„Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”

 

5543
Összesen elkészített ShenMen és Migrén piercing
2790
Ebből ShenMen piercing
2147
Ebből Migrén piercing
441
Ebből ajándékba készített piercing összesen
141
Ebből garanciálisan készített piercing összesen
24
Ebből más által készített hatástalan piercing garanciája

 


Annak ellenére, hogy ilyen óriási számban készíthettünk már Shenmen és Migrén piercingeket, mi továbbra sem ígérünk semmit, ahogyan azt eddig sem tettük soha. 

Hisz ez a módszer is csak egy a sok közül, amely nem lehet mindenkinek egyformán alkalmas. Azonban ingyenes garanciát továbbra is vállalunk a munkánkra, mint ahogy ezt az első perctől fogva mindig is tettük.

 

Valamint nem csak az általunk készített Shenmen és Migrén piercingekre vállaljuk a garanciát, hanem a más által készített, de hatástalannak bizonyultakra is.

Miért tesszük ezt? Mert nem engedjük, hogy rossz hírét keltsék ennek az egyedülálló módszernek a hozzá nem értők!

Tehát ha Te már mindent megpróbáltál és végig jártál, azonban sajnálatos módon mégsem találtál megoldást a problémádra, akkor mindenképp megérdemel ez az alternatív módszer is egy esélyt!

 

Ilyen hihetetlen nagy számban elkészített piercing után, Magyarországon elsőként egyedülálló és páratlan tapasztalattal Budapesten is elérhetőek lettünk! Megnyitottuk VII.kerületi szalonunkat alig 5 perce a Keleti pályaudvartól!


A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

Tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek felhasználása kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. előzetes írásbeli engedélyével és a forrás egyidejű feltüntetésével lehetséges.

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


+36 30 / 371 - 4700
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing