Csapatunk rendszeresen szervez kitelepüléseket az ország különböző nagyvárosaiba, hogy még több embernek tudjunk segíteni a ShenMen és a Migrén piercingekkel.

A kitelepülések helyszíneiről és pontos idejéről bővebb információt Facebook és Instagram oldalainkon találhatsz, de rendszeresen frissítjük itt a weboldalon is az ezzel kapcsolatos információkat.
(Figyelem, a kitelepülések helyszínén csak a kitelepülés ideje alatt tartózkodunk, máskor ne keressetek ott minket. Állandó szalonjaink Budapesten és Győrben vannak.)

A foglaláshoz 50% foglalási díj előre utalása szükséges, a továbbiakban a helyszínen fizetendő a fennmaradó 50%, amely tartalmazza a piercing elkészítését és egy általad választott implant minőségű titánium ékszer árát is és a garanciát. (A fent leírt összegeket / piercing / fő kell érteni.)


Kedves Vendégeink / Érdeklődők! 

Ahogy mindenkit, úgy sajnos minket is nagymértékben érintenek a folyamatosan növekvő költségek (infláció, terembérlés, rezsi, üzemanyag, stb...) Ennek ellenére hosszú ideje igyekszünk azon, hogy ez ne legyen negatív hatással a mi árainkra. A jelenlegi helyzetben azonban ezt sajnos nem tudjuk tovább tartani.

Ahhoz, hogy továbbra is a tőlünk megszokott színvonal és odafigyelés mellett tudjuk vendégeinket fogadni és legjobb tudásunk szerint ellátni kénytelenek vagyunk 2023. január 1-étől megrendezésre kerülő kitelepüléseinken + 5.000.- Ft / fő felárat felszámolni.

Amennyiben Te is valamelyik kitelepülésünkre szeretnél eljönni hozzánk, erre úgy lesz lehetőséged, hogy függetlenül attól hány piercinget szeretnél, + 5.000.- Ft felárat szükséges megfizetned. (Ez a költség fejenként kerül felszámolásra, nem piercingenként.) 

Szíves megértéseteket előre is köszönjük!

Debreceni kitelepülés - SZERDA MÉG SZABAD

Időpont: 2022. december 6-7. (kedd és szerda) 10:00 - 18:00

Helyszín: 4026 Debrecen, Kálvin tér 4-8. / Hotel Centrum Debrecen

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

 

Nyíregyházi kitelepülés

Időpont: 2023. január 14. (szombat) 10:00 - 18:00

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Nyár utca 2-4. - Central Hotel

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

Pécsi kitelepülés

Időpont: 2023. február 25. (szombat) 10:00 - 18:00

Helyszín: 7623 Pécs, Mezőszél utca 1. - Slyven Rendezvényközpont

Jelentkezz a helyszín és az időpont megjelölésével ITT

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing


"Mert bízni csak abban lehet, aki már bizonyított!"

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod