Csapatunk rendszeresen szervez kitelepüléseket az ország különböző nagyvárosaiba, hogy még több embernek tudjunk segíteni a ShenMen és a Migrén piercingekkel.

A kitelepülések helyszíneiről és pontos idejéről bővebb információt Facebook és Instagram oldalainkon találhatsz, de rendszeresen frissítjük itt a weboldalon is az ezzel kapcsolatos információkat.

 

Sajnálattal tudatjuk, hogy a már meghirdetett kitelepüléseink bizonytalan ideig, a járványügyi helyzetre és a korlátozásokra való tekintettel elmaradnak.

 

Ne aggódjatok, a befizetett foglalók természetesen nem vesznek el, a foglaló kiállításától számított egy éven belül szabadon felhasználhatók bármelyik meghirdetett, vagy állandó helyszínünkön.

Ezen időszak alatt igyekszünk mind a három eddig meghirdetett helyszínt pótolni. Reményeink szerint erre már jövő év elején sor kerülhet. Illetve lehetőséget adunk minden kedves vendégünknek, aki időközben úgy dönt, hogy Győri székhelyünkön szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, hogy ezt megtegye Győri árszabásunkkal ami azt jelenti, hogy a kitelepüléseken felszámított összeghez képest 5000 Ft-tal olcsóbban.

(Mindettől függetlenül az időpontok továbbra is foglalhatóak, hiszen a Nyíregyházi és a Budapesti kitelepülésekre már csak pár szabad időpontunk van.)

 

Amint a korlátozások feloldásra kerülnek, a kitelepüléseket meg fogjuk tartani.

 

 

 

 

Nyíregyházi kitelepülés

Időpont: -

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Prága utca 3. / Lugas Szálloda

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

Szegedi kitelepülés

Időpont: -

Helyszín: 6771 Szeged, Magyar utca 97. / Virágterem Rendezvényház

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


+36 30 / 371 - 4700
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing