„Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”

 

31732
Összesen elkészített ShenMen, Migrén és DéNa piercing
15150
Ebből ShenMen piercing
14539
Ebből Migrén piercing
8
Ebből DéNa piercing
1524
Ebből ajándékba készített piercing összesen
511
Ebből garanciálisan készített piercing összesen

 


Annak ellenére, hogy Dévényi Natália ilyen óriási számban készíthett már Shenmen, Migrén és DéNa piercingeket, továbbra sem ígér semmit, ahogyan azt eddig sem tette soha. 

Hisz ez a módszer - Natália saját módszere/képessége - is csak egy a sok közül, amely nem lehet mindenkinek egyformán alkalmas. Azonban ingyenes garanciát továbbra is vállal a munkájára, mint ahogy ezt az első perctől fogva mindig is tette.

 

 

Tehát ha Te már mindent megpróbáltál és végig jártál, azonban sajnálatos módon mégsem találtál megoldást a problémádra, akkor mindenképp megérdemel ez az alternatív módszer is - Dévényi Natália saját módszere - egy esélyt!

 

Ilyen hihetetlen nagy számban elkészített piercing után, Magyarországon elsőként egyedülálló és páratlan tapasztalattal Budapesten is elérhetőek lettünk! Megnyitottuk VII. kerületi szalonunkat alig 5 perce a Keleti pályaudvartól!

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod