„Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”

 

22470
Összesen elkészített ShenMen és Migrén piercing
10565
Ebből ShenMen piercing
10427
Ebből Migrén piercing
1164
Ebből ajándékba készített piercing összesen
314
Ebből garanciálisan készített piercing összesen

 


Annak ellenére, hogy ilyen óriási számban készíthettünk már Shenmen és Migrén piercingeket, mi továbbra sem ígérünk semmit, ahogyan azt eddig sem tettük soha. 

Hisz ez a módszer is csak egy a sok közül, amely nem lehet mindenkinek egyformán alkalmas. Azonban ingyenes garanciát továbbra is vállalunk a munkánkra, mint ahogy ezt az első perctől fogva mindig is tettük.

 

 

Tehát ha Te már mindent megpróbáltál és végig jártál, azonban sajnálatos módon mégsem találtál megoldást a problémádra, akkor mindenképp megérdemel ez az alternatív módszer is egy esélyt!

 

Ilyen hihetetlen nagy számban elkészített piercing után, Magyarországon elsőként egyedülálló és páratlan tapasztalattal Budapesten is elérhetőek lettünk! Megnyitottuk VII. kerületi szalonunkat alig 5 perce a Keleti pályaudvartól!

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod