gyógyszerek, bizonyos ételek, alkohol, oxigénhiány, stb... A hisztamin felszabadulása izomösszehúzódást vált ki, tünetei: nehézlégzés, köhögés, hasi fájdalom-görcs, fájdalmas menstruáció, puffadás.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől hisztamin érzékenység (intolerancia) terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hisztamin érzékenység témakörben ez a személy:

 

Harangozó Ildikó visszajelzése - 2021.10.27.

Ildikónak korábban a hisztamin érzékenysége miatt esélytelen lett volna egy latte elfogyasztása, ám a ShenMen piercing elkészítését követően már nyugodtan megtehette, mert enyhültek a panaszai, tehát nem járt puffadással, hasfájással.

 

 

Hisztéria

Akkor beszélhetünk hisztériáról, ha nagyon szélsőségesen erős lelki megterhelések fizikai tünetek formájában jelentkeznek. A hisztériát disszociatív zavarnak is nevezik, hiszen ezekre is igaz, hogy a testi és szervi tünet közti összefüggés nehezen következtethető ki. A hisztéria tünetei változatosak lehetnek: végtag zsibbadás, egy-egy testrész érzésének teljes kiesése, de akár időszakos vakság is jelentkezhet.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől hisztéria terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hisztéria témakörben ez a személy:

 

Supákné Tarjányi Tímea visszajelzése - 2020.11.14.

Tímea lányának elsősorban ADHD és hiperaktivitás miatt készítettünk ShenMen piercinget, ám tünetként hisztériás rohamok is jelentkeztek nála, amelyek a piercing elkészülte után a lánya tünetei szemmel láthatóan javultak, enyhültek.

 

 

Hólyagfájdalom szindróma

Mai tudásunk szeint a hólyagfájdalom szindróma (interstitialis cystitis) nem gyógyítható meg teljesen. A betegség röviden: hólyagot bélelő nyálkahártya felszínén lévő bevonatban, amelynek az a szerepe, hogy a vizeletben lévő sók és maró anyagok ne tudják ingerelni a hólyag nyálkahártyáját, foltokban megszűnik, így nem védi a hólyagot, az állandó irritáció pedig gyulladáshoz vezet. A betegséggel nők és férfiak egyaránt érintettek lehetnek, de nők esetében gyakoribb a kórkép, de általában inkább idősebb korban jelentkezik.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől hólyagfájdalom szindróma (interstitialis cystitis) terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hólyagfájdalom szindróma témakörben ez a személy:

 

Jokán Viktória visszajelzése - 2021.01.16.

Viktóriának egy kevésbé ismert betegsége, hólyagfájdalom szindróma miatt készítettünk ShenMen piercinget, hiszen az állandó fájdalom rengeteget rontott az életminőségén. Viktória visszajelzésében megírta nekünk, hogy a korábbi 8-as erősségű fájdalom 2-3-asra csökkent a piercing beszúrását követően, és elhagyhatta a gyógyszereit is (természetesen orvosi egyeztetés mellett.

 

 

Horkolás

A horkolás oka a felső légút falainak és egyes részeinek rezonálása okozza, ehhez pedig szűkület, gyorsult légáramlás és laza szövetek szükségesek. Napközben, ébrenlét alatt a felső légút izmai és a garatizmok feszesek, amelyek elalvás után részben ellazulnak, ennek hatására a garat összeszűkül. Egy felmérés alapján a felnőtt lakosság 50%-a horkol. A horkolás a jellegétől függően lehet ártalmatlan, de akár káros is. A horkolás következtében előfordul, hogy nem jut elegendő levegő a tüdőbe és ezáltal romlik a szervezet oxigénellátása. Ez az állapot gyakori rövid felébredést okoz, ami nagymértékben rontja az alvásminőséget, ezáltal pedig káros az egészségre.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől horkolás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Horkolás témakörben ez a személy:

 

Juhász Zsuzsanna visszajelzése - 2021.04.27.

Zsuzsannának és a férjének készítettünk ShenMen piercinget. A ShenMen piercingnek Zsuzsanna párja esetében az egyik nem várt mégis nagyon pozitív hatása az, hogy azóta a párja nem horkol, így nyugodtan telnek az éjszakák.

 

 

Hormonális fejfájás

A hormonális fejfájás elsősorban nőknél jelentkezhet, méghozzá azokban az időszakokban, amikor a hormonszint változik a szervezetükben és hormonális egyensúlyhiány fordul elő. Ilyen időszakok például a menstruációs ciklus, a terhesség és a menopauza. A fogamzásgátló tabletták miatt bekövetkező hormonális rendellenességek szintén okozhatnak hormonális fejfájást.

 

Nagyon sikeresek vagyunk hormonális fejfájás esetén, amelyen segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hormonális fejfájás témakörben ez a személy:

 

Dori Anita visszajelzése - 2021.07.20.

Anitának kifejetten hormonális fejfájás miatt készítettünk Migrén piercinget. A piercing beszúrását követően Anita elmondása alapján a "menetrend szerint érkező" fejfájás nem jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket hormonális fejfájás témakörben, amelyeken a Migrén piercing segített

 

 

Hormonális probléma

A hormonális problémák számtalan tünetben megnyilvánulhatnak és gyakori, hogy a beteg még csak nem is sejti, hogy a háttérben valamilyen hormonális probléma áll. Sajnos a napi szintű stressz, az alváshiány, a környezeti ártalmak, vegyszerek, a légszennyezettség és a helytelen életmód mind hozzájárulhatnak a hormonális (endokrin) rendszer problémáihoz, ami gyakran kifejezetten általános tünetekben nyilvánulnak meg. Ezek az általános tünetek lehetnek: testsúly problémák (elhízás), menstruációs panaszok, hajhullás, bőrproblémák, emésztési panaszok, stb...

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábi vendégeinktől hormonális problémák terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hormonális probléma témakörben ez a személy:

 

Küzmics Éva visszajelzése - 2021.10.12.

Évának több különféle problma miatt készítettünk ShenMen piercinget, ezek közül a problémák közül az egyik a hormonhiány. Éva visszajelzése szerint a hormonhiány okozta PMS nem jelentkezett a piercing elkészítése óta.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket hormonális probléma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Hőhullámok

A hőhullámokat legtöbbször a változókor (menopauza) tüneteként említik, ám ezeknek számos kiváltó oka lehet. A hőhullám maga egy hirtelen jövő hőségérzet, amelyet nem külső inger idéz elő. Bizonyos esetekben a hőhullámot felgyorsuló szívritmus és az ujjakban fellépő bizsergés jelzi előre. Ezek a hőhullámok nem csupán nappal, de éjszaka is felléphetnek. A probléma kialakulásának pontos mechaniumusa nem ismert, ugyanakkor valószínűleg a vérkeringésben fellépő változások eredménye.

 

Több pozitív visszajelzésünk is van már korábbi vendégeinktől hőhullámokkal kapcsolatosan, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Hőhullámok témakörben ez a személy:

 

Kovács-Samu Ágnes visszajelzése - 2021.11.09.

Áginak korábban nagyon erős hőhullámai voltak, amiktől alig tudott aludni. A ShenMen piercing elkészítését követően Áginak a hőhullámai elmúltak.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket hőhullámok témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Inzulinrezisztencia

Az inzulinrezisztencia egy elég gyakori betegség. Szervezetünk megfelelő működéséhez mindenképpen szükséges a normál értékű vércukorszint, amelynek szabályozásában fontos szerepe van az inzulinnak. Akkor beszélhetünk inzulinrezisztenciáról, ha a szénhidrát anyagcseréjében fontos szerepet betöltő szervek érzéketlenné (rezisztenssé) válnak az inzulinnal szemben. AZ IR (azaz inzulinrezisztencia) tünetei változatosak lehetnek, gyakran valamilyen más panasz kivizsgálása miatt derül fény a betegségre, például a meddőség okát kutatva. Kialakulásában a genetika és az életmód egyaránt szerepet játsszhat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől inzulinrezisztencia terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Inzulinrezisztencia témakörben ez a személy:

 

Vadász Noémi visszajelzése - 2022.02.02.

Noémi a férjével járt nálunk, mindkettőjüknek ShenMen piercinget készítettünk. Noémi részére több más probléma mellett inzulinrezisztencia miatt készítettük el a ShenMen piercinget, Noémi pedig azóta javulást tapasztalt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket inzulinrezisztencia témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Isiász

Az isiász, azaz ülőidegzsába fájdalom, amelyet lumbágónak is neveznek, a modern kor betegsége, elsősorban az ülő munkát végzőket érintheti. Az isiász nem egy önálló betegség, hanem más egészségügyi problémák következménye, ami változatos tünetegyüttest okozhat. Leggyakoribb kiváltó oka a porckorongsérv. Az isiász legjellemzőbb tünete a derékfájás, ami az egyik láb irányába sugárzik ki. A fájdalmat előidézheti akár egy tüsszentés, vagy köhögés is. Az isiász további tünete lehet még a zsibbadás, mozgászavar, izomgyengeség, stb...

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől isiász terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Isiász témakörben ez a személy:

 

Fügedi Margit visszajelzése - 2022.03.23.

Margit a párjával járt nálunk és ShenMen piercinget készítettünk a részére. Margit visszajelzéséből kiderül, hogy a korábban gyakran jelentkező isiásza (fájdalma) nem jelentkezett a piercing bszúrása óta.

 

 

Iskolai stressz

A diákokat leginkább érintő stressz forrása nem más, mint az iskola. Bizonyos felmérések szerint az iskolás gyermekek ugyanannyit stresszelnek, mint a szüleik. A stressz nem más, mint a szervezet válasza az igénybevételre, minden olyan hatásra az életben, ami váratlan és megterhelő. Az iskolai stressz oka többek között az, hogy a gyerekeknek manapság már sokkal több időt kell az iskolában tölteniük (bizonyos középiskolákban ez az idő hosszabb, mint amennyit a szülők a munkahelyükön töltenek) így nem csupán szellemileg, hanem fizikailag is kimerülnek. További megpróbáltatás még, hogy nem csupán az iskolai elvárásoknak, hanem a szülők felé is meg kell felelnie a gyerekeknek, illetve bizonyos esetekben a problémás iskolatársaktól elszenvedett zaklatásnak is ki vannak téve. Mindenképpen meg kell említeni a szülőket is mint stresszforrást, nem csupán a nem ritkán túl magas és követelő elvárások miatt, hanem a szülő különféle gondjai miatt kialakuló otthoni rossz családi légkör miatt is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől iskolai stressz terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Iskolai stressz témakörben ez a személy:

 

Stángli Henrietta visszajelzése - 2022.01.16.

Henrietta kislányának, Kincsőnek ShenMen piercinget készítettünk más probléma mellett iskolai stressz miatt. Henrietta elmondása alapján a piercing elkészülte óta Kincsőnél az iskolai stressz tünetei csökkentek, megszűntek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket iskolai stressz témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Izomgörcs

Az izomgörcs az izomszövet akaratlan, rövidebb-hosszabb ideig tartó erőteljes összehúzódását és fájdalmas merevségét, amit nem követ rögtön az izom elernyedése. Az izomgörcs egy gyakori jelenség, az emberek 95%-a átéli élete folyamán legalább egyszer. Számtalan oka lehet a kialakulásának: komoly fizikai igénybevétel, elektrolit-háztartási zavar, dehidratáció, bizonyos gyógyszerek szedése, állandó stressz, stb...

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől izomgörcs esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Izomgörcs témakörben ez a személy:

 

Kanyári Liza visszajelzése - 2021.02.08.

Lizának korábban állandó izomgörcsök jelentkeztek a vállában. A ShenMen piercing elkészítése után Liza visszajelzése alapján ezek az izomgörcsök megszűntek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket izomgörcs témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Izzadás

Az izzadás (verejtékezés) egy létfontosságú élettani folyamat, ami a szervezet hőháztartásában játszik szerepet: elsődleges feladata, hogy megóvja szervezetünket a túlmelegedéstől. Amennyiben külső környezeti tényező nem indokolja az izzadást (ami elsősorban a hónalj, a homlok, a tenyér és a talpak területén található) akkor valamilyen betegség is állhat a háttérben.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől izzadás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Izzadás témakörben ez a személy:

 

Csoboz Szabolcs visszajelzése - 2021.10.09.

Zoltánnak kifejezetten az erőteljes izzadás (verejtékezés) miatt készítettünk ShenMen piercinget. Zoltán visszajelzésében megírta nekünk, hogy a piercing elkészülte után ugyan jelentkezett erőteljesebb izzadás, de jelentős javulást tapasztalt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket izzadás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Ínhüvelygyulladás

Az ínhüvelygyulladás lényege, hogy az ínhüvely, amiben az inak futnak, begyullad, ennek következtébenpedig létrejön egy dörzsöléses elváltozás, ami az inak begyulladását is eredményezi. A panaszok kortól és nemtől függetlenül bármikor jelentkezhetnek. Jellemzően megerőltető, vagy esetleg monoton ismételt mozgás vezethet ínhüvelygyulladás kialakulásához, és ha valakinek már kialakultak ilyen jellegű panaszai és hajlama van rá, akkor a későbbiekben a tünetek már könnyebben megjelennek.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől ínhüvelygyulladás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Ínhüvelygyulladás témakörben ez a személy:

 

Nezáczki Edina visszajelzése - 2021.11.13.

Edinának ShenMen piercinget készítettünk, többek között ínhüvelygyulladás miatt. Edina megírta nekünk visszajelzésében, hogy a régóta tartó ínhüvelygyulladása sokat javult.

 

 

Ízérzékelés elvesztése

Az ízek érzékelése az emberek egy nagyon fontos képessége, hiszen ez segítette őket abban, hogy megkülönböztessék a mérgező és az ehető növényeket és táplálékokat. Az ízérzékelés változása nem csupán az ízlelés teljes elvesztését jelenti, mivel a tünetek különböző mértékben jelentkezhetnek. Az ízérzékelés elvesztése mögött különböző okok állhatnak.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk gerincfájdalom terén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Ízérzékelés elvesztése témakörben ez a személy:

 

Bezzegilus visszajelzése - 2021.06.12.

Ilona körülbelül 5 éve nem érzett sem ízeket, sem illatokat és ezen semmi nem segített neki. Ilona a piercing elkészülte után körülbelül 2 órával újra elkezdett illatokat és ízeket érezni!

 

 

Ízületi fájdalom, gyulladás

Testünk körülbelül 400 ízülettel rendelkezik, amelyek mindegyike létfontosságú szerepet játszik a mozgásban, ezért viszont potenciális fájdalomforrás is lehet. Az ízületi fájdalom általában (de nem kizárólag) idősebb korban jelentkezik, és a világ egyik legelterjedtebb egészségügyi problémája. Az ízületi fájdalomnak sok különböző oka lehet. Az ízületi fájdalom három alapvető csoportba sorolható: ízületi gyulladás, oszteoartritisz, valamint a sérülésből, belesetből származó ízületi fájdalom.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a különféle ízületi fájdalmak, gyulladások esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Ízületi fájdalom, gyulladás témakörben ez a személy:

 

Gubacsi Teréz visszajelzése - 2020.10.06.

Teréznek ShenMen piercinget készítettünk elsősorban ízületi fájdalomra. Azóta a kezeiben jelentkező reggeli merevség rövidebb ideig tart és azóta nem kellett bevegyen fájdalomcsillapítót sem.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket ízületi fájdalom, gyulladás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Kényszerbetegség, OCD

A kényszerbetegség másnéven OCD, a szorongásos betegségek csoportjába tartozik. Egy olyan állapotot értünk kényszerbetegség alatt, amikor az egyén életét jelentősen megnehezítő kényszergondolatok és/vagy kényszercselekedetek tartósan vannak jelen. A kényszerbetegség jóval gyakoribb mnt gondolnánk, a lakosság körülbelül 3 %-át érintheti. A betegség kialakulásához genetikai és környezeti tényezők együttesen vezethetnek, a tünetek gyakran tásulnak más pszichés/szorongásos problémákkal, mint például a depresszió, vagy a különféle fóbiák.

 

Több esetben is sikeresek voltunk kényszerbetegség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Kényszerbetegség témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2020.11.12.

Vendégünknek többek között OCD/kényszerbetegség miatt készítettük el a ShenMen piercinget is. Vendégünk pedig megírta nekünk, hogy ugyan az OCD ugyanúgy jelen van az életében, de a piercing elkészülte óta sokkal könnyebben tudja elterelni a figyelmét a kényszeres gondolatairól.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket Kényszerbetegség témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Köhögés

A köhögés nem önálló betegség, hanem egy tünet, ami bárkit bármikor elfoghat, viszont nagyon sokféle megbetegedés és állapot esetén is jelentkezhet. Krónikus köhögésről beszélhetünk, amennyiben ez a tünet legalább 8 héten átt tart. Leggyakoribb esetben a köhögés hátterében valamilyen légúti fertőző betegség áll, mint például az influenza, de okozhatja asztma és allergiák, reflux betegség, szennyezett levegő/penész, hörgőgyulladás, stb. A köhögésnek több megjelenése is lehet, az egyik például a száraz, égető és fájdalmas kezdetben, majd nedvessé és fájdalommentessé válik.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől köhögés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Köhögés témakörben ez a személy:

 

Balogh Katalin visszajelzése - 2021.05.07.

Katalinnak a koronavírus betegségből való felgyógyulást követően maradt vissza állandó köhögés, ami nagyon megnehezítette az életét. Katalin elmondása alapján a piercing elkészülte óta a köhögéses tünete folyamatos javulást mutat.

 

 

Könnyezés

A szemkönnyezésnek (epiphora) több különféle oka is lehet: az időskor velejárója, allergia tünete, de akár sok más betegség kísérőtünete is lehet. A könnytermelés a szem védelmét szolgálja. A szemkönnyezés esetében három különböző okot különíthetünk el: a könnyelvezető rendszer funkcionális zavarát, a szem anatómiai rendellenességeit, a fokozott könnytermelés (szemirritáció miatt pl.).

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől könnyezés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Könnyezés témakörben ez a személy:

 

Vér Anita visszajelzése - 2022.01.07.

Anitának és az anyukájának készítettünk ShenMen pierciget is. Anita anyukájának könnyezés miatt készítettük el a piercinget, Anita pedig megírta nekünk, hogy azóta a könnyezés nem múlt el teljesen, de jelentősen csökkent.

 

 

Körömbenövés

A körömbenövés a hétköznapok megkeserítője. Ez a probléma, ami mások számára láthatatlan, ám saját magunk számára minden lépéskor érezhető a vele járó jellegzetes éles fájdalom. A felnőttek 5-25%-t érintheti ez a probléma. A körömbenövés lényege az, hogy a körömszél a körömsánc alá nő, így azt folyamatosan felgyűri maga előtt, ennek hatására pedig gyulladás keletkezik. A probléma kezdetben fájdalommal járó duzzanatként jelentkezik, súlyosbodás esetén akár gennyfolyás is megfigyelhető. A körömbenövés komollyá is fajulhat, a probléma súlyosbodásával akár a járásunkra is kihathat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől körömbenövés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Körömbenövés témakörben ez a személy:

 

Pollmann Váczi Zsuzsi visszajelzése - 2021.10.11.

Zsuzsinak több más probléma mellet körömbenövés miatt készítettünk ShenMen piercinget. Korábban Zsuzsinak folyamatosan be volt gyulladva három lábujja is, emiatt pedig semmilyen cipőt nem tudott felvenni fájdalom nélkül. Zsuzsi visszajelzésében megírta nekünk, hogy a piercing elkészülte óta ez a problémája teljesen megszűnt.

 

 

Körömrágás

Az ártalmatlannak tűnő körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ami azonban nem csupán esztétikai problémát okozhat, hanem az egészségünkre is rossz hatással lehet. A kezünkön/körmeinken rengeteg kórokozó található, ami körömrágás során a szervezetünkbe juthat, így a sokszorosára növelhetjük az esetleges fertőzések esélyét. Ez azonban egy oda-vissza folyamat lehet, tehát a körömrágás során a kezünkön/körömágyon keletkező apró sebeken keresztül a bőrünket is megfertőzhetik különféle baktériumok és gombák. A körömrágás ráadásul idővel a fogunkat és az ínyünket is károsíthatja.

 

Több esetben is sikeresek voltunk már körömrágás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Körömrágás témakörben ez a személy:

 

Kovács Krisztián visszajelzése - 2021.09.21.

Krisztián egy körömrágásra szóló felajánlásunk keretein belül járt nálunk és ShenMen piercinget készítettünk neki. Krisztián elmondása alapján a piercing bekerülte óta egyáltalán nem rágta a körmét és késztetést sem érez rá.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket körömrágás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Laktózérzékenység

Laktózérzékenységről (laktózintoleranciáról) beszélhetünk, amennyiben a laktáz nevű enzim hiányzik a szervezetből. Ez az enzim felelős a laktáz átalakításáért glükózzá és galaktózzá. A laktóz a tejben és a tejtermékekben fordul elő. A laktózérzékenység különféle tünetekkel jelentkezhet, ilyen például a tejtermékek fogyasztása után jelentkező puffadás, hasi fájdalom, hányinger, hasmenés.

 

Vannak már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégeinktől laktózérzékenység terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Laktózérzékenység témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2022.02.10.

Vendégünknek, aki szeretne névtelen maradni, ShenMen piercinget készítettünk bizonyos problémák miatt, ám később észrevehető javulást tapasztalt a laktózérzékenységével kapcsolatban: előfordult, hogy gyógyszer nélkül is tudott laktóztartalmú ételeket fogyasztani következmények nélkül.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket laktózérzékenység témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Lámpaláz

A lámpaláz egyfajta lélektani gát, azaz a szereplés előtti félelemérzés. Az éberségi szintünk és reagálóképességünk állandó változása a mindennapi életünk szerves része, ám ha stressz ér bennünket, akkor szervezetünk vész üzemmódba kapcsol, ezzel pedig az éberségi állapotunk túl magas szintre emelkedik, a viselkedés kontrollja csökken, érzelmi zavarok lépnek fel. Sőt, túl magas éberségi szint esetén bizonyos idegrendszeri folyamatok gátoljják a szervezett viselkedést, például a kéz izmai egyszerre kapnak ingert, ettől létrejöhet kézmerevség, vagy remegés is. A túl magas éberségi szint esetén a teljesítmény akár a nullára is csökkenhet.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől lámpaláz esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Lámpaláz témakörben ez a személy:

 

Bán Erzsébet visszajelzése - 2021.04.23.

Erzsébet kislányának, Rebinek készítettünk ShenMen piercinget, többek között lámpaláz miatt, ami megnehezítette a kislány életét az iskolában is. Erzsébet visszajelzésében megírta nekünk, hogy Rebin szemmel látható a pozitív változás a piercing elkészülte óta.

 

 

Látás probléma

A látás problémáknak különböző formái léteznek, ennek megfelelően ezek a problémák különböző tünetekkel jelentkezhetnek. A látás problémák tünetei sokszor fokozatosan jelentkeznek, de olyan is előfordul, hogy hirtelen tűnnek fel. Korunkban megváltoztak vizuális szokásaink, szemünk egyre több feladatot végez digitális eszközökön ez pedig komoly hatással van a látásunkra. A legtöbb fajta látás probléma "ártalmatlan" és szemüveglencsével egyszerűen korrigálható (rövidlátás, távollátás, asztigmia), azonban vannak speciális esetek is, amelyeknél csupán a műtét segíthet.

 

Sikeresek vagyunk a különféle látás problémák esetén, amelyeken segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Látás probléma témakörben ez a személy:

 

Nagy Noémi visszajelzése - 2021.04.19.

Noéminek ShenMen piercinget készítettünk és bár elsősorban más problémák miatt, de a gyermekkora óta tartó látás problémáján is segített (rövidlátás), ezt pedig a piercing elkészülte utáni szemvizsgálat is megerősítette.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket látás probléma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Magas pulzus

A magas pulzus, szapora szívverés sokak számára lehet ismerős tünet. A hátterében sokféle probléma/betegség állhat, ezért amennyiben gyakrabban jelentkezik ez a tünet, akkor érdemes felkeresni vele egy szakorvost. Számos szakirodalom a 70-72 ütést tartja optimálisnak percenként, de mindenképpen fontos leszögezni, hogy a normális pulzus egyénenként más és más. Azt mondhatjuk, hogy a normál pulzustartomány 60-100 közé tehető.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk magas pulzus esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Magas pulzus témakörben ez a személy:

 

Hendrikné Henrietta visszajelzése - 2021.11.14.

Henriettának ShenMen piercinget is készítettünk, amelyet a korábban gyakran jelentkező szapora pulzusa miatt szerette volna.A piercing elkészülte óta Henriettának ha jelentkezik is, éppen csak elkezdődik és végt is ér szinte azonnal.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket magas pulzus témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Magas szemnyomás

A magas szemnyomás értékét nehéz pontosan meghatározni, mivel a normális szemnyomás sem pontosan meghatározható. A tartósan magas szemnyomás súlyosabb károsodáshoz is vezethet, mint például a látótérkiesés, a látótér-beszűkülés, de akár a vakság. A magas szemnyomás hátterében különféle problémák is állhatnak, mint például genetikai összefüggések, sérülések, gyulladások, vérzés, daganat is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől magas szemnyomás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Magas szemnyomás témakörben ez a személy:

 

Rapkay Vivien visszajelzése - 2022.03.12.

Vivien ShenMen piercinget készíttetett velünk magas szemnyomás miatt, amitől sokszor fájtak is a szemei. Vivien elmondása szerint az általában időjárásváltozáskor jelentkező magas szemnyomása és az ebből eredő fájdalom a piercing elkészülte óta nem jelentkezett.

 

 

Magas vérnyomás

A magas vérnyomást (hipertónia) sokszor csendes gyilkosnak is nevezik, mivel általában sokáig nem okoz tüneteket, ám a kezeletlen betegség számos szerv fokozatos károsodását okozhatja. Az egyik első tünete lehet a problémának a visszatérő, jellemzően reggelente jelentkező fejfájás, amely lehajolás esetén fokozódik. Okozhat még szédülést, fáradékonyságot, látászavart, koncentrációs készség csökkenését, ok nélküli verejtékezést is.

 

Sikeresek vagyunk magas vérnyomás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Magas vérnyomás témakörben ez a személy:

 

Erős Ágnes visszajelzése - 2020.03.14.

Ágnes részére több probléma miatt készítettünk ShenMen piercinget, ezek közül az egyik a magas vérnyomása volt, amelyre két féle gyógyszert is szedett. Amióta a ShenMen piercing a fülében van, azóta az egyik gyógyszert elhagyhatta annyit javult a vérnyomása.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket magas vérnyomás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Megnövekedett érhálózat

Testünket keresztül-kasul kisebb-nagyobb erek szelik át. Ezekben az erekben valamilyen testfolyadék áramlik, a vérerek azok, amelyekben konkrétan a vér (különféle vegyületek és megfelelő vérsejtek) áramlanak. Az erek rengeteg formában "megbetegedhetnek" (elzáródhatnak, elmeszesedhetnek, kitágulhatnak, összeszűkülhetnek, stb...), általában valamilyen más alapbetegség tüneteként. Előfordulhat az is, hogy a szervezeten belül bizonyos területeken az érhálózat megnövekedett számban fordul elő, tehát a normálisnál több ér van jelen sűrűbben egy-egy területen.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől megnövekedett érhálózat terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Megnövekedett érhálózat témakörben ez a személy:

 

Gálfi Viktória visszajelzése - 2021.10.02.

Viktóriánaka a jobb szemében van ez az úgynevezett megnövekedett érhálózat probléma, ami egyfajta jóindulatú daganat. A szeme emiatt piros volt és folyton csepegtetni kellett bele, mert gyorsan kiszáradt, ám amióta a piercing elkészült részére, azóta vn, hogy csak heti párszor kell csöpögtessen bele és az azonnali hatás (ami azóta elmúlt ugyan), hogy a szeme kifehéredett.

 

 

Mellékvese probléma

A mellékvese páros szerv, a vesék felső részén helyezkednek el. A mellékvese kéregben három különböző hormon termelődik: mineralokortikoidok (pl. aldoszteron), glukokortikoidok (pl. kortizol), androgének (pl. DHEAS). A mellékvese fontos szerepet tölt be, így sajnos amennyiben megbetegszik, az komolyabb kihatással van szervezetünkre. A mellékvese kéreg alulműködése az Addison kór, a túlműködése a Cushing kór.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől mellékvese probléma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Mellékvese probléma témakörben ez a személy:

 

Sebestényné Katalin visszajelzése - 2022.02.26.

Katalin a fiaival érkezett hozzánk és az Ő részére több más mellett mellékvese probléma miatt készítettük el a ShenMen piercinget. Katalin a visszajelzésében megírta nekünk, hogy azóta amióta a piercing a fülében van, azóta sokat javult az állapota.

 

 

Mellkas fájdalom

A mellkasi fájdalom soha nem játék, még akkor sem ha nem szív probléma áll a háttérben, mivel sok más súlyos betegségre is figyelmeztethet. Mellkasi fájdalom esetén érdemes orvoshoz fordulni. Ez a fájdalom lehet heves, vagy enyhébb is, társulhat mellé rossz közérzet, bal karba kisugárzó zsibbadás, légszomj, gyomortájéki fájdalom, égő érzés, köhögés, stb... Minden kísérő tünet más problémára utalhat, de a bal kar zsibbadása szívinfarktusra utalhat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől mellkas fájdalom esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Mellkas fájdalom témakörben ez a személy:

 

Kállai Kitti visszajelzése - 2021.05.22.

Kittinek egy felajánlásunk keretében készítettünk ShenMen és Migrén piercinget is, az előbbit többek között a két nyitott szívműtét után minden front esetén jelentkező mellkas fájdalom miatt, ami azóta teljesen megszűnt.

 

 

Menopauza, változó kor, klimax

A menopauza (változó kor, klimax) egy természetes állapot, ami a termékenység korának a végét jelzi. A menopauza szó jelentése szó szerint: a menstruáció vége. A menopauza (változó kor) bizony kellemetlen testi tüneteket és érzelmi labilitást, de akár vérveszteséget is okozhat. Ebben az időszakban a menstruáció rendszertelenné válhat, jellege is megváltozhat. Kísérő tünetként jelentkezhet: hőhullám, rossz közérzet, alvászavar, érzelmi labilitás.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink menopauza terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Menopauza témakörben ez a személy:

 

Tündérke Anikó visszajelzése - 2020.10.23.

Anikónak a menopauza állandó hőhullámokkal járt, amik nagyon megviselték. A ShenMen piercing elkészítése után ezek a hőhullámok és az izzadás egyáltalán nem jelentkeztek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket menopauza, változó kor, klimax témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Menstruációs görcsök

A menstruáció során jelentkező fájdalmas görcsök sok nőt érintenek. Különösen azoknál a nőknél jellemző, akik még szülés előtt állnak, szülést követően a panaszok csökkenhetnek, vagy megszűnhetnek. A panaszokat erősségük alapján 3 kategóriába sorolhatjuk: enyhe, középsúlyos, súlyos.

 

Több esetben is sikeresek voltunk menstruációs görcsök esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Menstruációs görcsök témakörben ez a személy:

 

Erdei-Nagy Annamária visszajelzése - 2021.06.26.

Annamáriának ShenMen piercinget is készítettünk, több probléma miatt. Ezek közül az egyik a nagyon erős menstruációs görcsök, amik havonta erős fájdalommal jártak és megnehezítették azokat a bizonyos napokat. Annamária visszajelzésében megírta nekünk, hogy amióta a ShenMen piercing a fülében van, azóta a görcsei jelentősen csökkentek, fájdalomcsillapítót sem volt szükséges bevennie.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket menstruációs görcsök témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Migrénes fejfájás

A Migrénes fejfájás többnyire nőket érint és 4-72 órán át is tarthat. Lüktető erős féloldali fájdalom jellemzi, amely egy képzeletbeli 10-es skálán 8-12 közé tehető. Kísérő tünete a hang- és fényérzékenység, a hányinger, vagy akár hányás. A migrénes fejfájás jellemző tünete, hogy fizikai terhelésre fokozódik.

 

Nagyon sikeresek vagyunk migrénes fejfájás esetén, amelyen segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Migrénes fejfájás témakörben ez a személy:

 

Kovács-Samu Ágnes visszajelzése - 2021.11.09.

Ágnesnek a 20 éve tartó erős migrénes fejfájása miatt készítettünk Migrén piercinget és Ágnes elmondása alapján amióta a piercing a fülében van, azóta nem jelentkezett nála semmilyen fejfájás.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket migrénes fejfájás témakörben, amelyeken a Migrén piercing segített

 

 

Nehézláb érzés

A lábunk súlyos mint az ólom, dagad, bizsereg, fáj és viszket - ez az az érzés amit mindannyian ismerhetünk. A tünetek utalhatnak erősen megterhelt egészséges lábra, vagy valamilyen a háttérben álló betegségre. Gyakori ok lehet a vénaelégtelenség is, amire azonban kevesen gondolnak a panaszok jelentkezése esetén.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől nehézláb érzés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Nehézláb érzés témakörben ez a személy:

 

Horváth Zsuzsanna visszajelzése - 2021.10.10.

Zsuzsannának ShenMen piercinget is készítettünk, többek között éppen nehéz láb érzés miatt, ami a piercing elkészülte óta egyáltalán nem jelentkezett Zsuzsanna visszajelzése alapján.

 

 

Neurológiai autoimmun betegség

Az immunrendszer feladata a szervezet védelme a kórokozókkal szemben, ám előfordul, hogy a szervezet a saját sejtjeit ellenségként azonosítja és megtámadja, ilyenkor beszélhetünk autoimmun betegségről. Kialakulásuk pontos oka a mai napig nem ismert. Az autoimmun betegségek több csoportba sorolhatók, ezek közül az egyik a neurológiai autoimmun betegségek. A neurológiai betegségek minden esetben valamilyen ideggyógyászati problémát takarnak. Neurológiai autoimmun betegség például szklerózis multiplex is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől neurológiai autoimmun betegség terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Neurológiai autoimmun betegség témakörben ez a személy:

 

Vereczkei Krisztina visszajelzése - 2021.02.20.

Krisztinának felajánlásunk keretein belül készítettünk ShenMen és Migrén piercinget egyaránt. A ShenMen piercinget többek között a neurológiai autoimmun betegsége miatti tünetek enyhítése végett, amelyek Krisztina elmondása alapján azóta sokat enyhültek.

 

 

Neuropátiás fájdalmak

Az idegek károsodásának egyik tünete a neuropátiás fájdalom. Spontán is kialakulhat, de kiválthatja konkrét inger, mint például a hideg, vagy a meleg. Előfordulását nehéz meghatározni, mivel rengeteg különféle oka lehet a betegség kialakulásának. Maga a neuropátiás fájdalom többnyire csak speciális fájdalomcsillapítókkal enyhíthető.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől neuropátiás fájdalmak esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Neuropátiás fájdalmak témakörben ez a személy:

 

Pintér Hajnalka visszajelzése - 2020.11.08.

Hajnalkának bizony kifejezetten a neuropátiás fájdalmai miatt készítettünk ShenMen piercinget. Hajnalka visszajelzésében megírta nekünk, hogy ezek a neuropátiás fájdalmak már a piercing elkészülte utáni első napokban sokat enyhültek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket neuropátiás fájdalmak témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Nyirokkeringési probléma

A nyirokrendszer rendkívül fontos a szervezet működésében. A nyirokrendszer a fehérvérsejtek fő szállítási útvonala, a szervezetben lévő veszélyes, vagy szükségtelen anyagokat szűri meg és reagál rájuk. A nyirokrendszernek sajnos vannak különféle megbetegedései is, például az alsó végtagok nyirokereinek rendellenes működése nyiroködémát okozhat. A betegség lehet öröklött, de lehet szerzett elváltozás is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől nyirokkeringési probléma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Nyirokkeringési probléma témakörben ez a személy:

 

Ibolya visszajelzése - 2021.10.19.

Ibolyának ShenMen piercinget készítettünk, kifejezetten nyirokkeringési problémája miatt, ami megnehezítette a mindennapjait is. Ibolya esetében az azonnali reakció is látványos és hihetetlen volt,, ráadásul azóta a lába nem dagad, nem kell fásliznia.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket nyirokkeringési probléma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Nyugtalan láb szindróma

A nyugtalan láb szindróma egy jellemzően felnőtteknél jelentkező probléma, amely alvászavart is okoz, mivel az érintettek gyakran lefekvés után éreznek késztetés, hogy lábukat megmozgassák, ám a tünetek nem csupán éjjel, hanem napközben is jelentkezhetnek. A nyugtalan láb szindróma az esetek felében öröklött, a másik felében valamilyen más betegség áll a hátterében.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől nyugtalan láb szindróma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Nyugtalan láb szindróma témakörben ez a személy:

 

Szikszainé Eszenyi Ágnes visszajelzése - 2021.09.17.

Ágnes részére kifejezetten nyugtalan láb szindróma miatt készítettünk ShenMen piercinget, ami már gyermekkora óta jelen volt az életében és meg is nehezítette azt. Mióta a piercing elkészült, azóta Ágnesnek jelentősen csökkent a "lába nyugtalankodása".

Itt olvashatsz további visszajelzéseket nyugtalan láb szindróma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Orrspray függőség

Bármilyen hihetetlen, de mégis valós probléma az orrspray (vagy orrcsepp) függőség! A probléma legtöbbször úgy alakul ki, hogy orrdugulás esetén - ami egy kellemetlen tünet - hajlamosak vagyunk a javasolt időn túl is a gyors megoldást nyújtó szerek felé fordulni, amelyekhez könnyedén hozzájuthatunk, lévén a legtöbb hazánkban recept nélkül is megvásárolható. Az orrspray függőség, tehát a különféle orrspray, vagy orrcsepp használata nagyon könnyen vezethetnek függőséghez, de akár a nyálkahártyát is tartósan roncsolhatják.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől orrspray függőség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Orrspray függőség témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2022.01.30.

Ilonának megerősítő ShenMen piercinget készítettünk, mivel az első után is már voltak pozitív tapasztalatai, de volt pár probléma, ami miatt szeretett volna ráerősíteni a jótékony hatásra, ezek közül az egyik az orrspray függősége. Már az első ShenMen piercingje elkészülte óta - saját elmondása szerint - el tudta hagyni az orrsprayt.

 

 

Ödéma

Amennyiben felborul a szövetközi folyadék termelődésének és elvezetődésének az egyensúlya és a szövetek közötti térben vizenyő szaporodik fel, amelyet ödémának nevezünk. Az ödéma lehet lokális (egy bizonyos testrészre koncentrálódik), vagy generalizált is (több testrészt, vagy szervet érint). Az ödéma kialakulása több szerv nem megfelelő működése miatt is kialakulhat, így például lehet: szív eredetű, vese eredetű, alacsony vérfehérjeszint miatt kialakuló. Az egyik legveszélyesebb az úgynevezett tüdőödéma, ami legtöbbször szív eredetű és akár halált is okozhat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől ödéma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Ödéma témakörben ez a személy:

 

Egresitsné Beáta visszajelzése - 2022.03.17.

Beáta a lányával járt nálunk és ShenMen piercinget készítettünk a részére. Beátának korábban egy balesetből adódóan gyakran vizesedett a lába, ami a piercing beszúrása óta teljesen elmúlt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket ödéma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Övsömör

Az övsömör kialakulásáért felelős vírus ugyanaz, amely a bárányhimlőt is okozza. Övsömör kizárólag azokon alakulhat ki, akik már korábban átestek a bárányhimlőn. Amikor a szervezetünket valamilyen nagyobb megterhelés éri és az immunrendszer legyengül, akkor a korábban bárányhimlőt okozó nyugvó állapotú vírus aktiválódik. A betegség elsősorban idősebb embereknél jelentkezhet, jellemzően 60 év felett, de természetesen előfordulhat a fiatalabb korosztálynál is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől övsömör esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Övsömör témakörben ez a személy:

 

Lusták Marianna visszajelzése - 2021.05.30.

Marianna édesanyjának a részére készítettünk ShenMen piercinget, akinek a szemén van övsömör, ez pedig látásproblémát, fejfájást, fényérzékenységet okozott nála. Mióta elkészítettük neki a ShenMen piercinget, azóta nem panaszkodik a látására és a fejfájására sem..

 

 

Pajzsmirigy rendellenesség

A pajzsmirigy az a mirigy, ami számos anyagcsere és hormonális folyamat szabályozásában vesz részt, de még a szív működésére is hatással van. A pajzsmirigy működését közvetlenül az agyalapi mirigy szabályozza. Mivel rendellenes működése esetén szerteágazó tünetek jelentkezhetnek, sokszor nehéz felismerni, hogy a pajzsmirigy a felelős a problémáért. A pajzsmirigy betegségekben szenvedőknek gyakori problémája a rossz közérzet, ami a tünetekből fakadhat.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől pajzsmirigy rendellenesség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pajzsmirigy rendellenesség témakörben ez a személy:

 

Varga Melinda visszajelzése - 2021.08.07.

Melinda édesanyja részére többek között pajzsmirigy rendellenesség miatt készítettük el a ShenMen piercinget. Visszajelzésükben megírták nekünk, hogy a piercing elkészítését követően a pajzsmirigye ugyan fájdogál még, de már nem érzi, hogy van.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket pajzsmirigy rendellenesség témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Pánikbetegség, pánikroham

A pánikbetegség lényegében az egyénre időről időre hirtelen rátörő intenzív félelem érzet, a pánikroham. Az érzés olyan elemi erejű, hogy az aki átéli eleinte nem is tudja, mi történik vele. Nőknél gyakrabban jelentkezik pánikroham, mint férfiaknál. A pánikroham hirtelen kezdődik, általában 10 percen belül tetőzik és körülbelül 30 percen keresztül tart. Sokféle formában jelentkezhet. Előfordul, hogy órákon keresztül, vagy akár egy napig is tart, elvonulása után pedig az elszenvedő fáradtnak, kimerültnek érzi magát. Tünetei változatosak lehetnek.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a pánikbetegség, pánikroham esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pánikbetegség, pánikroham témakörben ez a személy:

 

Modrovits Kamilla visszajelzése - 2021.11.16.

Kamillának ShenMen piercinget készítettünk, többek között pánikbetegség, pánikroham miatt. Kamilla napjai azóta nyugodtabban telnek, a nehezen kezelhetőbb szituációk okozta pánikrohamok is szinte eltűntek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket pánikbetegség, pánikroham témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Parkinson kór

A Parkinson szindróma (kór) 3 legjellemzőbb tünete: a mozgások lelassulása, az izmok feszessége és a remegés. Parkinson-kór esetén a a dopamint termelő idegsejtek károsodnak, amelyek az agyi üzenetek továbbításáért felelősek, ezzel okozva az imént említett tüneteket. Jelenleg nem ismert, hogy pontosan mi okozza a dopamin termelő sejtek károsodását, de valószínűsíthető, hogy több tényező is szerepet játszik benne (genetikai és környezeti tényezők egyaránt).

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől parkinson kór esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Parkinson szindróma témakörben ez a személy:

 

Marcsi visszajelzése - 2021.03.24.

Marcsinak kifejezetten a Parkinson kór/szindróma miatt készítettünk ShenMen piercinget. Marcsi megírta nekünk visszajelzésében, hogy a betegsége miatt korábban 3 óránként szedett gyógyszereket már csupán 4 óránként szükséges bevennie, könnyebb a reggeli elindulás.

 

 

Pattanásos bőr

A test különböző területein jelentkező (különös tekintettel az arcra) pattanások jelentősen rombolhatják az érintett személyek önbizalmát. A pattanásoknak több megjelenési formája lehet, ezeket a tünetek súlyossága szerint különböztetjük meg. Közel sem csupán a higiéniai hiányosságok okozhatnak pattanásos bőrt. Vannak bizonyos tényezők, amelyek fokozhatják a pattanások megjelenésének valószínűségét: stressz, bőrirritáció, hormonális változások, allergiák, stb...

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől pattanásos bőr esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pattanásos bőr témakörben ez a személy:

 

Halász Noémi visszajelzése - 2020.11.11.

Noéminek a már meglévő ShenMen piercingje mellé készítettünk Migrén piercinget, így a ShenMen piercing teljesen ki tudta fejteni jótékony hatását,Noémi elmondása szerint például a nála jelentkező pattanásos bőr javulni látszik.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket pattanásos bőr témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

PCOS

A PCOS (policisztás ovárium szindróma) egy egyre gyakrabban diagnosztizált betegség, ami fiatal nőket érint. Gyakori kísérő betegsége az inzulinrezisztencia is. A PCOS a petefészek betegsége, de valójában egy összetett anyagcserezavar, ami változatos tünetekkel járhat. Tüneteként jelentkezhet: ciszta a petefészekben, elmaradó, vagy rendszertelen menstruációs ciklus, sápadt bőr, erős szőrzet testen és arcon, kopaszodás - hajhullás, stb... A PCOS okát még nem pontosan tudjuk, de genetikai és életmódbeli tényezők is közrejátszhatnak. A PCOS tüneteként a teherbe esési képesség is csökkenhet!

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől PCOS esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. PCOS témakörben ez a személy:

 

Bihariné Zsuzsanna visszajelzése - 2022.04.01.

Zsuzsanna egyik fő oka, hogy eljött hozzánk ShenMen piercinget készíttetni, az a PCOS betegsége volt. Zsuzsannának a betegség tünetei közül a feszültség, stressz, hangulatingadozás jelentkezett leginkább, amelyek a piercing beszúrása óta egyáltalán nem jelentkeztek.

 

 

Pikkelysömör

A pikkelysömör egy nem fertőző betegség, amely a bőr fokozott elszarusodásával jár, jellemzően 20-30 éves korban jelentkezik. A pikkelysömörben szenvedők számára jelenleg sajnos nincsvégleges gyógyuláshoz vezető szer, vagy eljárás. Bizonyos rendelkezésre álló módszerek javíthatnak a betegek állapotán. A pikkelysömörre való hajlam öröklődik, ám ezt a hajlamot bonyolult szabályok alapján lehetséges kikövetkeztetni. A meglévő hajlam esetén minden betegnél más környezeti behatás provokálja a betegség fellángolását.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől pikkelysömör terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pikkelysömör témakörben ez a személy:

 

Névtelen vendégünk visszajelzése - 2020.12.17.

Vendégünknek korábban idegi alapú pikkelysömöre volt, amit csak tüneti kezeléssel lehet orvosolni szteroidos krémekkel. Mióta elkészítettük részére a ShenMen piercinget, azóta a pikkelysömöre halványulni látszik.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket pikkelysömör témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

PMS

A PMS, azaz a menstruációt megelőző tünetegyüttes az a jelenség, amikor a nők a havi vérzést megelőzően érzelmi és testi tüneteket éreznek. Több, mint 150 féle ilyen panaszt létezik, ilyenek például az emlőérzékenység, hányinger, ingerlékenység, szorongás, alvászavar. Ez a probléma a hormonálisan aktív nők körülbelül 80%-át érinti, 20-40%-nál ezek a tünetek olyan mértékűek, hogy már az életminőséget is rontják.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől PMS esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. PMS témakörben ez a személy:

 

Küzmics Éva visszajelzése - 2021.10.12.

Az egyik oka, amiért Évának elkészítettük a ShenMen piercinget, az a hormonhiány miatti PMS volt. Éva elmondása szerint a PMS azóta nem jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket PMS témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Pollen allergia

Viszkető duzzadt szemek, orrfolyás, tüsszögés... sokaknak ismerős lehet az imént leírt tünetcsoport, ami az allergiás nátha pontos leírása. Az allergiás nátha a közhiedelemmel ellentétben nem teljesen ártalmatlan, mivel idővel allergiás aztmává is alakulhat kezelés nélkül. Néhány ember számára az allergiaszezon csupán nyáron indul, a legismertebb allergén a parlagfű pollenje.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől pollen allergia esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pollen allergia témakörben ez a személy:

 

Tar Brigitta visszajelzése - 2021.10.09.

Brigittának az évek óta tartó pollen allergiája miatt készítettünk ShenMen piercinget. Brigitta elmondása alapján a piercing elkészülte óta az allergiás tünetei jelentősen csökkentek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket pollen allergia témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Por allergia

A por allergia az egyik leggyakoribb légúti alleria, amelyet nem a lakáson belüli por, hanem a házipor-atka okoz. A por allergiával járó kellemetlen tünetek felerősödhetnek a téli időszakban. Tünetei: erős könnyezés, szemvörösség, orrfolyás, tüsszögés, a szájpadlás/szemkörnyék viszketése, stb. A por allergiának bőrtünetei is előfordulhatnak, ezek a csalánkiütés és az ekcémás foltok, amelyek jellemzően éjszaka, vagy hajnalban jelentkeznek, lévén az ágyneműben található a legnagyobbv mennyiségű allergén anyag.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől por allergia terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Por allergia témakörben ez a személy:

 

Csák Krisztina visszajelzése - 2021.10.16.

Krisztina rövid visszajelzésében megírta nekünk, hogy a ShenMen piercing elkészítését követően a por allergiája jelentősen javult.

 

 

Posztcovid szindróma

Amennyiben már átestél a covid fertőzésen, de úgy érzed az egészséged még nem a régi, a teszted már negatív, de komolyabb panaszaid vannak, ebben az esetben valószínűleg posztcovid szindrómáról beszélhetünk. A covid fertőzésen átesettek többnyire tünetmentesek, ám vannak akik komolyabb egészségkárosodást szenvednek, ami elsősorban légzőszervi károsodást jelent. A covid fertőzésen átesett személy esetében jelentkező tünetegyüttes, ami több mint négy héten elhúzódik és maradványtüneteket okoz maga a posztcovid szindróma. Erre hajlamosíthat valamilyen komolyabb betegség, vagy már meglévő társbetegség is. Több mint 50 féle ilyen a poszt covid szindróma esetén jelentkező tünetet jegyeztek már fel, ilyen lehet például a múlni nem akaró köhögés, szédülés, mellkasi fájdalom, szaglásvesztés, ízérzékelés elvesztése, stb...

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől posztcovid szindróma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Posztcovid témakörben ez a személy:

 

Tóthné Tóth Szilvia visszajelzése - 2021.10.09.

Szilvia részére többek között a posztcovid tünetei miatt készítettünk ShenMen piercinget. Szilviának a piercing elkészülte után a posztcovid szindróma tünetei folyamatosan csökkentek, megszűntek.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket posztcovid szindróma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Pszichés probléma

A pszichés (lelki) problémák nagyon sokféleképpen jelentkezhetnek, ezek többségében orvosi segítségre szorulnak. Pszichés probléma a depresszió, különféle szorongásos megbetegedések (pl. különféle fóbiák), traumához, megterhelő életeseményekhez társuló zavarok (pl. PTSD). Ezek a pszichés (lelki) problémák különböző módon jelentkeznek, amelyek különböző kezelést igényelhetnek.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől pszichés probléma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pszichés probléma témakörben ez a személy:

 

Korcsok Annamária visszajelzése - 2021.04.23.

Annamária részére ShenMen piercinget is készítettünk, méghozzá pszichés problémák miatt. Annamária a visszajelzésében megírta nekünk, hogy a piercing elkészülte óta a pszichés probléma miatti alvászavar jelentősen javult.

 

 

Pszichoszomatikus betegségek

Akkor beszélhetünk pszichoszomatikus betegségekről, amennyiben tartós stresszállapot következtében alakulnak ki bizonyos tünetek, tünetegyüttesek. A "pszichoszomatikus" elnevezés is a betegség lényegére utal, tehát az egyén pszichés állapota által okozott fizikai tünetek összességére. A pszichoszomatikus betegségek a szervezet több részét is érinthetik, például a légzőrendszert (hiperventiláció), a mozgásrendszert (sokízületi gyulladás), keringési rendszert (magas vérnyomás).

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől pszichoszomatikus betegségek esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Pszichoszomatikus betegségek témakörben ez a személy:

 

Tóth Kitti visszajelzése - 2022.01.09.

Kittinek ShenMen piercinget is készítettünk, méghozzá elsősorban a szorongása okozta pszichoszomatikus tünetei miatt (kézizzadás, hányás). Kitti visszajelzéséből kiderül, hogy a ShenMen piercing elkészülte óta a pszichoszomatikus tünetei jelentősen enyhültek.

 

 

Puffadás

A puffadás az egyik leggyakoribb panasz az emésztőrendszeri problémák között. A gyakran jelentkező puffadásnak számos oka lehet, nemtől és kortól függetlenül bárkit érinthet a probléma. A puffadás hátterében rengeteg különböző dolog állhat, például hormonális ingadozás, bizonyos ételek elfogyasztása, de akár súlyosabb esetben irritábilis bél szindróma is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől puffadás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Puffadás témakörben ez a személy:

 

Tóthné Klimó Noémi visszajelzése - 2022.01.10.

Noéminek több probléma miatt készítettük el a ShenMen piercinget, eek közül az egyik a puiffadás, ami a piercing szúrása óta - Noémi saját elmondása szerint - egyáltalán nem jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket puffadás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Raynaud szindróma

Raynaud szindrómáról beszélhetünk, amennyiben a betegnél hideghatásnak kitettség esetén átmeneti vérellátási zavar lép fel, ez általában a kezeken jelentkezik, de kézen és lábon is lejátszódhat a roham. A Raynaud szindróma jellemzője az ujjak elszíneződése, mely elsőként a merevséggel járó fehér fázis, majd a fájdalommal járó kék fázis, végül az erőteljes fájdalommal és zsibbadással, duzzadással járó piros fázis formájában jelentkezik. A betegség oka a szervezetünk által a hidegre adott túlzott válaszreakciója.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől Raynaud szindróma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Raynaud szindróma témakörben ez a személy:

 

Takács-Szabó Melinda visszajelzése - 2022.01.11.

Melinda részére ShenMen piercinget készítettünk többek között Raynaud szindróma miatt. Melinda visszajelzésében megírta nekünk, hogy amióta elkészült neki az első ShenMen piercing, azóta a betegséggel járó gyulladás nem jelentkezett nála, amióta pedig a megerősítő ShenMen piercinget is elkészítettük számára, azóta a gyulladást megelőző bizsergés sem jelentkezett.

 

 

Reflux

A reflux betegség egy összetett probléma, ami a tápcsatorna felső szakaszát érinti. A betegség folyamán a gyomorsav, gyomortartalom és más emésztőnedvek a normálistól eltérően visszajutnak a nyelőcsőbe, ezáltal különféle kellemetlen tüneteket okoz. Az egyik legnyilvánvalóbb tünete a rendszeres, visszatérő gyomorégés. A betegség nőknél és férfiaknál egyforma arányban fordul elő, de a szövődményei inkább a férfiakat érintik. A kezeletlen reflux betegség komolyabb szövődményekkel is járhat.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől reflux esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Reflux témakörben ez a személy:

 

Polónyi Rita visszajelzése - 2021.04.23.

Ritának több probléma miatt készítettünk ShenMen piercinget. Az egyik ilyen probléma a reflux, ami megnehezítette az életét. Rita megírta nekünk, hogy amióta a ShenMen piercing a fülében van, azóta a reflux nem jelentkezett, pedig még tesztelte is.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket reflux témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Remegés

A remegés egy akaratlan ritmusos mozgás, amit az izmok ismétlődő összehúzódása és elernyedése vált ki. A remegés nem betegség, hanem tünet. Leggyakoribb előfordulása a végtagok, a fej és a hang remegése. A remegés egy gyakori tünet (minden negyedik embernél jelentkezhet), mint különféle betegségek kísérőtünete, de kiváthatja például: stressz, félelem, hideg, mérgezés, bizonyos gyógyszerek, fájdalom, anyagcsere betegségek, pajzsmirigy túlműködés.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől remegés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Remegés témakörben ez a személy:

 

Lasán Csaba visszajelzése - 2021.04.29.

Csabának többek között éppen remegése miatt készítettünk ShenMen piercinget. Csaba visszajelzésében megírta nekünk, hogy amióta a piercing a fülében van, azóta a remegés intenzitása csökkent

Itt olvashatsz további visszajelzéseket remegés témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Reuma

A reuma egy összefoglaló szó a köznyelvben, amely alatt a mozgásszervi megbtegedéseket értjük. A háziorvosi rendelésekre körülbelül minden ötödik személy mozgásszervi panasszal érkezik, tehát egy nagyon gyakori problémáról beszélhetünk. Komolyabb, tartósabb panaszok esetén legtöbbször reumatológushoz szükséges fordulni. Az artritisz ízületi gyulladást jelent. Amennyiben öt, vagy annál több ízületi megbetegedés van jelen egy betegnél, reumatoid artritiszről beszélhetünk.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől reuma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Reuma témakörben ez a személy:

 

Ferenczi Anikó visszajelzése - 2022.01.17.

Anikó visszajelzéséből kiderül, hogy a korábbi reumás fájdalmai amelyek megkeserítették az életét, a ShenMen piercing elkészítése óta teljes mértékben elmúltak.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket reuma témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Rosacea

A rosacea (rozácea) egy nagyon gyakori bőrprobléma, amely főleg az arc középső területein jelentkezik értágulattal, illetve gyulladással. Bizonyos felmérések szerint a rosacea a felnőttek 5-10 %-át érintheti, de elsősorban a világos bőrszínnel rendelkezőket. A rosacea nem gyógyítható, csupán kezelhető.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől rosacea esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Rosacea témakörben ez a személy:

 

Dr Eisenhauer Virginia visszajelzése - 2022.03.16.

Virginiának több probléma miatt készítettünk ShenMen piercinget. Amióta a piercing a fülében van Virginia rengeteg területen vett észre pozitív változást, például a rosaceája (bőrbetegség) is javulófélben van.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket rosacea témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Rossz közérzet

A rossz közérzet az amikor nem vagy kifejezetten rosszul, de azért annyira jól sem érzed magad. A rossz közérzet a szervezetünk kimerültsége és az ezzel járó tünetek együttese. A rossz közérzetet nem szabad félvállról venni, mivel nem csupán egy általánosabb problémát, de akár egy komolyabb betegséget is jelezhet. Előidézheti egy fertőzés, az immunrendszer legyengülése, depresszió, de az energiaháztartás zavara is. Rossz közérzet jelentkezhet különféle emésztési zavarok esetén is.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől rossz közérzet esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Rossz közérzet témakörben ez a személy:

 

Hendrikné Henrietta visszajelzése - 2021.11.14.

Henriettának korábban gyakran volt rossz a közérzete, éppen ez volt az egyik oka, hogy ShenMen piercinget készítettünk neki. Amióta a piercing a fülében van, azóta Henrietta elmondása szerint sokkal jobb a közérzete.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket rossz közérzet témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Sarok fájdalom

A sarok fájdalmát sok minden okozhatja. Elsődleges lehet a mechanikai behatások, sérülések miatti fájdalom, de a háttérben lehet akár autoimmun, neurológiai, vagy különféle csontbetegségek, csontritkulás is. Legtöbb esetben mégis a talp túlterheltsége okozza a problémát. További okozó lehet még az úgynevezett sarkanytú, mely asarokcsont alján növő csontkinövés.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől sarok fájdalom esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Sarok fájdalom témakörben ez a személy:

 

Fára-Molnár Zsuzsanna Evelin visszajelzése - 2021.10.30.

Zsuzsannának Bechterew kór miatt volt korábban szinte állandó sarok fájdalma, ami a hétköznapi életét is megnehezítette. A piercing elkészülte óta Zsuzsannának - elmondása alapján - egyszer sem fájt a sarka.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket sarok fájdalom témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Scheuermann szindróma

A Scheuermann szindróma/kór egy gerincbetegség, amely esetében a csigolyák egy fejlődési zavar következtében ék alakúvá deformálódnak. A betegség tipikus tünete a domború - görbe hát, a gerinc mozgásának beszűkülése. A Scheuermann szindrómának/kórnak számos oka lehet, ezek kölcsönösen felerősíthetik, befolyásolhatják egymást. A károsodások a betegség előrehaladtával felerősödnek, így a fájdalom is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől scheuermann szindróma esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Scheuermann szindróma témakörben ez a személy:

 

Kiss Viktória visszajelzése - 2021.05.04.

Viktóriának Scheuermann szindróma miatt készítettünk ShenMen piercinget. Ez a nagyfokú fájdalommal járó gerincbetegség nagyon megkeserítette Viktória életét. Viktória megírta nekünk, hogy rögtön a piercing elkészítését követően ahogy beült a kocsiba, a megszokott fájdalom nem jelentkezett. Ez az állapot a mai napig tart, csupán néha jelentkezik a fájdalom és a görcs.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket rossz közérzet témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Sclerosis multiplex

A sclerosis multiplex egy a központi idegrendszert érintő krónikus betegség, ami rokkantsághoz vezet. Ez egy autoimmun betegség, tehát az immunrendszer a saját anyagait idegenként/veszélyesként azonosítja és megtámadja. A betegség tünetei nagyfokú változatosságot mutatnak, az idegi terület érintettségétől függően jelentkezhet: zsibbadás, látásvesztés, kettőslátás, elektromos sokk szerű érzés a fej bizonyos mozdulatai esetén, remegés, koordinációs zavar, szédülés, fáradtság.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől sclerosis multiplex (SM betegség) esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Sclerosis multiplex témakörben ez a személy:

 

Bán Tímea visszajelzése - 2020.11.14.

Tímea SM betegség (sclerosis multiplex) és annak tünetei miatt készíttette el velünk a ShenMen piercinget. Elmondása alapján azóta egyszer sem ájult el, a szédülés/egyensúlyzavar is kevesebbszer jelentkezett.

 

 

Siketség

Siketségről beszélhetünk, amennyiben a személy halláskárosodása/hallássérülése elegendő ahhoz, hogy hátrányosan befolyásolja a képességét a mindennapi tevékenységek ellátására. A siketség 50%-ban öröklött rendellenesség, a fennmaradó 50%-ban a halláskárosodás szerzett, tehát valamilyen külső behatás eredménye, mint például egy baleset, valamilyen betegség, vagy gyógyszer mellékhatása.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől siketség esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Siketség témakörben ez a személy:

 

Illés Mónika visszajelzése - 2021.04.23.

Mónikának korábban dobhártya szakadása volt, ami jelentős halláscsökkenéssel járt. A ShenMen piercing elkészülte után Mónika visszajelzésében megírta nekünk, hogy a hallása 80%-os javulást mutat.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket siketség témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Stressz

A stressz a szervezet nehéz, bonyolult helyzetekre való reakciója.Stresszes állapotban a szervezet fokozza az adrenalin nevű hormon felszabadulását és termelését. Az adrenalin teszi képessé a szervezetet a harcra vagy a menekülésre. A stressz az élet természetes velejárója, amely kismértékben jót is tesz, hiszen fokozza a szellemi-testi reakciókészséget, valamint segít elviselni a mindennapi élet megpróbáltatásait. A túlságosan sok és/vagy túlságosan hosszú ideig tartó stressz azonban akár súlyosabb testi és lelki szövődményekhez is vezethet.

 

Nagyon sikeresek vagyunk stressz terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, mindenképpen ajánljuk mellé a Migrén piercinget is, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Stressz témakörben ez a személy:

 

Berta Lotti visszajelzése - 2021.10.20.

Lottinak stressz miatt készítettünk ShenMen piercinet. Lotti olyan stresszes életet élt, hogy még időnként az orra is elkezdett vérezni emiatt, de amióta a ShenMen piercing a fülében van mások is észreveszik a változást.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket stressz témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Szaglásvesztés

A szaglásvesztés a szagok/illatok érzékelésének zavarát jelenti. A kor előrehaladtával bizonyos mértékű szaglásvesztés is természetes, ám bármilyen egyéb esetben más okra visszavezethető. A probléma lehet időszakos, vagy állandó, előbbi például a nátha, influenza és az allergia tünete lehet, utóbbi pedig kialakulhat különféle toxikus gázoknak köszönhetően, cukobetegség okozta idegkárosodás jóvoltából, de akár korai tünete lehet a Parkinson kórnak és az Alzheimer kórnak is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől szaglásvesztés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szaglásvesztés témakörben ez a személy:

 

Ilona visszajelzése - 2021.06.12.

Ilona már több mint 5 éve nem érzett sem illatokat, sem pedig szagokat. Ami sokat rontott az életminőségén. Ilona megírta nekünk visszajelzését, amelyből kiderül, hogy piercing beszúrása után 2 órával már újra érzett illatokat és szagokat is.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket szaglásvesztés témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Szeborrea

A szeborrea (szeborreás dermatitisz) egyfajta krónikus bőrgyulladás, ami viszkető, hámló és pirosas foltokban jelentkezik a bőr felületén. Jellemzően ott jelentkezik, ahol a bőr zsírosabb (fejtető, mellkas). A tünetek miatt a szeborreát könnyű összetéveszteni a például a pikkelysömörrel, pedig a két bőrprobléma nagyon eltérő, ezáltal pedig a kezelésük is más.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől szeborrea esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szeborrea témakörben ez a személy:

 

Mudra Bettina visszajelzése - 2022.02.05.

Bettina írta meg nekünk a visszajelzését a ShenMen piercingről (is), amelyet készítettünk neki. Bettina korábban a fejbőrén és a fülén is szeborreás volt, ez a piercing elkészülte óta olyan mértékben csökkent már, hogy csupán a fülén veszi észre, hogy elhanyagolható mértékben megjelenik.

 

 

Szédülés

A szédülés tünet, nem pedig betegség. Számos oka lehet, de a panaszok pontos megfigyelése segíthet eldönteni, hogy pontosan mi is áll a szédülés hátterében. A szédülésnek több fajtáját különböztetjük meg: vertigó (a leggyakoribb formája, olyan érzés, mintha forogna a világ az emberrel), gyengeségérzés (ájulás előtti gyengeség állapot, amelyet azonban nem követ eszméletvesztés), egyensúlyvesztés (járás közbeni egyensúlyzavar, bizonytalanság érzet), más egyéb szédülékenység érzés (például szorongásos betegségek esetén jelentkezhet).

 

Nagyon sikeresek vagyunk szédülés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing és a Migrén piercing együttes elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szédülés témakörben ez a személy:

 

Pekun Nikoletta visszajelzése - 2021.10.02.

Nikolettának sok probléma miatt készítettük el a ShenMen és a Migrén piercinget egyaránt, amelyek közül az egyik a szédülés, erre a problémára pedig kifejezetten a két piercing együttes elkészítlését szoktuk javasolni. Nikoletta visszajelzésében megírta nekünk, hogy amióta a piercinget elkészítettük neki, azóta a szédülés egyáltalán nem jelentkezett.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket szédülés témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Székrekedés

A székrekedésnek két fő típusát különböztetjük meg: elsődleges és másodlagos. Az elsődleges székrekedés esetében maga a székrekedés a probléma, míg a másodlagos esetén valamilyen más alapbetegség áll a háttérben. Akkor beszélhetünk székrekedésről, ha két székletürítés között legalább 48 óránál hosszabb idő telik el, vagy száma nem haladja meg a heti 3 alkalmat.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől székrekedés terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Székrekedés témakörben ez a személy:

 

Forrás Nóra visszajelzése - 2021.04.11.

Nóra egy gyermekkori bélgyulladás maradványaként sajnos székrekedéssel élte az életét, ami állandó puffadással görcsökkel is társult. Nóra elmondása alapján ezek a tünetek és a székrekedés azóta nem jelentkezett, amióta a ShenMen piercing a fülében van.

 

 

Szem rángatózás

A szem rángatózása, szemhéj remegése legtöbbször csupán a kimerültség, vagy a stressz jele, de előfordulhat az is, hogy valamilyen neurológiai betegség áll a hátterében. Többnyire egy mások által észrevehetetlen finom remegés jelentkezik csupán, ami rendszerint elmúlik egy kiadós pihenést, vagy a stressz csökkenését követően. Míg a szemhéjremegés enyhéb, addig a szemrángás erőteljesebb, láványosabb jelenség, ám a kettő között nehéz éles határvonalat húzni. Amennyiben a szemrángás a mindennapi életre is kihatással van, azt negatívan befolyásolja, mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől szem rángatózás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szem rángatózás témakörben ez a személy:

 

Szecsődi Éva visszajelzése - 2020.08.31.

Éva számára ShenMen piercinget készítettünk több más probléma mellett szem rángatózás miatt és Éva visszajelzéséből megtudhatjuk, hogy amióta a piercing a fülében van, azóta a szem rángatózás nem jelentkezett.

 

 

Szemhéjideg bénulás

A szemet mozgató izmok bénulása leggyakrabban kettőslátással jár. A szemünk mozgatásáért tucatnyi apró izom felelős, amelyek összehangoltan dolgoznak. Előfordul, hogy a bénulás nem csupán a szemet, hanem a szemhéjat is érinti, így jön létre az úgynevezett szemhéjcsüngés (ptosis). Ezek mögött a zavaró tünetek mögött lehet valamilyen súlyosabb betegség is, ezért mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni vele.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől szemhéjideg bénulás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szemhéjideg bánulás témakörben ez a személy:

 

Bakk-Bozóki Krisztina visszajelzése - 2021.10.09.

Krisztina részére ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá többek között szemhéjideg bánulás miatt. krisztina elmondása alapján a szemhéja azóta nem olyan nehéz.

 

 

Szénanátha

A légúti allergiák egyik megjelenési formája a szénanátha. Akkor beszélhetünk szénanátháról, ha a jellegzetes tünetei legalább napi rendszerességgel 30-60 percig megfigyelhetők, ezek a tünetek pedig: tüsszögés, orrviszketés, orrfolyás, orrdugulás. Két formáját különböztetjük meg: a szezonális szénanáthát és az úgynevezett állandó szénanáthát. Utóbbi esetében a tünetek több hónaponál is tovább fennállnak.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől szénanátha terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szénanátha témakörben ez a személy:

 

Dinovszki Szabina visszajelzése - 2020.12.07.

Szabina korábban az allergia időszakban szénanáthával és annak minden tünetével élte az életét. ShenMen piercinget készítettünk neki, többek között emiatt a probléma miatt, és elmondása alapján azóta a tünetek egyáltalán nem jelentkeztek.

 

 

Szilva allergia

Az ételallergia az immunrendszer kóros válasza, akkor fordul elő, ha az immunrendszer téves módon veszélyesnek ítél valamilyen étel összetevőt, ami beindítja a szervezet védekezési reakcióját. Az ételallergia tünetei nem mindig kapcsolódnak a tápcsatornához. A szilva allergia is egy a különféle étel allergiák közül.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől szilva allergia esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szilva allergia témakörben ez a személy:

 

Galambos-Vass Krisztina visszajelzése - 2021.02.09.

Krisztinának egy speciális étel allergia, szilva allergia miatt készítettünk ShenMen piercinget több más probléma mellett. Krisztina elmondása szerint a piercing elkészülte óta nem jelentkezett nála semmilyen allergiás tünet, pedig házi szilvalekváros buktát is fogyasztott.

 

 

Szívritmuszavar

Minden ember élete során előfordulhatnak kisebb szívritmuszavarok, többnyire ütem feletti dobbanások, amit általában meg sem érzünk. A szívritmuszavar (aritmia) amennyiben panaszokat okoz, mindenképpen orvosi kivizsgálás javasolt, hiszen komolyabb probléma is lehet a hátterében. A szívritmuszavarok esetén több típust különböztetünk meg, ilyen például az extrasystole (extra szívdobbanás), a bradycardia (alacsony pulzus), a tachycardia (magas pulzus).

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől szívritmuszavar esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szívritmuszavar témakörben ez a személy:

 

Csiki Anita visszajelzése - 2021.10.10.

Anitának ShenMen piercinget is készítettünk, méghozzá többek között szívritmuszavar miatt, ami az Ő esetében plusz kiütések formájában jelentkezett (extrasystole). Elmondása alapján amióta a piercing a fülében van, azóta nem jelentkezett nála extra szívdobbanás.

Itt olvashatsz további visszajelzéseketszívritmuszavar témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Szorongás

A szorongás ha csak időnként jelentkezik, akkor teljesen normális. Probléma akkor van, amennyiben a beteg túlzott, irreális szorongással reagál a mindennapi élethelyzetekre amelynek nincs konkrét oka. Generalizált szorongásra utalhatnak bizonyos tünetek, mint például a nyugtalanság, gombóc érzés a torokban, koncentrációs nehézség, türelmetlenség, izommerevség, alvási nehézség, gyomortájéki fájdalom, fokozott verejtékezés, légszomj, hasmenés, e akár fejfájás is.

 

Kifejezetten sikeresek vagyunk szorongás terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Szorongás témakörben ez a személy:

 

Dr. Tompos Anita visszajelzése - 2020.06.22.

Anitának több más probléma mellett szorongás miatt készítettünk ShenMen piercinget. Anita a visszajelzésében megírta nekünk, hogy amióta a piercing a fülében van, azóta a szorongás a múlté, már tömegközlekedett is azóta, gond nélkül.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket szorongás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Tanulási nehézség

A tanulási problémáknak - nehézségeknek több fokozatát különböztetik meg a szakemberek, a személy egyéni adottságaitól és képességeitől függően. A tanulási problémákat három csoportba sorolhatjuk súlyosságuktól függően: tanulási nehézség, tanulási akadályozottság, tanulási zavar. A komplex tanulási zavar több módon is megnyilvánulhat: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, diszpraxia, adhd. A tanulási nehézségek egyaránt lehetnek örököltek és környezeti eredetűek is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől tanulási nehézség terén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Tanulási nehézség témakörben ez a személy:

 

Bán Erzsébet visszajelzése - 2021.04.23.

Erzsébet kislányának, Rebinek készítettünk ShenMen piercinget, elsősorban tanulási nehézség miatt, ami lámpaláz, iskolai stressz formájában jelentkezik nála. Amióta Rebinek a fülében van a ShenMen piercing, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb és ez a tanulmányi eredményein is meglátszik.

 

 

Teniszkönyök

A teniszkönyök nem csupán sportolók esetében jelentkezhet, hanem fokozott fizikai igénybevételtől is, ami ínhártyagyulladáshoz, majd lassan kialakuló csonthártyagyulladáshoz vezet. Teniszkönyöknek nevezzük az alkar feszítő izmainak a könyök külső oldalán található úgynevezett "tapadási régióban" bekövetkező gyulladást. A betegség sok esetben tehermentesítéssel, pihentetéssel, vagy akár szteroid injekcióval kezelhető. Amennyiben az iménti kezelések nem vezetnek erdeményre, műtét szükséges.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől teniszkönyök esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Teniszkönyök témakörben ez a személy:

 

Selyem Beáta visszajelzése - 2021.04.06.

Beáta kislányának készítettünk ShenMen piercinget, méghozzá kifejezetten a teniszkönyöke és az abból fakadó fájdalom miatt. Amióta Beáta kislányának a fülében van a ShenMen piercing, azóta nem volt könyökfájdalma.

 

 

Tenziós, hipertenziós fejfájás

A tenziós fejfájás a fejfájások leggyakoribb típusa. Bár nem jár súlyos szövődményekkel, a munkavégző képességre és az életminőségre jelentős befolyással bír. A tenziós fejfájás, általában enyhe vagy mérsékelten súlyos fájdalommal jár, amelynek nincs jellemző helye, a fej bármely részét érintheti. Sokan abroncsszerűen szorító fájdalomról számolnak be, sok esetben pedig tarkótáji fájdalom is társulhat hozzá.

 

Nagyon sikeresek vagyunk a tenziós, hipertenziós fejfájás terén, amelyeken segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Tenziós, hipertenziós fejfájás témakörben ez a személy:

 

Herman Marica visszajelzése - 2020.09.30.

Maricának elsősorban tenziós és hipertenziós fejfájás miatt készítettünk Migrén piercinget, azóta pedig egyszer sem fájt a feje, még fronthatáskor sem.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket tenziós, hipertenziós fejfájás témakörben, amelyeken a Migrén piercing segített

 

 

Térdfájás

A térdfájás egy gyakran jelentkező ízületi panasz, ami nem csupán időskorban fordulhat elő. A fiatalabb korosztály esetében legtöbbször a túlerőltetés, illetve egy esetleges sérülés állhat a háttérben, míg idősebb korban a porckopás következményeként jelentkezhet a fájdalom. A térd fájdalma kifejezetten megekeserítheti az életet, hiszen a járáshoz elengedhetetlen pontról beszélünk a szervezetben.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől térdfájás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Térdfájás témakörben ez a személy:

 

Janóczki Lídia visszajelzése - 2021.10.17.

Lídia részére ShenMen piercinget készítettünk, akinek korábban megnehezített a mindennapjait az ízületi fájdalom, azon belül is a térdfájás. Amióta elkészítettük részére a ShenMen piercinget, azóta gyengült a térdfájása.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket térdfájás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Tikkelés

A tikkelés sok formában jelentkezhet, mint például szemrángás, arcrángás, fájdalommal ugyan nem jár, de zavaró és kellemetlen lehet. A TIC (vagy tikk) akarattól függetlenül, hirtelen jelentkező céltalan és gyorsan ismétlődő mozgás, hangadás, vagy rángás. A tikkelés leggyakrabban fiú gyermekeknél fordul elő, általában 6-7 éves korban (kamaszkorra többnyire elmúlik), amikor a hirtelen környezetváltozás és az iskolai közösségbe történő beilleszkedés stresszt vált ki. A tikkelést nem szabad félvállról venni, hiszen olyan súlyosabb betegségekre is utalhat, mint például az epilepszia, a Tourette- szindróma, de akár agydaganatot is jelezhet.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől tikkelés esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Tikkelés témakörben ez a személy:

 

Tóth Eszter Anna visszajelzése - 2021.10.11.

Eszternek kifejezetten a tikkelése miatt készítettünk ShenMen piercinget egy felajánlásunk keretein belül. Eszter esetében a tikkelés orrban, kattanó hangot adva, fújtatva jelentkezett, ám elmondása szerint ez megszűnt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket tikkelés témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Vállfájás

A váll és vállízületttel kapcsolatos fájdalmak igen sokrétűek lehetnek a vállöv bonyolult felépítésének köszönhetően. Ezen sokrétűség még a leggyakorlottabb szakembereket is kihívás, de sokat segíthet a fájdalom jellegének pontos meghatározása. A vállfájdalom bármilyen életkorban jelentkezhet, hatására a mozgásterjedelem is beszűkül éselőbb-utóbb a fájdalom már az életminőség romlásához vezethet, negatívan befolyásolhatja a hétköznapi tevékenységeket is.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől vállfájás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Vállfájás témakörben ez a személy:

 

Boditné Nikoletta visszajelzése - 2022.03.04.

Nikolettának ShenMen piercinget is készítettünk, méghozzá többek között vállfájás miatt. Nikoletta visszajelzéséből kiderül, hogy a piercing elkészülte óta a fájdalom a múlté.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket vállfájás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Végtag zsibbadás, fájdalom

A zsibbadás egy nagyon gyakori panasz, amit nehéz pontosan leírni. Mégis fontos lehet a zsibbadás érzetet megfelelően körülhatárolni, hiszen ez segíthet benne, hogy megtaláljuk a kiváltó okot. Fontos, hogy a zsibbadást mindig vegyük komolyan, ha az ok nélkül jelentkezik, hiszen akár komolyabb problémát is jelezhet. A zsibbadás nem betegség, hanem tünet. Zsibbadást válthat ki például valamilyen idegrendszeri zavar, anyagcserezavar, gerinc problémák (porckorongsérc), alagút szindróma, stb...

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől végtag zsibbadás, fájdalom esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Végtag zsibbadás, fájdalom témakörben ez a személy:

 

Horváthné Mihácsi Renáta visszajelzése - 2021.09.26.

Renáta az anyukájával járt nálunk, az anyukája számára többek között gerincsérv miatti állandó végtag fájdalom miatt készítettünk ShenMen piercinget. Renáta elmondása szerint az anyukájának a piercing elkészítése óta nem volt szüksége fájdalomcsillapítóra, olyan mértékben csökkent a lábfájdalma.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket végtag zsibbadás, fájdalom témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Vérnyomás ingadozás

A vérnyomás értéke a nap folyamán többször is változhat. Sportolás közben például megugorhat, míg reggel ébreedés után még alacsonyabb. A vérnyomás ingadozás sok különböző okra vezethető vissza, de amennyiben a nap folyamán túlságosan is ingadozik, akkor azt már kórosnak tekinthetjük.

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől vérnyomás ingadozás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Vérnyomás ingadozás témakörben ez a személy:

 

Hernádiné Simon Rita visszajelzése - 2020.08.23.

Rita több különböző probléma mellett vérnyomás ingadozás miatt készíttette el velünk a ShenMen piercinget. Rita visszajelzéséből kiderül, hogy a piercing elkészítése óta a vérnyomás ingadozása megszűnt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket vérnyomás ingadozás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Vestibularis migrén

A migrénes fejfájástól szenvedő emberek egy része szédülést, vagy szédülést is tapasztalhat a roham közben, ez pedig a vestibularis migrén egyik fő tünete. A migrénes rohamoktól szenvedők 40%-ának vannak vestibularis tünetei. A vestibularis migrén oka a belső fülben, az idegekben és az erekben keresendő, de egészen biztosak nem lehetünk benne, hogy mi okozza pontosan a szédülést a roham közben.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől vestibularis migrén esetén, amelyen segíteni tudtunk a Migrén piercing elkészítésével.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Vestibularis migrén témakörben ez a személy:

 

Cserepes Ágnes visszajelzése - 2020.07.12.

Ágnes kislányának, Boginak készítettünk Migrén piercinget a vestibularis migrénes fejfájása miatt. Boginak a piercing elkészítése óta egyszer volt csak egy kisebb rohama, de a kísérő tünetek nem jelentkeztek.

 

 

Visszér gyulladás

A vénák kóros kitágulása, tehát a visszér elsősorban alkati megbetegedés, kialakulásához hozzájárul az állandó megterhelés, valamint az öröklött hajlam is. A visszér rontj az érintett végtag keringését, de súlyosabb esetekben akár trombózishoz is vezethet. Az összes beteg között körülbelül kétszer annyi nőt számolhatunk, mint férfit. A visszér akkor alakulhat ki, amikor a vénás érrendszer nem tudja elszállítani a szövetekből az elhasznált vért és a mérgező anyagrészecskéket.

 

Van már pozitív visszajelzésünk korábbi vendégünktől visszér gyulladás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Visszér gyulladás témakörben ez a személy:

 

Kecskésné Szurovszki Valéria visszajelzése - 2021.11.20.

Valériának ShenMen piercinget készítettünk, kifejezetten a visszér gyulladás miatt. Valéria elmondása alapján a visszerei azóta, hogy a piercing a fülében van, nem gyulladtak be.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket visszér, visszér gyulladás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

Zsibbadás

A zsibbadás egy nagyon gyakori panasz, amit nehéz pontosan leírni. Mégis fontos lehet a zsibbadás érzetet megfelelően körülhatárolni, hiszen ez segíthet benne, hogy megtaláljuk a kiváltó okot. Fontos, hogy a zsibbadást mindig vegyük komolyan, ha az ok nélkül jelentkezik, hiszen akár komolyabb problémát is jelezhet. A zsibbadás nem betegség, hanem tünet. Zsibbadást válthat ki például valamilyen idegrendszeri zavar, anyagcserezavar, gerinc problémák (porckorongsérc), alagút szindróma, stb...

 

Vannak már pozitív visszajelzéseink korábbi vendégeinktől zsibbadás esetén, amelyen segíteni tudtunk a ShenMen piercing elkészítésével, de fontos tudni, hogy amennyiben kicsit is fejfájós vagy, akkor mindenképpen ajánljuk a Migrén piercinget is a ShenMen piercing mellé, mert a fejfájás csökkentheti a ShenMen piercing esetleges jótékony hatását.

Az elért eredményeinket minden esetben egy valós személy visszajelzése alapján mutatjuk be, aki már járt nálunk és pozitív hatást tudtunk elérni nála a ShenMen és/vagy a Migrén piercinggel. Zsibbadás témakörben ez a személy:

 

Molnárné Mészáros Veronika visszajelzése - 2022.03.05.

Veronikának ShenMen piercinget készítettünk, méghozzá nyaki sérv okozta kéz zsibbadás miatt. Veronika visszajelzésében megírta nekünk, hogy a zsibbadás a piercing elkészülte óta teljesen megszűnt.

Itt olvashatsz további visszajelzéseket zsibbadás témakörben, amelyeken a ShenMen piercing segített

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing


"Mert bízni csak abban lehet, aki már bizonyított!"

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod