ÜDVÖZÖLLEK BENNETEKET,

Dévényi Natália vagyok, én készítem a ShenMen és a Migrén Piercingeket, ezért szeretnék röviden bemutatkozni nektek.

10 éve dolgozom a szépségiparban, egy a piacon meghatározó szerepet betöltő kozmetikai cég tulajdonosaként. Főképp sminktetoválás oktatásával foglalkoztam, az elmúlt idő alatt több mint 500 kozmetikust tanítottam meg a sminktetováló szakmára, vagy annak egyes ágazatára. Ezen felül több új kozmetikai eljárás bevezetése, elterjedése is az én nevemhez fűződik Magyarországon. Nagyon szerettem a munkámat, hisz alapvetően az embereket szeretem leginkább. Úgy érzem, hogy az oktatás terén már  kiteljesedtem, de valamiért folyamatosan kerestem tovább az utamat. Egészen addig, ameddig nem találkoztam ezzel az alternatív módszerrel, amely láttán egyből úgy éreztem, hogy megérkeztem, ez az, amivel a hátralévő életemben foglalkozni szeretnék. Hisz ebben a tevékenységben minden benne van, ami nekem fontos: az emberi problémák amelyekre sikeres megoldást nyújthat ez az eljárás. Egy módszer, amely helyenként túlmutat a racionalitáson, amely egy

több ezer éves kínai gyógymódon alapul, melyet véleményem szerint nagy hiba az emberiség részéről, hogy nem használ, hanem hanyagol. 

Amikor megláttam az első videókat és esettanulmányokat a Mesterem oldalán, azok olyan mély benyomást tettek rám, hogy attól kezdve naponta lestem az újabb és újabb esetek publikációit. Nagyon rövid idő alatt eldöntöttem, hogy mindenképpen szeretném én is végezni ezt az egyedül álló eljárást. Amikor azzal a kéréssel fordultam hozzá, hogy tanítson meg, olyan választ kaptam, amin meglepődtem: Azt mondta nekem, hogy ez nem tanítható, hisz ez egy érzék, készség vagy képesség kérdése, ami vagy van, vagy nincs valakinek. Hisz ezeket a pontokat nem lehet látni, mérni, kimérni vagy tapintani, ezt egyszerűen  "érezni" kell! Ezért is láthatjuk, hogy olyan kevesen, majdhogynem csak egy maréknyi ember végzi ezt a szolgáltatást a világban. Végtelenül szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezen kevés emberek közé tartozhatok én is és hogy a régi barátságunkra való tekintettel a Mesterem megosztotta velem az általa kijárt utat és megengedte nekem, hogy részese lehessek ennek a “csodának”. Természetesen a Mesterem nekem is elkészítette a ShenMen és a Migrén Piercinget, hiszen hogy is foglalkozhatnék olyasmivel, amit saját magam nem tapasztaltam meg?! Ezért is szeretném hangsúlyozni, hogy ez az eljárás a Mesterem és saját tapasztalataink alapján hatásos, fontos azonban elmondani, hogy tudományosan nem bizonyított, alternatív módszerről van szó! A ShenMen és a Migrén Piercing készítése nem egy egzakt tudomány, sajnos nincs egy olyan közös pont mindenki fülén, amely megegyezik, amelyet szemmel látni, tapintani vagy kimérni lehetne. Nemcsak a férfiak és a nők füle különbözik alapvetően, de minden egyes emberé is más és más, így a ShenMen és a Migrén Piercing megfelelő behelyezése bármilyen furcsán is hangzik, leginkább egy különleges érzék kérdése, amelyre csak kevés ember képes véleményem szerint.Tapasztalatom alapján nagyon fontos a ShenMen és a Migrén piercingnél is, mint minden más eljárásnál, vagy megoldásnál, hogy amit kipróbálunk, annak adjunk egy esélyt, hogy elvégezze a dolgát és valódi megoldást nyújthasson számunkra. De ha összehasonlítjuk már létező és elfogadott eljárásokkal is, azok között sem találunk egyetlen egyet sem, amelyik garantáltan segít és minden ember számára egyaránt megoldást nyújt. Viszont mindenféleképpen azt gondolom, hogy emberek, akik akár már a poklot is megjárták a fennálló problémáik miatt, nem veszíthetnek semmit, ha adnak egy esélyt ennek az alternatív módszerszernek is. Hiszen egy ShenMen vagy Migrén Piercing annyiba kerül, mint egy jó Lélekbúvárnál két óra terápia, vagy 3-4 doboz Migrén gyógyszer. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a ShenMen és a Migrén Piercing nem helyettesít semmilyen már elrendelt, vagy javallt orvosi vagy gyógyszeres kezelést, kizárólag kiegészítése lehet annak, amennyiben segít visszanyerni az általános jó közérzetet. Azonban bármilyen változtatás a terápián vagy a gyógyszerezésen kizárólag a kezelő orvos beleegyezésével történhet, miután tájékoztatta őt az esetleges pozitív változásokról.

Fontos elmondani, hogy én olyannyira biztos vagyok a képességemben és a módszer hatásosságában, hogy egyedülálló INGYENES garanciát is vállalok nem csak az ékszerre, de annak hatására is! Sőt, nem kizárólag a saját magam, hanem a más által készített – később hatástalannak bizonyuló – piercingekre is vállalom az INGYENES* garanciát! (A garancia az ékszert nem tartalmazza.)

Amennyiben bármilyen kérdésetek van ezzel a módszerrel kapcsolatosan érdeklődjetek akár üzenetben Facebook, vagy Instagram oldalunkon.

Az időpontok egyeztetésére facebook oldalunkon privát üzenetben van lehetőség itt: ShenMen piercing Facebook oldal
illetve e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kövesd munkásságunkat Facebookon itt: ShenMen piercing
Kövesd Instagram oldalunkat itt: shenmenpiercing
Nézd meg videóinkat Youtube csatornánkon itt: ShenMen piercing

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

1074 Budapest, Alsóerdősor utca 10.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod