EREDETE

Már az ősi Kínában is ismerték a fül akupunktúrás pontjait, melyek masszírozásával / serkentésével, stimulálásával pozitívan befolyásolható a testi és a szellemi egészség.

A mai rohanó világban szinte senki nincs, aki elmondhatja magáról, hogy az élete stressz és feszültségmentes. A negatív behatásokat mindenki másképpen éli meg, azonban ha nem teszünk ezek feldolgozásáért, annak előbb-utóbb súlyos következményei lehetnek –nem csak lelkileg, de fizikailag is.

Közérzet javító divatékszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és tapasztalatain alapul. Figyelem ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód!

 

függőség

A szenvedélybetegség hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen.

depresszió

A depresszó, hivatalosan súlyos depressziós zavar (major depressive disorder, MDD), amit több, mint kéthétig tartó, a legtöbb szituációban fennálló lehangoltság jellemez. Kezelése többnyire antidepresszánsokkal történik.

pánikbetegség

A pánikroham átmeneti erős félelemérzet vagy rossz közérzet, jellemzően hirtelen támad és általában nem tart fél óránál tovább. Tüneteiben különbözik más szorongásos betegségektől, a pánikroham hirtelen csap le, látszólag nincs kiváltó oka.

stressz

Mai értelmében jelentése nagyjából „folyamatos feszültség” vagy „tartós idegesség”, mely rendszerint egy vagy több állandó negatív ingerre adott tartós válaszreakció a szervezet részéről. A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredmé- nyezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenállóképességét.

alvászavar

Az alvászavarok legtöbbször valamilyen testi vagy pszichiátriai betegséghez, illetőleg valamely pszichés problémához társulnak, ritkábban önálló jelenségként is előfordulhatnak.

szorongás

A túlzott szorongás pszichológiai betegség, amely a félelmi rendszer maladaptív (rosszul alkalmazkodó) működéseként definiálható.

fülzúgás

A fülzúgás külső hangforrás nélkül jelentkező fantomzaj. A fülben hallott zaj hangzása, hangmagassága, hangereje és észlelésének mértéke egyénenként különböző. A fülzúgás nagyon gyakran együtt jelentkezik hallásveszteséggel.

allergia

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója olyan anyagokra, amelyek egészséges (=nem allergiás) egyéneknél semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből. Az allergia tehát az immunrendszer „tévedésének” következménye, eltúlzott válasza egy egyébként ártalmatlan anyagra. Az allergia tünetei többfélék is lehetnek, attól függően, hogy mi okozza azt.

 

A ShenMen pont stimulálása a következő esetekben lehet segítség:

 • Pánikbetegség
 • Fülzúgás, fülcsengés*
 • Szédülés, émelygés*
 • Pszichés problémák
 • Figyelemzavar
 • Depresszió
 • Álmatlanság, alvási zavarok
 • Agresszivitás
 • Nyugtalanság
 • Emésztési zavarok
 • Allergia
 • Hiperaktivitás
 • Hisztéria
 • Méregtelenítési folyamatot segíti
 • Különböző gyulladások a szervezetben
 • Különböző fájdalmak a szervezetben
 • Görcsös panaszok (Pl.: bél- és epegörcs)
 • Szívritmus és keringési zavarok
 • Vérnyomás problémák

 

Amennyiben már rendelkezel ShenMen piercinggel és érzed az esetleges pozitív hatását, de szeretnél "ráerősíteni", akkor lehetőséged van elkészíttetni velünk az úgynevezett "megerősítő" ShenMen piercinget a másik füledbe, amelyet teljes áron tudunk elkészíteni a számodra.

*A vendégeink és a saját tapasztalataink alapján azonban vannak olyan problémák, melyek fennállása esetén a ShenMen piercing önmagában nem tud pozitív változást hozni. Ilyen probléma például a fülzúgás / fülcsengés, szédülés és az émelygés. Amennyiben a fent említett problémával küzdesz, mi mindenképpen a ShenMen és a Migrén piercingek együttes elkészítését javasoljuk, hiszen ezekben az esetekben a két piercing együtt tud igazán pozitív hatást kifejteni.


TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

A ShenMen piercing egyaránt segítség lehet a fent felsorolt panaszok bármelyikében szenvedő felnőttnek és gyermeknek is.

A piercing elkészítése nem vesz igénybe hosszabb időt.

Vendégeink több féle-fajta kinézetű piercingből választhatnak (melyek mindegyike implant minőségű titániumból, vagy orvosi fémből készült), így az eredmény nem csak a lelki és testi egyensúlyhoz segít hozzá, de mutatós is lehet.

Amennyiben a fennálló problémád miatt már orvosi kezelés alatt állsz- gyógyszert szedsz és a piercing elkészítését követően pozitív hatást tapasztalsz, a terápiádat önállóan nem változtathatod meg! Kizárólag a kezelőorvosod utasítására változtathatsz a gyógyszeradagodon, vagy a terápiádon, kérünk, ezt vedd figyelembe!


A ShenMen piercing, a Migrén piercing és a DéNa piercing közérzet javító divatékszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és a piercinget(eket) készítő szakember tapasztalatain alapul. Figyelem, ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód, a piercingek kizárólag Natália egyedi módszere szerint készülnek, elnevezésük csak fantázianév.

 

 

 

Elérhetőségeink

1143 Budapest, 14. kerület Tábornok utca 12.
9024 Győr, Holenda Barnabás utca 1. földszint 10.


Figyelem! A bejelentkezés kizárólag írásban lehetséges e-mailben, vagy facebook üzenetben.
info@shenmen-piercing.hu


Facebook: ShenMen piercing
Instagram: @shenmenpiercing
Youtube: ShenMen Piercing

 

 

 

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal, valamint a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonát képezik.

Az Szjt. 16. §. (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szövegek, képek, feliratok, logók, grafikai és szoftveres megoldások, valamint a weboldalon található és más online, vagy kinyomtatott vagy termékhez csatolt termékleírások, használati utasítások, tájékoztatók engedély nélküli felhasználása.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni, azt felhasználni kizárólag az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A teljes jogi nyilatkozatot itt olvashatod